Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 37

• 75 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Да, sea.sea, има бебка! Още не съм писала по другите теми, тази май не е подходяща Wink Бебка се роди на 24.11, казва се Анастасия, 3300 гр, 50 см. За моят малък корем и +10 кг на финала, съм напълно доволна от мерките  Hug

# 46
Да, sea.sea, има бебка! Още не съм писала по другите теми, тази май не е подходяща Wink Бебка се роди на 24.11, казва се Анастасия, 3300 гр, 50 см. За моят малък корем и +10 кг на финала, съм напълно доволна от мерките  Hug

Честита Рожба!!! Страхотни мерки на малката принцеса - да е жива и здрава!!! На теб сега бързо възстановяване.

# 47
  • София

Чудесно, на хубав ден се е родила.  Laughing Да ти е жива и здрава.  bouquet Heart Eyes

# 48
Здравейте момичета , аз съм съвсем в началото на бременността едва в 6 седмица съм и в главата  си имам хиляди въпроси ... искам да ви попитам нормално ли е болките в гърдите да продължават да се усилват?Смисъл търпимо е, но сякаш бяха понамалели а сега пак почнаха.Яйчниците също ме заболяват от време на време.Имам проблем с ТСХ, който се надявам , че съм овладяла но черните мисли в главата ми все не ми дават мира ...нещо много съм се шашнала ...моля споделете как е при вас  bouquet

# 49
Здравейте момичета , аз съм съвсем в началото на бременността едва в 6 седмица съм и в главата  си имам хиляди въпроси ... искам да ви попитам нормално ли е болките в гърдите да продължават да се усилват?Смисъл търпимо е, но сякаш бяха понамалели а сега пак почнаха.Яйчниците също ме заболяват от време на време.Имам проблем с ТСХ, който се надявам , че съм овладяла но черните мисли в главата ми все не ми дават мира ...нещо много съм се шашнала ...моля споделете как е при вас  bouquet

Здравей! Болките в гърдите са напълно нормални и при мен, например, бяха доста време... до към 4 месец непрекъснато, след това поизчезнаха и пак се появиха. Така, че не се притеснявай, нормално е Simple Smile С ТСХ и аз имам проблем, оперираха ме веднъж, за да ми премахнат възли и след това пак ми се появиха нови. Аз също много се бях шашнала в началото, но ако си следиш нивата редовно и да са под 2 няма да имаш никакви проблеми! Леко бременеене и не се шашкай, че ще има достатъчно нови и странни неща, които се случват с тялото ти от тук насетне Simple Smile

# 50
Благодаря ти за бързия отговор  bouquet днес нещо съвсем се притесних... а можеш ли да ми споделиш нещо  относно болките в яйчниците силни ли бяха, постоянно ли ги усещаше и могат ли да значат, че нещо не е наред или са напълно нормални.Извинете ме за повтарящите въпроси просто днес съм изключително притеснена ...няма представа защо се чувствам така ... може би хормони  Grinning

# 51
Благодаря ти за бързия отговор  bouquet днес нещо съвсем се притесних... а можеш ли да ми споделиш нещо  относно болките в яйчниците силни ли бяха, постоянно ли ги усещаше и могат ли да значат, че нещо не е наред или са напълно нормални.Извинете ме за повтарящите въпроси просто днес съм изключително притеснена ...няма представа защо се чувствам така ... може би хормони  Grinning

Аз лично нямам спомен за болки в яйчниците, но съм чела други коментари тук. Ако не са много силни /знам,че е относително/ , не са проблем. Има ги при доста жени и не са повод за притеснение. Ако те притесняват много се консултирай все пак с лекар.  thumbsup

# 52

Здравей, аз имах болки бяха както менструалните ми и на моменти доста силни, когато попитах лекарката си ми обясни, че не са яйчници а е от разширението на матката и боли по същия начин. С времето отминава болката, не се притеснявай. Ако толкова те боли се обади на АГ-то си за преглед и да ти изпише нещо, аз не пих нищо, но много мами пият но-шпа. Не се шашкай нормални болки са това и напрегнатите и болезнени гърди също.  bouquet

# 53
Здравейте, интересувам се някой раждал ли е с Дула и предлага ли се този вариант в нашите болници.

# 54
Благодаря за отговорите момичета  bouquet друго си е някой да ти вдъхне увереност  Party имам още един въпрос как продължихте с обезкосмяването, смисъл тези които използват кола маска продължихте ли?

# 55
Девойки, аз пак с един въпрос. След като вече 3 седмици поддържам 37,2 - 37,5 градуса температура (но я усещам и ми е лошо) - първите кръвни и урина бяха наред, а днешните не толкова. В урината имам бактерии и сега личния ми казва утре пак да ида да дам урина за посявка и да ме прати на нефролог. Ама една приятелка казва, че така си била изгубила предната бременност и да съм искала и вагинален секрет. Някой с опит? То не беше да се притеснявам за АБ, че пих, то не беше температура, то не беше за резус фактора. Дайте ми кураж, че нещо съм се сдухала, а не е в мой стил да се притеснявам излишно и да правя драми  Sad

# 56
  • София
Девойки, аз пак с един въпрос. След като вече 3 седмици поддържам 37,2 - 37,5 градуса температура (но я усещам и ми е лошо) - първите кръвни и урина бяха наред, а днешните не толкова. В урината имам бактерии и сега личния ми казва утре пак да ида да дам урина за посявка и да ме прати на нефролог. Ама една приятелка казва, че така си била изгубила предната бременност и да съм искала и вагинален секрет. Някой с опит? То не беше да се притеснявам за АБ, че пих, то не беше температура, то не беше за резус фактора. Дайте ми кураж, че нещо съм се сдухала, а не е в мой стил да се притеснявам излишно и да правя драми  Sad

Как "така" я е загубила, заради кое, не те разбрах. Не са ли ти пускали иначе микробиология? Thinking

# 57
Не, не са. (В 9-та седмица съм). Ами пак така имала бактерии, ама лекарят и бил казал, че било от нестерилна урина и да не се притеснява. Като стигнала до болница и направили посявка, имала ешерихия коли, но въпреки това загубила бебето.

# 58
  • София
Не, не са. (В 9-та седмица съм). Ами пак така имала бактерии, ама лекарят и бил казал, че било от нестерилна урина и да не се притеснява. Като стигнала до болница и направили посявка, имала ешерихия коли, но въпреки това загубила бебето.

Моята първа микробиология беше също в 9 г.с и аз бих те посъветвала да си пуснеш. Пусни и си и пак урина, нека си сигурна от какво е. Peace

# 59

Моята първа микробиология беше също в 9 г.с и аз бих те посъветвала да си пуснеш. Пусни и си и пак урина, нека си сигурна от какво е. Peace

Стерилна урина, задължително (вземи си я както трябва). И после час при уролог.
Прилича на цистит/инфекция или бъбречна криза.
Това с твоята приятелка не го разбрах.  Laughing
Бактерии в урината не води до загуба на плода.

Общи условия

Активация на акаунт