viki23, надявам се кашлицата ви да отшумява.
Ние миналата седмица два дни кашляхме повечко, но тъкмо се наканих да ходим на педиатър, то малкият мъж не се изкашля повече.
На вчера станахме на 4 месеца
на 23.03 сме на преглед и ваксина, та ще видя какво ще каже педиатърката. Сериозно се замислям, попрочетох доста теми. Обърнахме се няколко пъти и до там. Ръцете гледат да са в устата само. Другата седмица мисля да се обадя за водна гимнастика в басейна при Бизнес парка, защото домашната гимнастика я спряхме - само рев..
Голям рев е, ако на вечеря не е седнал в столчето за кола (поставено на малка масичка) до масата ни за хранене - трябва да седи и да зяпа някой в устата. Иска да седи, придържам гръбчето и го държа така докато се отпусне, след това го слагам да легне. Общо взето само да има някой да го държи и той да се опитва да намери опора. Имам чувството, че си умира да ме рита в корема, точно над разреза от секциото.
Една питанка към мамите със секцио - вашите кореми, в областта над секциото, усещате ли ги като изтръпнали?
И да се похваля, че няма на кого, освен на вас (само мамите могат да оценят) - началото на месеца с таткото отидохме за 2 дни в Сърбия и се наспахме - по 14 часа сън на денонощие

При нас основният проблем е заспиването - противопоставя му се с всичките си сили!