Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 045
  • 808
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, успях и аз да се сдобия с някои неща днес. Взех комплекта влакче с релси и пицата. Гледах ски панталоните за жени, много исках,  новата ги видях се отказах, ужасна материя са. Взех и от джобните грейки. Имаше хубави дебели детски чорапогащници, та взех и от тях за детето. По- напред някои питаше за коледните календари. От тези с шоколадовата имаше няколко вида, имаше останали два или три броя, мисля от този с дървените играчки и един от и с чорапите. Говоря за Лидл в Красна поляна.

# 376
В интерес на истината не погледнах ски панталоните, защото имам такъв от лидл от предната година, но каква материя очаквате - памучна и естествена ли? Rolling Eyes
това са ски панталони, това е функционална материя, синтетична, но с мембрани и т.н.

Много топлят, леки са...не карам ски, но се хвърлям в снега с детето и ми е идеален за целта Peace

# 377
Както се опасявах наистина днес са изкарали много малко бройки от голяма част от дървените играчки. Сутринта в магазина на Черни връх нямаше нито влакчета с релси, нито пици, даже бяха махнали табелката за влакчето- нищо чудно изобщо да не са зареждали. Доста странна политика. Мераклии има, стока няма.

# 378
Ако някой иска да се раздели с ПИЦАТА си, моля, да ми пише, с радост ще я купя Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 15:44 от Amica

# 379
Включвам се пак, защото видях,че питат няколко дами за комплектите с пица и зеленчуци за рязане. Към 11 имаше от тях, доста, пак казвам, става въпрос за Лидл Красна поляна. Относно ски панталоните- в никакъв случай не очаквам естествена материя, но и между т.нар. функционални материи разлика има. Карам ски, макар и супер любителски, та имам опит с други марки. Та...тези не си заслужават, според.мен. В интерес на истината в Мания съм попаднала на страхотни попадение по отношение на ски екипи- дамски и мъжки- въпреки, че признавам си, доста съм предупредена. Та, ако някой има нужда о такова облекло, това е супер вариант.

# 380
Здравейте,нещо ви поизпуснах в тази тема,сега ще се връщам да чета Simple Smile
Незнам дали сте го обсъждали,но да попитам за детските  ботуши,които ще пускат следващата седмица.Впечатления от миналата година имате ли, отговарят ли на номерата?Изглеждат хубави и топли

# 381
  • София
Аз се сдобих с едно от влакчетата с релси, един 3D пъзел, грабнах и последния ананас, много голям и узрял. Купих телешки сурови наденички (предния път бяха много хубави), свинска плешка, бекон и .....какво още, та направих 108 лева сметка?  newsm78

# 382
  • София
Явно ще си останем без дървени играчки. В сайта на Лидл са махнали влакчето, магистралата и пицата, тортата и дъските с плодове и т.н. Shocked

ПП Дъщеря ми ще е много нещастна. Толкова искаше тези играчки.
Махнали са ги, защото е четвъртък и качват новите артикули за следващата седмица, а не защото са свършили. ММ днес е купил пицата и тортата, но преди работа, т.е. 07.30.........

# 383
  • Пловдив
Мерси на всички за отговорите на ски панталоните  Peace.Взехме все пак,дано са читави.

# 384
  • София
Ски екипите, които са сега, са от софтшел, а не от класическата шушлякоподобна материя, това е разликата. Карам и със софтшел яке, не от лидл, но честно казано не става за по-голям студ или пък трябва много навличане отдолу, ок ми е за март месец например. Класическият вид скиорски дрехи от лидл са тънички и те, за себе си не бих взела понеже карам във всякакви гадни условия и предпочитам малко по-висок клас. За дъщеря ми обаче засега си взимаме якета и грейки от лидл, мъничка е още, учи се и гледаме да е по пистите в горе-долу прилични условия, т.е. да не е кучи студ, да няма обилен снеговалеж и т.н., засега перфектно си вършат работата.

# 385
  • Бургас
Мерси на всички за отговорите на ски панталоните  Peace.Взехме все пак,дано са читави.

Тазгодишните не съм ги виждала, но последните две години семейно караме с панталони от Лилд и сме много доволни.

# 386
  • Вестерос
На каква цена е термоклина?

# 387
  • have faith and be patient ..
За всички разочаровани от липсата на дървени играчки   Внимание !! Едно и също нещо може да струва и 5 и 55 долара Simple Smile) отваряйте си очите  Mr. Green

# 388
Лидълските са с много добро качество, китайските с не толкова. Специално в алито хубавите дървени играчки са със стабилни цени. Евтините са си евтини и като изработка.

# 389
Аз спечелих от  играта на Лидл -  дървена къща за игра! Още не съм я видяла, но много се радвам:)

Общи условия

Активация на акаунт