Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 37

• 75 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • На южния бряг
Ее, както винаги супер бързи и полезни  Hug
Много ви благодаря  bouquet
Иначе след вчерашните ми терзания за отрицателния резус фактор, днес се чух с лекаря и каза, че най-вероятно са ми сложили, но не са написали и че на всеки 45 дни ще ми пуска изследвания за антитела и ще следим нещата  Praynig

Аз съм с отрицателен резус фактор, а детето ми е с положителен за това няколко часа след раждането дойдоха и ми сложиха Анти Д в бедрото, то се слага до 72 часа след раждането, имаш ли спомен да са ти слагали инжекция.  newsm78

# 31
Belinda сега си спомних,че като бях в болницата заради контракции,докторити ми вливаха бусколизив и но шпа,а при нужда и спазмалгон.

# 32
Мама на принц, не, това беше въпросът, че ми е бяло петно и не помня  ooooh! то като цяло престоят ми беше ужасен, нямаше места в родилното, бях заточена в патологична и съвсем бяха забравили, че имат родилка там и още, и още.. беше отврат  Sick

# 33
Здравейте. Тази нощ преди да заспя усетих обичайно за мен свиване на корема (което мислех, че усещам заради движението на бебето), ръката ми беше случайно на корема и тогава усетих втвърдяване. Продължи няколко секунди, без да е придружено от никаква болка. Четох, че това са контракции, но повечето момичета казват, че при тях имало и болка. На лекар съм чак на 1 декември. Трябва ли да потърся гинеколожката ми по-рано или мога да изчакам?

# 34
  • София
Здравейте. Тази нощ преди да заспя усетих обичайно за мен свиване на корема (което мислех, че усещам заради движението на бебето), ръката ми беше случайно на корема и тогава усетих втвърдяване. Продължи няколко секунди, без да е придружено от никаква болка. Четох, че това са контракции, но повечето момичета казват, че при тях имало и болка. На лекар съм чак на 1 декември. Трябва ли да потърся гинеколожката ми по-рано или мога да изчакам?

А коя седмица си, аз родих в 40 г.с и никога не бях имала болезнени контракции. Peace

# 35

А коя седмица си, аз родих в 40 г.с и никога не бях имала болезнени контракции. Peace

В началото на 6 месец съм. И преди съм усещала това стягане в корема, без да знам, че се и втвърдява, но не съм мислила за контракции, защото винаги съм ги свързвала с болка.

# 36
  • София

В началото на 6 месец съм. И преди съм усещала това стягане в корема, без да знам, че се и втвърдява, но не съм мислила за контракции, защото винаги съм ги свързвала с болка.

Определено не е задължително да са болезнени.

# 37
Аз имах често болка и втвърдяване на корема оказаха се контракции. Изписаха ми Магнерот и вече всичко е доста по спокойно. Но се чуй поне с лекаря ти , за да ти каже в твоя случай как да процедираш, но моя съвет не се стряскай, но си обърни внимание.
А когато ме боли малко по силно или имам стягане взимам и нош па

# 38
  • София !
Не е задължително да има болка, може да е само втъврдяване. Говори с лекаря си, най-вероятно ще ти изпише магнезии.

# 39
Ще говоря с гинеколожката, но часа ми е чак на първи (четвъртък). Притеснено ми е, че има доста време до тогава. Най-вече това, че идват два почивни дни в които е неоткриваема.

# 40
Вчера имах диария цели 4 пъти за деня и болки ниско долу на корема. Обадих се на АГ и ми каза че е възпаление на червата и да пия спазмалгон, вит.С и пробиотик Линекс Форте ииии диетааа. С тази диета ми е голяма мъка ама се устискам и изпълнявам диетата. Спазмалгона и Линекс форте подходящи ли са в случая и безопасни ли са? Досега при болки пиех магнезий и но шпа.

# 41
Вчера имах диария цели 4 пъти за деня и болки ниско долу на корема. Обадих се на АГ и ми каза че е възпаление на червата и да пия спазмалгон, вит.С и пробиотик Линекс Форте ииии диетааа. С тази диета ми е голяма мъка ама се устискам и изпълнявам диетата. Спазмалгона и Линекс форте подходящи ли са в случая и безопасни ли са? Досега при болки пиех магнезий и но шпа.
Мога да кажа за Линекс форте.Пила съм го някъде в 3ти месец когато пиех антибиотици.За Спазмалгона знам , че не е подходящ освен , ако доки не го изпише.При теб го е изписал така , че мисля че няма проблем Simple Smile

# 42
Здравейте!Аз да се включа с едно питане.Тази нощ имах някакво напрежение в корема,все е чудех дали се втвърдява и го опипвах,ама така и не бях сигурна.Като цяло вечерта и днес от време на време имам леки и краткотрайни болки.Все се надявам да са от разтягане,но ме притеснява да не са контракции и не знам как да разбера.Пия магнезии,вчера даже пих 4х500мг.за деня,но не знам дали ми действа.АГ ми забрани от 20седмица да пия но-шпа,каза че можело да доведе до разкритие  Shocked Такова чудо не съм  си и помисляла,а чета че много момичета взимат.И се чудя все пак дали да пия,ако усетя нещо по-неприятно?Някой чувал ли е за подобно нещо?В 23 седмица съм.И все се надявам,че ако има опасни контракции ще ги разпозная  Sad

# 43
Desinka, и аз го чувам за пръв път това за ношпа! Аз пих по време на цялата бременност при нужда. До 37 седмица шийката ми беше над 3 см. Но все пак не съм пила непрестанно!!!
А магнезият, който пиеш дали е с достатъчно елементарен магнезий в него. Защото аз пиех доста силна доза, 2× 300, но тези 300 са реалния магнезий, иначе едно прахче има 1830 гр магнезиев аспартат. Моите прахчета са Диаспорал магнезий 300, доволна съм.

# 44
  • София
Desinka, и аз го чувам за пръв път това за ношпа! Аз пих по време на цялата бременност при нужда. До 37 седмица шийката ми беше над 3 см. Но все пак не съм пила непрестанно!!!
А магнезият, който пиеш дали е с достатъчно елементарен магнезий в него. Защото аз пиех доста силна доза, 2× 300, но тези 300 са реалния магнезий, иначе едно прахче има 1830 гр магнезиев аспартат. Моите прахчета са Диаспорал магнезий 300, доволна съм.

Helios има ли бебче вече.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт