Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 328
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Честито. bouquet
И аз ще играя, ако мога да спечеля още една.

# 571
  • София
Спечелила съм от фейсбук играта на Престиж Селекция, Светът е влюбен - бисквитки.  Simple Smile Отдавна не съм печелила нищо, освен термочаши.  Wink

# 572
  • София
Всички ли си получихте пуфовете от Куинс?Чуда се дали да им пиша....

# 573
  • София
Спечелила съм тениска от игра на Cine grand,  ето линк ако някой друг е участвал :

https://www.facebook.com/CinegrandBG/photos/pb.179002382290924.- … ype=3&theater

# 574
Моят пуф на Куинс дойде точно две седмици, след като го спечелих.

П.п. Внушавам ли си, или тези, които са изложени в супермаркетите са забележимо по-малки?

# 575
  • при късмета
Всички ли си получихте пуфовете от Куинс?Чуда се дали да им пиша....
Пиши им защото имаше няколко объркани. Вместо на Куинс на спечелилите изпращали на Теди. Пиши им защото може да разчитат, че някой ако не се обади го е отписал

# 576
Моя е дошъл в петък,но не съм в БГ. В Понеделник ще им звънна.

# 577
Здравейте, има ли някой, който има проблем при регистрирането на код за играта на Марсианци?
Писах им на лични, ни вопъл ни стон?! #2gunfire

# 578
  • Телиш/Плевен
Има някакъв промо пакет с 2 броя Jacobs Monarch Classic 250g и подарък буркан за кафе.
И на Милка има някакъв, сега го видях в една брошура на Кауфланд (съжалявам за лошата снимка Confused):

Ще купя този на Милка. Heart Eyes

# 579
Благодаря за информацията - на другите места е по 9 лв.  Simple Smile Това им е коледната кутия с подарък - миналата година беше с топка и лилав флумастер (за да се рисува по нея), а по-миналата -  чаша и флумастер (за да се напише нещо на чашата...).

Аз чакам Ахмад тий да изкарат коледна музикална кутия - скъпичка е, но е красива. Миналата година ги изтървах (невероятно, но въпреки цената и въпреки това, че вътре има чай, а не сладки и бонбонки, свършват много скоро, след като се появят).

# 580
  • Телиш/Плевен
Аз чакам Ахмад тий да изкарат коледна музикална кутия - скъпичка е, но е красива. Миналата година ги изтървах (невероятно, но въпреки цената и въпреки това, че вътре има чай, а не сладки и бонбонки, свършват много скоро, след като се появят).
Моля те да кажеш като видиш! Praynig Майка ми много харесва този чай и ще е страхотен подарък, ако успея да докопам това. Heart Eyes Вече съм ѝ купила подарък, де, но това ще я зарадва още повече. А каква е приблизителната цена?

# 581
В голямата Фантазия (на "Христо Ботев") има много звезди и сърца и са все с различни картинки (май са по около 13-14 лв) - красиви са и ако не намеря музикалната кутия ще взема от тях, въпреки че ми се виждат малки... Утре може би ще проверя пак какво имат там и ще пиша, ако я намеря  Simple Smile

# 582
  • Телиш/Плевен
В голямата Фантазия (на "Христо Ботев") има много звезди и сърца и са все с различни картинки (май са по около 13-14 лв) - красиви са и ако не намеря музикалната кутия ще взема от тях, въпреки че ми се виждат малки... Утре може би ще проверя пак какво имат там и ще пиша, ако я намеря  Simple Smile
Много ти благодаря! Hug

# 583
https://www.aroma.bg/campaigns/astera-homeopathica-promo-28/  Тук има печеливши мъжо е спечелил преглед, какво ли представлява този преглед? Дано има и др. печеливши от темата

# 584
От позната знам, че прегледът при хомеопат е нещо като интервю - т.е. разговор (тя каза даже, че попълвала някакъв тест). Накрая доктора препоръчва разни хомеопатични лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт