Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Първо да ви поздравя за победата на Кубрат снощи - супеер! Всъщност и двете ми момчета победиха, Тервел също победи, на първия си професионален мач. Много съм доволна Peace
Айре  Heart Eyes Hug да не си полудяла да ги четеш онези  newsm78 На мен също никак не ми стана смешно, а ми се доповръща от толкова човешка злоба  ooooh! ooooh! ooooh!
Катрина  Hug bouquet Ама много си права, футболните агитки ряпа да ядат  ooooh! Sick Особено пред фен клуба на този именно актьор, не мога да си обясня ожесточението им точно към Къванч, но всички, по цял свят са все такива  Rolling Eyes Е, разбира се, че далеч не всички, но повечето  ooooh!
Нейсе, няма да си губя времето с простотии ...
Вивчо  Hug много се радвам, че и ти харесваш  Кузейката  Heart Eyes и сериала ни!
Себи  Heart Eyes Орси  Hug Peace Peace

Цитат
4-я серия в тренде Ютуб, на 3-й позиции..

Хубава неделя! bouquet

# 376
Айре  Heart Eyes обещах ти превод, сега стигнах до него  Laughing
Скрит текст:
Цитат
Къванч Татлъту - не си сам
След като изгледа сцената с целувките между Къванч и Туба в сериала " Дръзки и красиви" майката на красавеца - актьор написа на своята страница в социалните мрежи следното: "Вие сте най-красивата двойка тази година. Машшалла!" След което Нуртен Татлъту каза :" Аз натъжих моята снаха, съжалявам" Да, тя разбра и прие своята грешка, но изглежда, че в соц. мрежи има твърде много хора, които са убедени, че Нуртен нарочно е написала това, за да причини болка на своята снаха. Нуртен е против Башак от първия ден и даже не отиде на сватбата на синът си, оправдавайки се с това, че боледува.
Къванч в своите проекти играе лоши момчета и мачо, но от това, което майка му слага на своята страница показва, че той не е такъв в реалния живот
Искам да кажа, че Къванч - ти не си сам. Ти не си единствения мъж, който се е оказал между майка си и съпругата си. Войната между снахите и свекървите е отдавнашна, в началото е била за власт.Свекървите навсякъде са си свекърви, но ми се струва, че тези в Турция са произлезли от фашистите. Те по никакъв начин не могат да се откажат от своите деца и само чакат момента, когато да настъпят. В края на краищата те мислят, че за техните любими деца, които са възпитавали цял живот снахите не се грижат както трябва.А следващото ниво на психологическото настъпление на свекървите е чрез своите внуци, защото смятат, че снахите и за тях не се грижат достатъчно. В действителност, това налагане на майките не се отразява добре на синовете им. Те не им дават възможност да се почувстват възрастни, не позволяват на децата си да изпитат щастие. А синовете стоят настана и само наблюдават за случващото се, като Централната банка за акциите. От една страна жената говори без умора, от друга майката постоянно се жалва, и двете постоянно плачат и именно заради техните желания синовете са винаги нещастни.
Всъщност, новината, че проблеми със свекървата има и у семейството на един от най- красивите, богати и талантливи актьори на Турция свидетелства за това, че диктатурата на свекървите съществува в действителност.
Не мисля, че точно така стоят нещата при Къванч  Joy Joy Joy
Цитат
Звезда сериала "Джесур и Красавица", Sezin Akbaşoğulları (Джахиде) недавно дала интервью NTV Yaşam в котором призналась: На самом деле, скучно играть слабохарактерных персонажей. Королева интриги в сериале ДиК, также сказала: Мне кажется когда в персонаже, совмещается слабость и опасность, это гораздо интересней играть. Невинные и очень положительные героини, навевают тоску на зрителя. О своей героине : Джахиде, обязательно должна стать матерью. Такое часто случается в жизни, у большинства женщин. Хорошо, вы вышли замуж, ваш брак успешен, однако сразу же появляется цель родить ребенка. Джахиде нужно родить, чтобы проявить себя в семье..По этой причине, она будет находить все возможные способы.
материал подготовлен: https://vk.com/kivanctuba

# 377
Добрутроо  Hug

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
нали не мислиш, че наистина ми е било смешно.....?? Whistling
просто така се изразих Peace
на мен също ми се Sick Sick

мерси за превода bouquet, ама май беше излишен, големи глупости Joy Joy Joy

днес ще си почивам от форумни емоции Peace

хубава неделя ви пожелавам Hug

# 378
Добро утро! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Първо да ви поздравя за победата на Кубрат снощи - супеер! Всъщност и двете ми момчета победиха, Тервел също победи, на първия си професионален мач. Много съм доволна Peace
Айре  Heart Eyes Hug да не си полудяла да ги четеш онези  newsm78 На мен също никак не ми стана смешно, а ми се доповръща от толкова човешка злоба  ooooh! ooooh! ooooh!
Катрина  Hug bouquet Ама много си права, футболните агитки ряпа да ядат  ooooh! Sick Особено пред фен клуба на този именно актьор, не мога да си обясня ожесточението им точно към Къванч, но всички, по цял свят са все такива  Rolling Eyes Е, разбира се, че далеч не всички, но повечето  ooooh!
Скрит текст:
Нейсе, няма да си губя времето с простотии ...
Вивчо  Hug много се радвам, че и ти харесваш  Кузейката  Heart Eyes и сериала ни!
Себи  Heart Eyes Орси  Hug Peace Peace

Цитат
4-я серия в тренде Ютуб, на 3-й позиции..

Хубава неделя! bouquet

Привет! Не е само злобата към Къванч, ако знаеш към Туба каква злоба се лееше докато играеха заедно, не е истина направо. И ако някой посмееше да напише нещо хубаво за нея, направо го смазваха. Аз , която не съм фен на никой артист, стигнах до там да защитавам главната героиня, защото злъчта върху нея беше в промишлени количества. Така че, не се впечатлявай, не е персонално към твоя любимец, при тях за техния любимец е ОСАННА , а всички останали са разпънати на кръст. Разни хора, разни идеали. Аз смятам ,че за всички има място под слънцето. Да се насладим на филма, другото не е важно. Хубава неделя!

# 379
Катрина  Hug
Скрит текст:
Зная, зная, чела съм как обиждат всяка партньорка на Божеството им, не само Туба, никоя не е достойна до него, така беше и с Берен , сега е наред горката Фахрие  ooooh! Но, специално от актьорите най-много плюят по Киво, незнайно защо. С какво толкова ги дразни, никога не успях да разбера. Голяма конкуренция ли съзират именно в него  newsm78 Нали за тях той е само едно моделче  newsm78  Joy Joy Joy Което обаче е взело, видиш ли с връзки и пари Златната пеперуда за ролята на Кузей, която се полагала на техния идол  Mr. Green Ми той що не си е платил, за да я вземе ?  hahaha Подиграваха се на Киво, че се снима във фотосесии, а когато за пръв път снимаха и техния в такава, леелее, голяма радост настъпи в темата им  Mr. Green С дни пишеха единствено за това  hahaha  За техния обаче - може  Laughing а другите са комерсиални  ooooh! Но, ти си права, да не им обръщаме внимание, а да се наслаждаваме на сериала ни. Хубава неделя и на теб!  Hug
https://twitter.com/KT_Fans/status/805283942324649985
Цитат
Нюльгюн Бельгин высказалась во время обсуждения нашего сериала в телепередаче :"Что там Джесур, что там Гузель, я вообще только на Кыванча смотрю!" Это ее высказывание громким заголовком разошлось по печатным изданиям, сама же женщина в передаче отшутилась, что это естественно, ведь Кыванч настолько привлекателен, что заметить что-то другое когда он появляется в кадре, просто невозможно. "Туба безусловно невероятно красивая женщина, но я же женщина, не удивительно, что меня больше мужчины привлекают в кадре" оправдалась Бел
Joy Joy Joy Joy тази е като мен  Laughing Колкото и да ми харесва някоя актриса, имам очи единствено за мъже, жена няма как да ми стане любимка  Mr. Green
Цитат
Греческая пресса, анонсирует наш сериал..название сериала, в Греции интерпретировано в "Любовь и месть"

# 380
Привет! Hug Hug Hug

Скрит текст:
та отскоро чета ФБ групичка за Международника Peace
нали се сещате, че Киво е доста често споменаван Wink Mr. Green

цитирам Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:
ДИВАчката е решила,че Енгин копира Кънчо с опашката .

Да бе, няма друга работа Енгин, ами само ще дебне Кънчо докАде му е куйрука! Хахахахххаха

Е, нЕма да мине номера. Енгин може да имитира, но само наистина велики. А не разни моделчета.

Кви имитации от страна на Енгин, бре??? ))))))) Той е НЕПОДРАЖАЕМ! И колкото и да се опитват разни там гюзелисти дръзновени да го имитират, не им се получава, щото просто не са от същата мая! )

Пък и ако ще имитира някого Енгин, по-му приляга да имитира Антонио Бандерас, отколкото оня със стъклените очи.

Оффффффф, ама и ти се докачаш тутакси! Не казвам, че имитира, а че ако трябва да имитира, ще имитира само велики, а не разни сополчета. Мисля, че и той се учи от големите, но съм съгласна, че не имитира. Точно обратното, него го имитират! Постоянно! Само дето не ги бива дори за това. Пък точно Кънчо... пази Боже! Това дрЪвенце е по-зле и от талпата. Има три-четири изражения, сменя си ги и това е. Живец йок. Дори за имитация акъл няма.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Laughing Тея пък даже и коментар на заслужават.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама не ми се мисли какво я чака Фахрие с такива фенове на партньора й.  Sad

Цитат
Первая роль Кыванча, 30-ти летний Мехмет Шадеоглу, он исполнил ее в 22 года, сейчас ему 33, а его новому герою Джесуру Карахасаноглу за сорок! Глубокий, наполненный содержанием взгляд актера, с легкостью позволяет ему воплотить на экране мужчину на десятилетие старше его самого.

Хубав ден! bouquet

# 381
Снежи  Hug wavey
Скрит текст:
Мани, мани, от сега я съжалявам Фахриенце  ooooh! По-точно тези, които я харесват, самата Фахрие няма да им прочете глупостите  Mr. Green
Тези пък, от къде знаят на колко години е Джесур  newsm78 Но, са прави за дълбокия, изпълнен със съдържание поглед на Киво, де  Laughing
Цитат
В тренде видео на первом месте, а в ютубе всего за два дня 4я серия набрала почти 800 тыс. просмотров.

Цитат
Родина? Смелый и Красивая?

В этом сезоне несколько громких проектов заняли экраны телевизоров. В четверг вечером со зрителями встречаются, конкурируя между собой, звезды турецкого телевидения. Халит Эргенч с Бергюзар Корель в главных ролях "Родины" и, названные "самой подходящей парой года" Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн в "Смелом и Красивой" сходятся в одно и то же время трансляции в остром соперничестве. Оба сериала очень близки по рейтингам, и вот сейчас "Моя родина - ты" вырвался с небольшой разницей на шаг вперед.
Связь пары Халит Эргенч и Бергюзар Корель началась с "1001 ночи" и закончилась их свадьбой, это пара, утвержденная со стороны зрителей. Наш два года не принимавший участия ни в каких проектах герой Кыванч Татлытуг и достойная девушка Туба Бюйюкюстюн как проявят себя очень интересовало. Правда ещё во фраге они вышли с замечательной энергией.
Ох, омръзна ми от тези сравнения ... Нека всеки си гледа това, което му е интересно  Laughing
Чакам си превода на бг. за да разбера по-добре някои детайли от серията  newsm78
И ново клипче в Тубето  Peace

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 12:45 от queen_fenka

# 382

Здравейте HugФенче Heart Eyes,Айре Heart Eyes, Снеже Heart Eyes,Кати Heart Eyes и добър ден!

Колкото повече сравняват двете двойки-,
толкова повече ме дразнят актьорите , а толкова ги харесвах ,особено Берг.Наистина не проумявам кому е нужно това newsm78Ще спра до тук ,че ще кажа нещо крайно ,а не искам.

Аз например приемам безрезервно  Киво, но като съм по-сдържана към хвалебствия за Туба не значи ,че не я харесвам!Може да значи че искам да е съвършена Laughing

Не ми допада много и обяснителния  режим .
Защо е нужно да обяснявам ,защо съм харесала  някога някого newsm78 newsm78
В един сериал или филм е бил супер , в друг ... не до там. Всичко е динамика и във филмите и в живота!

# 383
Себи, Heart Eyes bouquet

Цитат
Туба Буюкустун и Кыванч Татлытуг с новым сериалом "Смелый и Красивая", а также сериал "Мама", которые транслируются на Star TV в последние дни лидеры среди самых популярных телевизионных програм на канале Star TV пишет Али Eyuboglu.

# 384
Привет Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Фенче Hug Heart Eyes, има ли нужда да казвам, че подкрепям напълно newsm10 smile3521 Не можах да намеря по-голям намигащ емотикон, затова си ползвам любимия малък Wink
Скрит текст:
Очаквам на нечии любимци в скоро време да им поникнат крила, толкова са чисти, благородни и добри, същински ангели Simple Smile Или най-добре църквата да ги канонизира, белкем феновете им се успокоят и ни оставят на мира да си харесваме нашите не толкова "съвършени " и "талантливи " звезди hahaha hahaha hahaha hahaha

Снеже Hug

Себи Hug, подкрепям за обяснителния режим, но се налага сори Peace И пак не помага......

Катрина wavey

Айре Heart Eyes Hug Wink, не можеш да си почиваш от форумните войни Peace Simple Smile Бързо на линия Peace Simple Smile Шегувам се, нали знаеш Heart Eyes

Орс Hug, за да не харесвам Туба, не са виновни фенките й в случая, ами играта, която демонстрира в нашия филм Peace Смятах да си премълча какво мисля за актьорските й умения и да коментирам действията само на героинята й за да не обидя някой, все пак съм привърженик на добрия тон Peace Но след като видях, че на нашия патрон освен че нищо не му спестяват, даже му намират допълнително кусури реших да не бъда толкова толерантна. Явно в тези форуми действа закона на джунглата, а именно по-силния побеждава, по-точно мнозинството побеждава. Освен това какво излезе, че всички, включително и ние харесваме Т, а само Киво не може да играе и реших, че ще пиша какво не ми харесва съвсем открито. Така, че ако мислиш, че съвсем тенденциозно съм тръгнала да пиша против Т в следствие на плювки по Киво не е така Peace Туба не съм я харесвала никога, не я харесвам и в момента, няма и да я харесам и за в бъдеще, писах защо Simple Smile Който ме чете знае това.  Също така мълчанието ми  до сега, не бива да се тълкува като крайност Peace Вече обясних мотивите си и смятам да не се обяснявам повече Peace

Да се порадваме на нашия красавец Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 385
Миси  Heart Eyes Hug веднага ти услужвам  hahaha
Така е ... когато не харесваш някого, колкото и да се стараеш, не се получава ... съдя по себе си  Peace Нали помниш колко се старах и аз да харесам Мервето в КГ  Joy Joy Joy Ами не успях, въпреки напъването  Mr. Green Също и тази Мелиса Памук, дето сега играе Асу ... Колкото и да са хубави двете, не мога и това е, по-силно е от мен ... Виж, за други съм си променяла мнението  Laughing
 newsm10 smile3521 smile3521 за спойлера  hahaha
 hahaha
Цитат
Kaban: Diesel
Fiyat: £370,00
В ТТ создали отдельную страницу, посвященную одежде Джесура😃

Много ми хареса в серията този момент ... как тихичко и каза Пейке Ти ме подсети за него с думите си за Туба  Mr. Green

Скрит текст:
Сега доглеждам последната серия на Ичардето ... вай бе, Сарпчо как само си зареди пистолетите  ooooh! пай сеее  Joy Joy Joy Joy Ааа, и той значи използва евтини трикове като аби си Киво  Mr. Green Иначе никой няма да ги гледа  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 18:32 от queen_fenka

# 386
Фенче, Миси, newsm10 newsm10 newsm10

Създали са страничка в туитър за облеклото на Джесур! Wink Heart Eyes

Cesur ve Güzel 4. Bölüm
Ceket: Diesel
Fiyat: £505,00

https://twitter.com/cesurclothing

Heart Eyes

# 387

Сладурки, като героите са уморени ли го давате!? След като изписахме вчера  близо 4 страници, днес няма  и една. Явно възползвали сте се от почивния ден със слънце, или  с гостувания.

Айра ми липсва! Айрич - цун!  Heart Eyes

Миси:

Цитат
Така, че ако мислиш, че съвсем тенденциозно съм тръгнала да пиша против Т в следствие на плювки по Киво не е така

Да не съм чУла/чЕла повече таквиз слова!  Naughty  Не ми е и хрумвало даже да си мисля такива неща. Пак ще го пиша: всеки свободно да си изказва мнението. Няма да се ласкаем! Откровеността е качество на силните! Личи си кога говорим откровено и искрено, и кога хапливо. А  това, че тук някой  не  харесва някой актьор/са е напълно възможно. Личи си когато има тенденциозност. И тя не е сред нас! Ние не сме фанатизирани фенки! Слава Богу.

Ами като патрона, к,во да кажа!   Laughing

Да си гледаме сериала, снимките, да си споделяме мнението и настоятелно  ви МОЛЯ - не слизайте на ниско ниво и не предприемайте никакви други странични дискусии и полемики.

Приятна вечер и до скоро!

# 388
Фенче Heart Eyes Hug, тенкю за
Изобщо не е същото за Мервето Crossing Arms Тя не е била от ГГ ooooh! Ако Т беше в ролята на Бану изобщо нямаше да ми дреме дали ми харесва или не Simple Smile И ако искаш да знаеш това, че тича смешно е според сценария, иначе си тичала много добре жената Rolling Eyes Естествено тя всичко много хубаво си прави, играе като глътнала бастун по сценарий много ясно. Най-честото изражение по сценарий да уточним Thinking
Скрит текст:
Това не знам дали е от нашия филм много облечена ми се струва, но физиономията е същата

Иначе тук Киво много ме кефи, изражение, говори си не ми пречиш, но накрая ще ми паднеш в капана

Ей, така искам да го виждам, намахан и дързък, да не ми го разсейват разни там, ама ха  Crossing Arms Simple Smile

А, не така за Чачи Simple Smile Как ще стане глава на мафията без трикове Simple Smile Олмаз Naughty hahaha Не се безпокой, покрай Киво ще намаже от всенародната "любов" Joy Joy Joy Joy Joy

Орс Hug, радвам се, че се разбираме Peace Айрето Heart Eyes Hug явно днес наистина  е в почивка Peace

Снеже Hug, този черния с палтото на Киво ми прилича на бежанец Peace hahaha Точно тези сетренца не ме кефят, харесват ми парките Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наздраве Wine Glass

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 19:49 от Miss60

# 389
  • AMS
Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug

Натиснах газта, като Джес >>>

Сложих си шапката, като Сю >>>

Прегледах тук, там и по нататък  >>>

И си припомних,
че денят на толерантността бил само един ден в годината,
а не всеки ден, както на мен ми се иска Whistling