Математически турнири - 40

• 110 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Самите проверени бланки не трябва ли да се предадат на СМБ София град доста по-рано.?
 От БАН ми казаха, че бланките от ЧХ се гледат повторно при тях, за да няма грешки при п по набързото проверяване по места. Това според мен забави публикуването на резулатите от ЧХ на сайта им .
Но за СМТ с толкова много ученици едва ли би било възможно такова нещо.

# 151
По-опитните в състезанията могат ли да ми отговорят само химикал, гума и молив ли са разрешени по състезанията за първолаци? Цветни моливи допустими ли са и необходими ли са? Разрешено ли е детето да си занесе празни листи, други пособия нужни ли са?

# 152
  • София
  Нашето у-ще публикува резултатите само във  фейсбук страницата си. Няма ги качени нито в сайта на училището нито в Данибон. Явно директорката така е преценила. Моите деца са с много високи резултати - 70 и 69 т. (първи клас) и съм много горда от тяхното представяне. Честно казано очаквах точно такива точки от разказаното ми от тях и прегледа на задачите след състезанието. Учудвам се, че все още няма дете с максимален резултат предвид нивото на трудност на задачите. Иначе така като гледам май ще се готвим за награждаване  Laughing.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 21:32 от miramar

# 153
 Нашето у-ще публикува резултатите само във  фейсбук страницата си. Няма ги качени нито в сайта на училището нито в Данибон. Явно директорката така е преценила. Моите деца са с много високи резултати - 70 и 69 т. (първи клас) и съм много горда от тяхното представяне. Честно казано очаквах точно такива точки от разказаното ми от тях и прегледа на задачите след състезанието. Учудвам се, че все още няма дете с максимален резултат предвид нивото на трудност на задачите. Иначе така като гледам май ще се готвим за нараждаване  Laughing.
И ще може ли линк към фб страницата на Вашето училище?

# 154
# 155
  • София
ако някой има задачите от димо малешков за 3 клас , моля да ми ги изпрати на лични  Hug

И аз бих се радвала да ги видя...

# 156

Ехаааа! Страхотни момчета имаш, Мирамар!  bouquet

# 157
Mirammar  кое е училището, линка не ми се отваря.
Мерси

# 158
  • Варна
Благодаря за темата! bouquet Пак ви изтървах!  Embarassed

# 159
48-мо ОУ  е в линка.

# 160
 Нашето у-ще публикува резултатите само във  фейсбук страницата си. Няма ги качени нито в сайта на училището нито в Данибон. Явно директорката така е преценила. Моите деца са с много високи резултати - 70 и 69 т. (първи клас) и съм много горда от тяхното представяне. Честно казано очаквах точно такива точки от разказаното ми от тях и прегледа на задачите след състезанието. Учудвам се, че все още няма дете с максимален резултат предвид нивото на трудност на задачите. Иначе така като гледам май ще се готвим за награждаване  Laughing.
Браво на децата, със сигурност ще получите отличие. Миналата година, първи клас, 64 точки не бяха достатъчни за награда. Разгледах задачите и според мен са сходни с тези на миналогодишните първокласници. Вероятно препъни камъка са тези с чертането, броенето на фигури,  една две  аритметични.
За втори смятам, че са по - скоро лесни,визирам тези, с избираем отговор като вече уловката е да не се допусне грешка именно на тях от бързане, невнимание, поради  преценката за лесни задачи.

# 161
  • София
 Мерси за поздравленията!  Simple Smile
 При нас грешките са: на единия сбъркана 8-ма задача, не видял накъде лети пеперудката и от там губи 5 точки. Другият пък е объркал 2 от примерите на 10-та задача. Така и не можа да ми даде смислено обяснение защо при положение, че явно е схванал идеята щом другите са му верни. На мен лично най-трудни ми се струват 7-ма задача и тази с броенето на фигурите, дори баща им не можа да види триъгълниците на мустаците на котката и взе да спори с децата. Но те точно тях ги намират за лесни. Явно имаме различни представи за трудност към момента.

# 162
  • Sofia
Мирамар,мисля, че децата ти са се справили повече от чудесно. Не вярвах, че някой може да реши изобщо последната. Поздравления.

# 163
Ние не сме преброили точно мустаците, последната задача изобщо не я е затруднила. За мустаците много си се ядосваше сама, но и в къщи тези задачи ги прави с далеч по -голяма успеваемост. Явно си е до дете. Нищо, всичко това е трупане на опит.

# 164
За Националната Олимпиада  от къде да намеря задачи за подготовка

Общи условия

Активация на акаунт