Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 034
  • 808
  •   1
Отговори
# 390
Явно ще си останем без дървени играчки. В сайта на Лидл са махнали влакчето, магистралата и пицата, тортата и дъските с плодове и т.н. Shocked

ПП Дъщеря ми ще е много нещастна. Толкова искаше тези играчки.
Махнали са ги, защото е четвъртък и качват новите артикули за следващата седмица, а не защото са свършили. ММ днес е купил пицата и тортата, но преди работа, т.е. 07.30.........
Това въобще не е вярно! Другите играчки които са също от днес си стоят ето http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1288

# 391
  • София
Скрит текст:
В интерес на истината в Мания съм попаднала на страхотни попадение по отношение на ски екипи- дамски и мъжки- въпреки, че признавам си, доста съм предупредена. Та, ако някой има нужда о такова облекло, това е супер вариант.

Миналата седмица си взех страхотен ски панталон от магазин втора употреба - за 10 лв. Чисто нов, немски, беше си с етикета. А качеството е доста по-добро от лидлското.
Така че, подкрепям.  Peace

# 392
  • по пътя
Някъде повече магистрали във варненски Лидл?

# 393
Явно ще си останем без дървени играчки. В сайта на Лидл са махнали влакчето, магистралата и пицата, тортата и дъските с плодове и т.н. Shocked

ПП Дъщеря ми ще е много нещастна. Толкова искаше тези играчки.
Махнали са ги, защото е четвъртък и качват новите артикули за следващата седмица, а не защото са свършили. ММ днес е купил пицата и тортата, но преди работа, т.е. 07.30.........
Това въобще не е вярно! Другите играчки които са също от днес си стоят ето http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1288

Точно така-махнати са, защото вече няма никъде по складовете и са изчерпани. И няма да има и няма да зареждат! И друг път са махали така стоки от каталога  - дрехи например си спомням, когато се изчерпат...за да не се подвеждат клиентите, че има Peace

Клиновете са по 11 лв.

# 394
Аз взех ски панталони за мен и за ММ, много съм доволна. А и той е доволен. Материята е леко ластична и изобщо не се врязва, когато клякаш и т.н. Струва ми се, че дамския е уголемен, в L се напъхвам без проблем, а имам още 14 кг да свалям след бебето. По принцип нося L, в неследродилно състояние.

Освен това, всички хора в Лидъл днес си купуваха дървени играчки. За малко и аз да се поддам, макар че поне още една година на практика няма да ни трябват. От сега още се надявам да ги пускат пак за следващата Коледа, когато малкият ще е достатъчно голям. В противен случай, вече се чувствам прецакана, да ощетявам така горкото дете, хаха.

# 395
  • София
Пред мен една мадама взе 5 пици в Овча Купел в 10:20. Имаше още 1-2 останали, аз взех торта и от големите пъзели. Термоклинът е супер за цената си. Свинското пушено филе е много хубаво  Whistling

# 396
  • Вестерос
Мерси, аок намеря останал ще си взема червения  Hug

# 397
Направи ми впечатление, че ски екипите тази година са от софтшел материя, може би затова някои не са очаровани. При нас /Перник/ беше заредено доста с дървени играчки.  Пиците бяха най-отдолу наредени, сякаш скрити. Бързо се разграбиха. Имаше и играчки, които не бяха показани в брошурата. Напр. от конструкторите от 20 лв. имаше още 3 вида. От влакчето от 40лв. също имаше друг вид. Сравних ги и сякаш частите бяха същите, само цвета на влакчетата се различаваше и кутията-нямаше прозрачно, за да се вижда влака.
От миналата седмица има останали от дървените кораби, розовата къща и една която пак не беше от брошурата. Ако на някой му трябва 😉

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 22:03 от Desi Vl

# 398
Здравейте, в нашия Лидл имаше намалени ботуши на Есмара. От 130 на 60 и няколко лева. Дали са естествена кожа? И дали си заслужават?

# 399
  • София
Момичета, да сте виждали някъде изостанали бели бонбони маршмелоу? Rolling Eyes

# 400
Момичета, имам въпрос. Имаше преди в Лидл един компот от вишни без костилка, американски. Не мога да си спомня името обаче, на цена около 4-5лв. От лятото не мога да го намеря, обиколих н на брой магазина в София, последно взех един от Перник, магазина в центъра. Звънях на клиентските линия, казаха, че информация за бързооборотни стоки нямат, не знам дали е така или не им се занимава просто. Много моля, ако някой се сети за какво говоря и е виждал някъде, да свирка. В София и Перник мога да отида. Благодаря ви, оставам с надежда:)

# 401
  • София
Взех на Скъпия термо блуза, че по цял ден е на вън.
Премери я, добре е на размер, но дали ще топли?
На пипане ми е като тениска с дълъг ръкав.
Чудим и се - дали да я връщаме или върши работа?

# 402
  • Варна
Здравейте, в нашия Лидл имаше намалени ботуши на Есмара. От 130 на 60 и няколко лева. Дали са естествена кожа? И дали си заслужават?
И в нашия ги видях случайно миналата седмица и не знам дали са естествено кожа(не обърнах внимание), но не ми изглеждаха добре. Даже 60лв им бяха много, а какво остава за 130лв. Може да са отдавна и подхвърляни, но и изработката им не ми хареса.

# 403
  • Бургас
Аз взех ски панталони за мен и за ММ, много съм доволна. А и той е доволен. Материята е леко ластична и изобщо не се врязва, когато клякаш и т.н. Струва ми се, че дамския е уголемен, в L се напъхвам без проблем, а имам още 14 кг да свалям след бебето. По принцип нося L, в неследродилно състояние.

Освен това, всички хора в Лидъл днес си купуваха дървени играчки. За малко и аз да се поддам, макар че поне още една година на практика няма да ни трябват. От сега още се надявам да ги пускат пак за следващата Коледа, когато малкият ще е достатъчно голям. В противен случай, вече се чувствам прецакана, да ощетявам така горкото дете, хаха.
Здравей,може ли размери на на ски долнището Л дамско,мъжкото ако е и то размер Л на него също.Благодаря предварително.

# 404
Мм одобри клина. Тамън му е Л...и суитчера одобри. Днес ще ги тества.

Общи условия

Активация на акаунт