Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 983
  • 808
  •   1
Отговори
# 585
А мачка ли се много при пране?
Не, понякога се получават леки гънки, но се изправят почти напълно от самосебе си, не съм я гладила до сега.

# 586
  • София
Мъ℘♥Мяɣ, Lemy, благодаря ви!  Hug

# 587
  • have faith and be patient ..
Аз имам уреда за кисело мляко и съм доволна. Върши работа, но на мен бурканчетата са ми малки и си купих от пазара други. Същата височина, но с по голяма вместимост.
Може ли снимки на другите бурканчета, които си купила и  от къде може да се купят( не съм от София).може и на лични, мерси

аз това не го разбирам .. как събирате повече , при условие ,че оригиналните бурканчета се събират  всичките плътно , а тяхната съвместимост е 1 л ... ако се спести място от стъклото .. с колко ще се увеличи ? 100 млл? , според мен няма смисъл ,а  ако се надига капака дори и с милиметри още повече , понеже вътре трябва да се поддържа постоянна температута , необходима за заквасването  Peace

п.п. и моите еленчета вече съхнат на слънце  Heart Eyes от миналата година съм си ги заплюла , днес около 9:30 взех последния комплект от владислав
 за рендето - лично аз имам на бьорнер , еми какво да ви кажа , ползвам го абсолютно всеки ден  и то по няколко пъти , почти всичко минава през него , струва си 60-те лева
и друго щях да пиша , но забравих  Rolling Eyes

# 588
С.Алекс бурканчетата в комплекта са изключително малки за мен. Стигат примерно за един таратор и край. Киселото мляко го правя, когато купуваме домашно краве мляко и тъй като купуваме голямо количество са ми необходими повече бурканчета. Да температурата трябва да е постоянна и за това се грижи тази машина, до сега не съм имала проблем като съм правила с показаните бурканчета. Нека всеки сам прецени за себе си.
ПП. Съжалявам за спама. Как се прави текста скрит?

# 589
  • have faith and be patient ..
 да бе ясно , но колко повече от литър събираш с тези буркани ?

# 590
Скрит текст:
Аз използвам и едните и другите буркани. Не е много повече като количество /в момента не мога да кажа, че не съм вкъщи да видя с каква вместимост са бурканите/, но така правя за да не чакам да се изпразнят бурканите от комплекта и до тогава да се развали прясното мляко.

# 591
  • Бургас
Lemy, бархетните не съм ги виждала, но памучните се свиват много. Имам от Метро чаршафи с ластик - 160см. са ми идеални като размер за спалнята и не са мръднали при прането. Но Лидълските вече са станали сигурно със същия размер и голям зор виждам докато натъпча матрака Crazy

# 592
  • Варна
Момичета,
в Лидл продават ли обикновено нишесте? Трябва ми не за готвене, а за колосване...

# 593

Имам въпрос към вече ползвалите бархетният долен чаршаф, има ли разлика в сравнение с памучните, топли ли повече?
Нямам нужда от долен чаршаф, но пък ако наистина има разлика, да ходя да взема един....  Thinking
Аз имам няколко комплекта за спалня и детски, бархетни, турски, 100% памук. За мен са си зимни.Топлят повече, не са "хладни", като онези, които ползвам лятото и от памучното трико са по-топли  Peace

# 594
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз използвам и едните и другите буркани. Не е много повече като количество /в момента не мога да кажа, че не съм вкъщи да видя с каква вместимост са бурканите/, но така правя за да не чакам да се изпразнят бурканите от комплекта и до тогава да се развали прясното мляко.

Аз разбрах. Адриа казва, че си е купил втори комплект бурканчета за да го използва него и да зарежда по-бързо машината. Защото иначе трябва да чака да се изпразни първоначалния комплект. А така смао подменя бурканчетата и пуска отново машинката.

# 595
  • Бургас
Момичета,
в Лидл продават ли обикновено нишесте? Трябва ми не за готвене, а за колосване...
Не, няма Peace

# 596
  • по пътя
Ели,благодаря ти много,явно във Варна са изчерпани вече. Сега чакам за четвъртък, че доста неща съм харесала. Simple Smile

# 597
  • София

Имам въпрос към вече ползвалите бархетният долен чаршаф, има ли разлика в сравнение с памучните, топли ли повече?
Нямам нужда от долен чаршаф, но пък ако наистина има разлика, да ходя да взема един....  Thinking
Аз имам няколко комплекта за спалня и детски, бархетни, турски, 100% памук. За мен са си зимни.Топлят повече, не са "хладни", като онези, които ползвам лятото и от памучното трико са по-топли  Peace

Може ли линк или поне марка?

Купих и аз чаршафи, ще ги мина довечера през сушилнята, да видим дали ще се намачкат, при мен това е основния тест  Simple Smile

Имам немски бархетни чаршафи за детското легло, на 12г. са и не са мръднали, нито като материя, нито като цвят, но са много различни от тези. Материята е по пухкава и плътна.

# 598
Янтра ме е разбрала правилно. Благодаря, не бих могла да го кажа по ясно от теб. Да допълня, че бурканчетата са стъклени и случайно може да се изпусне и да се счупи някой и тези които съм показала са като опция.

# 599
Goldie, опъваме и тъпчем и ние със съпружието  Laughing
mama irina, мерси за отзива.

Имам немски бархетни чаршафи за детското легло, на 12г. са и не са мръднали, нито като материя, нито като цвят, но са много различни от тези. Материята е по пухкава и плътна.
Имам и аз един от Кауфланд, който го водеха в магазина бархетен, от едната страна гладка материя, а от другата е като кардиран. Но това за мен не е бархет, по спомен от соц. бархетните материи  Rolling Eyes

Та се чудя дали и тези не са същите като Кауфландският.

Общи условия

Активация на акаунт