Работа, CV-та, HR-и, съвети - 56-та тема

• 48 490
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Аз говоря за професионално развитие, по принцип. А то с едното, често идва и другото в повечето случаи(поне в ИТ). Аз лично кариерно развитие не търся. Не би ми харесвало да работя на по-висока позиция, защото за мен това е равно на повече скука.

# 661
Само да попитам, има ли някой доволен от Horizons като агенция за подбор на персонала, и дали ма някой който си е намерил работа чрез тях newsm78

# 662
Слагате ли препоръки от бивши работодатели към вашето СВ което изпращате?

# 663
Не.
Никога не са и ми искали.

# 664
  • Сф
Starrydream, не пестят от такси, а име по-лесно. В предната фирма директно ъплоудваха файл в системата на банката и те директно превеждаха заплатите (в същата банка) без да се налага да се цъка ръчно за всеки един служител. Отделно, ако фирмата има кредит с тази банка, мн. често условията за по- ниска лихва включва и заплатите на служителите да се превеждат там.

За препоръките пиша, че са налични, ако си поискат, иначе не ги изпращам с всяко Св

# 665
  • София
Ха! Значи това било работата. Тогава ще си изискам правото.

# 666
Ха! Значи това било работата. Тогава ще си изискам правото.

Трудно ще се пребориш. Една позната работи в такава фирма - казали, че ще плаща само в еди си коя банка и това е. Не почваш работа, докато не представиш удостоверение на сметка в тази банка. А дали е удобно за служителите, никой не го интересува. Дано да успееш, де! Peace

# 667
  • София
И при нас колежката не цъка за всеки служител превод, а с едно нареждане минава, но всички сме в различни банки, просто във въпросния файл присъстват сметките на хората. Хич не е задължително да са в същата банка.

# 668
При нас всички сме в различни банки и няма проблем.

Според мен е заради банковите такси, защото фирмата плаща такса превод, примерно 90 ст., а ако е в същата банка е без такса или е по-ниска.

# 669
  • София
E, хубаво, а в какъв порядък е броя персонал?

Днес питах колко ще ми е превода онлайн (в банката която искат да ме пратят) ако пращам пари в друга банка - под левче беше (а не съм юридическо лице)... нямам думи.  ooooh!
Аз съм навит да ми удържат такса за превод.

# 670
Моят работодател ми направи забележка, че не съм му споменала за плановете си да забременявам. И кво? Да ходя по интервюта и да разправям, че смятам да забременявам?

# 671
Моят работодател ми направи забележка, че не съм му споменала за плановете си да забременявам. И кво? Да ходя по интервюта и да разправям, че смятам да забременявам?

Ей,това не мога да го разбера! ooooh! ooooh!

Длъжни ли са работодателите (или тези,които публикуват обявите за работа) , да пишат къде е местоработата на длъжността,за която търсят служител?

# 672

А ти бременна ли си?
Просто ми е чусно той откъде е осведомен за тези ти планове по настоящем.

# 673

Длъжни ли са работодателите (или тези,които публикуват обявите за работа) , да пишат къде е местоработата на длъжността,за която търсят служител?

Не.

# 674

А ти бременна ли си?
Просто ми е чусно той откъде е осведомен за тези ти планове по настоящем.

Да, бременна съм и му казах, че съм бременна. Работя в тая фирма от 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт