Отговори
# 30
Здравейте Ямирки! wavey wavey wavey

Изпуснала съм доста  в четвъртък като не съм  влизала в темата и днес откривам какви хубавини сте постнали. Разглеждам ги с удоволствие.
Благодаря ви! love001 love001 newsm51

Аз си харесвам и Яман и Мира. И двата образа бяха изградени в развитие, с решение на сценарист и режисьор. Доста не харесват Мира, явно е въпрос на  лично усещане.
Тези роли бяха голяма школа за Чаатай и Серенай. Те израстнаха много като актьори и им се радвам на професионалния възход.  Има много “хляб“ в двамата на това поприще.
Сега Чаатай във “Вътре“ е страхотно добър. Удоволствие е да се гледа. Отлично пресъздава ролята.
Браво! Ще чакам и Серенай да “избухне“ в някоя добра роля. Вярвам го това.

Тук са ми много сладки

# 31
Да припомня малко и за тази хубава и зряла любов

# 32
  Серена може хич да не я харесвам,ама има огромен талант Peace

http://www.temizmagazin.com/gundem/hakan-altundan-serenay-sarikaya-yorumu

чак пък огромен  Joy

аз пък си харесах една нейна фотка
Crazy

А бе има си го големият талант,аз друга досега не съм харесала  Grinning
  А снимката е готина  Peace Wink

Shocked  КакЪво стана тука, бе?   newsm78 Laughing Laughing Помислих, че съм объркала вратата.

Хубаво пее Серито, Беяз как й се радва  Party Crazy Crazy

Снимката е чудна също!  Crazy Heart Eyes

Иве,  Peace Hug кажи ми за онези снимки с хеликоптерната площадка, каво са снимали там в ПО ? newsm78

Димана  Hug Hug

Някой гледа ли филма със Серенай?  аз още не съм... ако искатеее някой ден да го гледаме заедно, даже не знам дали изскочи нейде с превод...  Party Party Grinning Grinning

А Чачи как пее  Crazy Crazy Crazy Crazy и как играе Яманко  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  #Crazy #Crazy

newsm03

Ади, 5/ 6 болюм, целувката с осемте дубълааа  Party Party

6.bölüm - Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy - Ah Bu Ben + bg sub

https://rutube.ru/video/9eaac0a96ac6dac8fba83ecde4a12975/?pl_typ … amp;pl_id=1211219

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

love001

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 12:31 от Анонимен

# 33
  • Sofia, Bulgaria
  Серена може хич да не я харесвам,ама има огромен талант Peace

http://www.temizmagazin.com/gundem/hakan-altundan-serenay-sarikaya-yorumu

чак пък огромен  Joy

аз пък си харесах една нейна фотка
Crazy

А бе има си го големият талант,аз друга досега не съм харесала  Grinning
  А снимката е готина  Peace Wink

Shocked  КакЪво стана тука, бе?   newsm78 Laughing Laughing Помислих, че съм объркала вратата.

Хубаво пее Серито, Беяз как й се радва  Party Crazy Crazy

Снимката е чудна също!  Crazy Heart Eyes

Иве,  Peace Hug кажи ми за онези снимки с хеликоптерната площадка, каво са снимали там в ПО ? newsm78

Димана  Hug Hug

Някой гледа ли филма със Серенай?  аз още не съм... ако искатеее някой ден да го гледаме заедно, даже не знам дали изскочи нейде с превод...  Party Party Grinning Grinning

А Чачи как пее  Crazy Crazy Crazy Crazy и как играе Яманко  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  #Crazy #Crazy

newsm03

Ади, 5/ 6 болюм, целувката с осемте дубълааа  Party Party

6.bölüm - Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy - Ah Bu Ben + bg sub

https://rutube.ru/video/9eaac0a96ac6dac8fba83ecde4a12975/?pl_typ … amp;pl_id=1211219

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

love001

Лу   Heart Eyes Hug признАх ѝ таланта само  Naughty Mr. Green
 Хич нямам желание да ѝ гледам филма  Crossing Arms Whistling

# 34
Серенай е готина  Party Party Party Чачко е прекрасен  Crazy Crazy Crazy а като двойка бяха неотразими  Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Лу, ще го гледаме филмът някой ден, като се появи  Grinning Grinning Grinning Още и на турски го няма  Peace

Димана  Hug ме подсети за тази снимка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Колкото до нова роля на Серенай, Ранини писа, че щяла участва в първия дигитален проект в Турция /каквото и да значи това  newsm78/ Сериалът щял да бъде по трилогията Fi Çi Pi, която пък била бест селър в Турция. Правата били откупени от Ay Yapim.
http://www.ranini.tv/haber/20793/1/serenay-sarikayain-yeni-proje … lli-oldu-fi-ci-pi

# 35

Лу   Heart Eyes Hug признАх ѝ таланта само  Naughty Mr. Green
 Хич нямам желание да ѝ гледам филма  Crossing Arms Whistling

hahaha hahaha hahaha hahaha

още поне 2 месеца няма да го има филма й, пък после ако некой се намери да го преведе  Mr. Green  Whistling

Лу, от 1 епизод са, там където беше партито, на което Судеджим обикна Яманчи  Joy Joy  

# 36

още поне 2 месеца няма да го има филма й, пък после ако некой се намери да го преведе  Mr. Green  Whistling

Лу, от 1 епизод са, там където беше партито, на което Судеджим обикна Яманчи  Joy Joy  

Яя, ревюто ли?  Grinning  Благодаря, Иве! Peace Hug

За филма ще почакаме, тренирано е!  Peace

Лу, ще го гледаме филмът някой ден, като се появи  Grinning Grinning Grinning Още и на турски го няма  Peace

Димана  Hug ме подсети за тази снимка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Колкото до нова роля на Серенай, Ранини писа, че щяла участва в първия дигитален проект в Турция /каквото и да значи това  newsm78/ Сериалът щял да бъде по трилогията Fi Çi Pi, която пък била бест селър в Турция. Правата били откупени от Ay Yapim.
http://www.ranini.tv/haber/20793/1/serenay-sarikayain-yeni-proje … lli-oldu-fi-ci-pi

Много сладка снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Баръш какъв е палавник  Flutter Flutter Laughing Laughing , а за спойлера- виж ти, виж тии  Thinking Sunglasses  Rolling Eyes

# 37
  • София
За филма на Серенай може да ме броите и мен  Peace Любопитна съм да я видя в друга роля. Освен в ПО, не съм я гледала. Ако няма превод на бг, може и на руски   Laughing Laughing Laughing

Днес попаднах на едно от приливчетата  Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
За филма на Серенай може да ме броите и мен  Peace

Вивчо  Hug Hug

Crazy Grinning

"Любовта не е споразумение, / можеш да обичаш и без причина,
понякога, заради един кратък миг, / цял един живот би могъл да се даде..."

Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 39
Серенай е готина  Party Party Party Чачко е прекрасен  Crazy Crazy Crazy а като двойка бяха неотразими  Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Димана  Hug ме подсети за тази снимка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

Бройте ме и мен за филма Peace bouquet

Скрит текст:
С удоволствие ще следя за този дигитален проект, стига да е със Серенай.
Очаквах да играе в новозапочващия сериал с Енгин Акюрек, който ми е също любимец, но уви.... не стана.Малко съжалявам, ......нейсе.

Сладурана!

# 40
За филма на Серенай може да ме броите и мен  Peace Любопитна съм да я видя в друга роля. Освен в ПО, не съм я гледала. Ако няма превод на бг, може и на руски   Laughing Laughing Laughing

Днес попаднах на едно от приливчетата  Heart Eyes Heart Eyes

Красивото Яманково обяснение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И това приливче на раменете на тати  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Може да се срещнат някой ден двете приливчета  Grinning Grinning Grinning в римейк на ПО примерно  Joy Joy Joy Joy Joy

Дааам красива е Ендер/Мине. Всички бяха хубави в този сериал  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 41
  • София
Да, много добър каст. Всеки беше в ролята си  Peace

# 42

Така е !Хубави хора  в хубав сериал.

# 43
# 44
Здравейте Ямирки Hug
Урааааааа newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 темата продължава
Джадъ, мерси bouquet bouquet
и още Wink

Общи условия