Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 370
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна, Пловдив
Аз току-що пуснах едно такова талонче за играта на ДМ, дубликат на бона се прилага към талона, а касовата бележка за мен и се пази, сумата трябва да е над 25лв. Касиерката сама ми предложи да играя, иначе нямаше да разбера за нея.

# 511
  • София
Записвам се при вас, белкем счупя каръка; голяма суша и само дребни суми от Националната лотария печеля.. Чакам следващите тегления от Гурме ( кучето не връща нищо милото), Престиж ме пратиха за Нутрибулет, онзи ден регистрирах и една Билка.
Късмет на всички!

# 512
  • Пловдив
Да се похваля с награда от играта на HiPP във форума. Simple Smile

# 513
Честито, adoration Simple Smile
Да помръкам и аз за счупване на каръка, от никъде нищо тази година, ама нищичко

# 514
В крайна сметка какъв е верния отговор на играта на Кауфланд?

# 515
В крайна сметка какъв е верния отговор на играта на Кауфланд?
Коя игра, тази дето свърши ли?
1 година.

# 516

Ето промоцията с гарантирана награда на Милка (преди я бях споменала, но вчера изкараха снимка във фейса) - това е за Плевен, но сигурно я има и на много други места:

И в Метро Peace

# 517
На мен пък днес ми звънят и ми казват, че печеля тениска от играта на Дачия, която даже бях забравила. Сега не мога да се сетя, за да получа наградата трябва да им дам вещта, която им снимах или?

# 518
Запис с меню от Спаркса.

# 519
  • София
На мен пък днес ми звънят и ми казват, че печеля тениска от играта на Дачия,9 която даже бях забравила. Сега не мога да се сетя, за да получа наградата трябва да им дам вещта, която им снимах или?
Да, трябва да я предадеш.

# 520
  • София
Успях да си пусна талонче в ДМ - пуснаха дубликат на касовата бележка.

Детето вчера отвори чипс на Чио - картонче с "Опитай пак", сега го дояде - още едно картонче с "Печелиш чипс".  Mr. Green

# 521
  • София
Сутринта се разписах само аз в кауфландския календар. От 2-3 часа се опитвам да регистрирам мъжа ми и дъщеря ми, но не става. Първо изписваше, че трябва всички полета със звездичка да са попълнени, а после изобщо не реагираше. Само при мен ли е така или има някакъв проблем с играта?

# 522
  • Телиш/Плевен
При поръчка на голямо МакМеню от Макдоналдс ти дават скреч карта и може да спечелиш мече „Кока-Кола“ (но не като тези от настоящата промоция, а от онази серия с шейните и ските), чаша „Кока-Кола“ или някакъв продукт на Макдоналдс. Ето повече информация.
Спечелих чаша. Heart Eyes
Скрит текст:

Участвах и в играта на dm, че имах доста неща за пазаруване и направих сметка, каквато трябваше. Касиерката сама ми даде талон и две бележки. Аз даже бях изключила за тази игра.

# 523
  • София
Взех и аз две Гурмета,имам куче , но ще ги дам на котетата пред блока.Успех на всички.

# 524
Сутринта се разписах само аз в кауфландския календар. От 2-3 часа се опитвам да регистрирам мъжа ми и дъщеря ми, но не става. Първо изписваше, че трябва всички полета със звездичка да са попълнени, а после изобщо не реагираше. Само при мен ли е така или има някакъв проблем с играта?
И при мен в момента не може да се регистрира! Явни има някакъв проблем. Ще видим дали след полунощ пак ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт