Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 033
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
В 8ч. Излизат за 1.5-2 ч. Ще ти се обадят по телефона.

# 16
  • SOFIQ
В 8ч. Излизат за 1.5-2 ч. Ще ти се обадят по телефона.

А имат ли опция да ми ги пратят по имейл. И забравих да попитам док. С леко зачервено гърло съм и смуча дептолете дали ще повлияе на тези иследвания за FSH, LH, E2, AMH

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 13:00 от Monikaaaaaaaaa

# 17
Няма как такова нещо да повлияе на хормоните. Няма опция за изпращане по мейл. Или на място ги изчакай или някоя от акушерките ще ти се обади след като излезнат и док ги е погледнал. Зависи каква ви е уговорката. Ако хормоните са само информативни и ще ги коментирате чак на следващ преглед, цикъл, може да ги пуснеш в друга лаборатория. Не е задължително в клиниката да е. Но специално АМХ излиза там много по-бързо.

# 18
  • София
Витамин Д ми е паднал малко (21,2). Но така е, бях много непоследователна с тия капки. Не ги харесвам, затова се снабдих с меките капсули на Now foods 2000IU. По колко на ден от тях да пия според вас?

# 19
По колко капки пиеше до сега newsm78 Ако ти се рискува почни по-висока доза и взимай по 2 капсули. Аз последната половин година поддържам 40-50 с около 2500 единици на ден. Въпросът е да се вдигне първоначално някаква по-висока стойност и после да се поддържа по-лесно.

# 20
  • София
така като ви чета, излиза че аз май пия много...
Всеки ден по 6-7 капки вигантол, много съм редовна, не ми се е случило да забравя и директно в устата си ги капя, нищо не пропускам.
Много ли ви се струва?
За месец и половина от 16 ми се вдигна на 22, сега не съм го изследвала от вече близо 2м, май е време да го тествам...

# 21
  • София
Доц ми изписа по 5 капки на ден, но само първата седмица бях по-стриктна, следващите 5-6 седмици направо ги избягвах и може и да съм взимала само веднъж седмично. Благодаря ти, Блигче, ще пия по две т. за 6-7 дена и тъкмо ще мине Ц и ще поддържам с една на ден. С таблетките ще ми е по-добре, от капките ми се гади, гадни са.  Peace

# 22
В такъв случай може да си пиеш по 1. Досегашния ти прием е бил недостатъчен. Но бъде постоянна и го пий всеки ден Wink

# 23
Брайда, аз също съм на такава доза вече, че даже чат пат слагам и по 8. Това го правя, защото с по 5 капки и беше почнах да ми пада... Последно е скочил и то много хубаво по тази схема. Вторник ще го коментирам с Калчев дали е ок или не.

# 24
Да се запиша и аз в новата тема - прекрасна е Блингче, благодарности, за старанието!  bouquet
Аз съм с променен фасон от днес. Отрязах коса до кръста и сега е по-къса от раменете ми. Смених и цвета... Бях се зарекла, че ще се пострижа чак като родя, но много се проточи и имах нужда от промяна. Simple Smile

# 25
Честита промяна, Поли  bouquet Престраши ли се за червената гама Rolling Eyes
Аз плача за фризьор, ама ще стискам още няколко седмици, че поне за празниците да приличам на човек. Иначе се чудя как да процедирам с боядисването.

# 26
Блинг, мерси! Престраших се, но не тъмно червено, а по-скоро нещо между златисто-медно изшезе.  Grinning

# 27
Нека де. По-добре Wink Актуален есенен цвят. Аз направо си станах блонди вече. Ама стискам, че така или иначе не си показвам много носа навън.

# 28
То аз съм блонди по природа, та рижата гама лесно я докарвам.  Laughing

# 29
Аз си се боядисвах цялата бременност.

Общи условия

Активация на акаунт