Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 038
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Аз се включих с телефонният номер. Креми, ще ни зарадваш ли порочно?  Praynig

# 661
  • София
Сън,  Hug Стискам палци всичко да е наред с изследванията и всичко да е чисто, за да започнете подобаващо добре!  Praynig
Блинг, изненада ме с отлагането Shocked, естествено много приятно!  Hug Много обичам фини мадами с малки коремчета. Много са ми сладки.   Simple Smile Всичко ще е наред, сигурна съм! Simple Smile
Креми, хайде стартирай годината с приятна изненада!  Praynig

Ние ще стартираме февруари - март, но до тогава ще стискам палци на всички, които имат нужда!

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 18:07 от _Reni_renI_

# 662
  • София
Щастлива нова година, момичета! Дано да е здрава и успешна за всички ни!

# 663
Честито на Магнетик и малката и София. Няма по-голямо щастие. Като влезеш във форма ела да разкажеш как е минало всичко. Сега чакаме Синеоката и Блинг ли? Аз от февруари отново ще присъствам в тази тема, защото говорих с Калчев тогава да прибираме и другите скрежковци. Ще ви държа в течение. Дано стане

# 664
  • София
За много години и от мен, момичета. Да сте живи и здрави. Пожелавам ви много щастие, късмет, любов и сбъдване на най-чаканите мечти.

Креми, радвам се за вливката.  Praynig Heart Eyes
Сън, сиииилно стиснати палчета за твоят старт. 2017 ще е вашата година с ТМ.
Фран, бързо да се оправя ТМ .

Ние сме добре.  Heart Eyes

# 665
Усмивка, аз съм мнооого далече още Laughing Първо Синеока и Люксен Wink Да се похвалиш като си прибереш снежинките Sunglasses

# 666
Синеока е след 2 месеца ами Люксен кога е?
Ох аз не знам от къде да започна. Щом веднъж успях със замразен трансфер мисля да повторя всяка една стъпа 1:1 и за следващия път, пък каквото сабя покаже. С Калчев се разбрахме февруари да пусна тсх и да почваме. Но миналия път преди трансфер ми вливаха интралипид Та сега се чудя да ходя ли пак при Русев и първо къде да отида при Калчев или при Русев

# 667
Почти два месеца след нея Party
Може да минеш през доцента преди трансфер, ако иска да ти пуска контролни изследвания и ако е нужно да променя дозата на вливката. Което ще оскъпи няколко пъти нещата, така че си прецени. Ако не ти се занимава просто направи вливка преди трансфер. Но за тези неща трябва да ги осбъдиш с доцента док си отговаря за неговата област и така или иначе ще те насочи към него.

# 668
Синеока е след 2 месеца ами Люксен кога е?
Ох аз не знам от къде да започна. Щом веднъж успях със замразен трансфер мисля да повторя всяка една стъпа 1:1 и за следващия път, пък каквото сабя покаже. С Калчев се разбрахме февруари да пусна тсх и да почваме. Но миналия път преди трансфер ми вливаха интралипид Та сега се чудя да ходя ли пак при Русев и първо къде да отида при Калчев или при Русев

Усмивчице, според мен трябва и с двамата да се срещнеш. На мен Калчев ми казва, че няма отношение с имунологията и мутациите на тромбофилия на два пъти ме прекъсна да ги обсъждам с когото трябва. А за вливките, знаеш че имат трайност и трябва да се правят на определен период и след ++ тест. Успех!

# 669
Да знам. Мисля февруари да отида до Калчев с направено тсх и след това да мина през доцента. Ако мога да ги съчетая в един ден ще е супер. Последната ми вливка беше след положителен тест преди година

# 670
Вземи си час за доцента обаче, защото не винаги е там и е свободен. Може по-скоро да го съчетаеш с ходенето за МБ, че другите посещения ще са по-неопределени във времето.
Не си ли имала и друга вливка newsm78 При процедура са три - след пункция, положителен тест и през 8-9 г.с. ТСХ-то може да го коментираш с доцента или най-добре с ендокринолог, ако имаш такъв. Може би е добре да направиш и контрола на вит. Д.

# 671
Миналата година доцента беше в клиниката всеки работен ден с изключение на петък. И потвърждавам, че държи вит Д да е с високи нива.

# 672
  • От Луната
Синеока ще е по скоро 😂
Рибок вече е 10 дни напред. Обмисляме датата и съм много раздвоена от чувства.
От малка точица стана вече 2К Wink

# 673
Радвай се. И аз искам така "изведнъж" да порасне, ама не става.
Ще вадя кристалното кълбо да гадая за дата, да видим дали ще позная Mr. Green
Скрит текст:
Най-забавното е, че и за себе си имам предчувствие за дата понеже едно число все ми изплува още от преди да си пресметна термина дори Laughing И освен това много пасва на нещата. Та, ако позная някой ден ще е голям смях. Направо ще се обява за врачка.

# 674
Не е задължително контролата на имунологията и смяната на количеството интралипид да оскъпи нещата. При мен стана обратното. От 10 мл минах на 5 мл и цената падна.
Йоли, пибока да не стана водолей Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт