Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата "Младежка заетост"?
Какви са изискванията за участие в програмата за обучение на безработни лица?
Какви са възможностите за намиране на работа чрез Бюрото по труда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата "Младежка заетост"?
-
Какви са изискванията за участие в програмата за обучение на безработни лица?
-
Какви са възможностите за намиране на работа чрез Бюрото по труда?
-
Какви са тарифите на преводачите от първа група?
-
Какви са обичайните условия на труд в агенциите за недвижими имоти?

Дадоха ми час за подпис февруари.Не ме търсят те,аз си следя обявите в интернет или на място по таблата и ако нещо ме заинтригува,вече консултаната който ми е назначен трябва да ми даде повече информация за мястото.Имаше три позиции -влязох и попитах за повече информация,ами едвам едвам...никакви подробности,а за едното място нищо не разбрах било нещо към общината,пък после не било подходящо като за мен,някак не им се обясняваше никак.Случи се така че моята консултантка беше излязла и друга служителка трябваше д ами обърне внимание,та затова и повърхностно отношение може би,защото не и беше работа.....но и аз не бях много заинтересувана от тези места реално и не съм настоявала,по скоро от любопитство влязаох да питам.Това е засега от БТ.