Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug

Айра Heart Eyes Hug, кажи сега не навлича ли ненужно негативни коментари майка му Peace Simple Smile Сигурно му е много тъпо на Киво да слуша подобни глупости Sad Може за хубаво да го е казала, но трябва да се предвиди такава реакция след публикациите от време на сватбата им с Башак Peace Жалко, ако наистина не са в добри отношения Sad
Много хубави гифчета, особено с Киво Wink bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Това с правилата е готино измислено hahaha hahaha hahaha
И Бонд...Джес Бонд hahaha hahaha hahaha Ама в този си вид не прилича много на Бонд Simple Smile
Сега разбираш ли ме като Кузей не ми беше баш таман, много е гадно нещо да те дразни в Киво, теб в случая брадата Peace Wink
Смешно ти е за музея, а hahaha hahaha hahaha Ами виж тя едната е седнала в него #Crazy hahaha hahaha hahaha Аз ей така със шапката смятам да се снимам, как мислиш Wink Simple Smile

Май Киво от първите серии повече ми харесва, но да не се повтарям newsm78 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубава вечер Hug Hug Hug Hug

# 91

Миси Hug  newsm10

Привет  Hug Hug Hug Hug Hug

Айра Heart Eyes Hug, кажи сега не навлича ли ненужно негативни коментари майка му Peace Simple Smile Сигурно му е много тъпо на Киво да слуша подобни глупости Sad Може за хубаво да го е казала, но трябва да се предвиди такава реакция след публикациите от време на сватбата им с Башак Peace Жалко, ако наистина не са в добри отношения Sad
Много хубави гифчета, особено с Киво Wink bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Това с правилата е готино измислено hahaha hahaha hahaha
И Бонд...Джес Бонд hahaha hahaha hahaha Ама в този си вид не прилича много на Бонд Simple Smile
Сега разбираш ли ме като Кузей не ми беше баш таман, много е гадно нещо да те дразни в Киво, теб в случая брадата Peace Wink
Смешно ти е за музея, а hahaha hahaha hahaha Ами виж тя едната е седнала в него #Crazy hahaha hahaha hahaha Аз ей така със шапката смятам да се снимам, как мислиш Wink Simple Smile

Според мен майката на Киво най-малкото не е деликатен човек.
Той като син не се чувства комфортно пред  Башак в това съм сигурна,но се питам кому е нужно изказване от този род освен на жълтите и клюкарите.
    Не мога да уважавам хора като нея.Типична старомодна еснафка-свекърва.
Мъчно ми е за Киво .Тя просто отнема част от вниманието което заслужава той към себе сиПфууууууу Mr. Green

# 92

Миси Hug  newsm10

.............
..............

Според мен майката на Киво най-малкото не е деликатен човек.
Той като син не се чувства комфортно пред  Башак в това съм сигурна,но се питам кому е нужно изказване от този род освен на жълтите и клюкарите.
    Не мога да уважавам хора като нея.Типична старомодна еснафка-свекърва.
Мъчно ми е за Киво .Тя просто отнема част от вниманието което заслужава той към себе сиПфууууууу   

Себи, Миси, анджък!  newsm10 smile3525 smile3501

Жена с еснафска и  ниска култура! На огромно разстояние са една от друга с Башак. Дали Къванч не го е дразнила тази атмосфера и затова е решил да обикне и ожени за жена като Башак. Говори се, че е харесвал и Берен. Ако е така, то тя умно се е отдръпнала. Всъщност и двете постъпват умно всяка според своята си ситуация в живота. И Берен и Башак. Само ането постъпва просташки. И на кого, моля ви се, дължи това самочувствие. На сина си. Както и стандарта си на живот. С това моделство Къванч е живял друг живот от много млад. И все пак, си мисля, че има някакво противоречие в самия него от тази двоякост. Някакво вътрешно напрежение, раздвоение. И за да е по-спокоен, в дълготрайните му връзки е бил винаги с по-големи от него жени. Не го нападам за това, в никакъв случай. Още повече, че Башак за мен е класна дама. Излъчване, поведение, култура! И самостоятелност. А не някоя млада фръцла, зад която да стои като страж я баща, я брат! Това за фръцлата май го бях писала и доста по-рано, но нищо. Искам да ми е ясна мисълта. Защото тази Нуртен не престава да прави демонстрации. В случая уж против уроки! Ха!

Не съм гледала сериала. Чакам българските субтитри. Но от това, което виждам в темата ми харесва. Сякаш е раничко за целувката. Дали не е целунал Сю, защото тя е очаквала и искала това!?!?  Като кавалерска постъпка. Въпреки, че номерът с букета не беше много изискан. Докато Сю подари букет и парфюм. Нещо, което един мъж трябва да направи. Но  ще разберем от превода.

Дано Едже да няма големи издънки. Малките ще ги преглътнем. Те си се съобразяват със своята си публика.

Петте правила много ми харесаха. А бе, тези рускини имат страхотни хрумки!

# 93
Себи Hug, Орс Hug, благодаря за коментарите ви bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Радвам се, че не само аз намирам г-жа Нуртен за нетактична меко казано Peace Киво съвсем няма нужда от подобен род асоциации, понякога хората сами си навличаме лошотия, а после уж се пазим от уроки Peace Хубаво е преди да кажем нещо да помислим как ще се приеме, още повече, ако се отнася за хора от публичното пространство където това важи с особена сила Peace Аз мисля и преди съм казвала, че сигурно Киво обича много Башак за да се реши да се ожени за нея без майчината благословия Peace Дано Господ ги пази него и Башак, за другата двойка и да не им се получи не е толкова важно Peace Simple Smile Ще го преживее някакси и аз също Simple Smile

Орс Hug, чувала съм, че когато има по-голяма разлика във възрастта между мъжа и жената, съответно по-младия търси родител в лицето на другия Peace Не знам дали е вярно, но има логика, а и според Фройд е точно така и неговия Едипов комплекс Peace Simple Smile Няма как на Киво да не му е било трудно с такава авторитарна майка, такава ми изглежда само на снимките, но предполагам и е такава в семейството си Peace

Да не задълбаваме толкова, мисля, че се разбрахме Peace Simple Smile

Нашето хубаво момче и жената на живота му, тях да пази Господ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 18:57 от Miss60

# 94
Ехе, що обиждате така жената?  Shocked Вярно, че е малко нетактична, макар че не знаем отношенията им, ама чак пък такива тиради.  ooooh!

# 95
Миси Heart Eyes, не знам на Киво от кое му е тъпо-дали не е от писанията на журналята-че според майка му, Туба била по-подходяща за него ooooh!
ами Нуртенката може да се е зарадвала просто на новата роля на сина си и на новата му екранна партнъорка Peace ама защо се зарадва точно когато се целунаха в сериала???? Whistling
и това, че е имала и нещо друго впредвид, може и да сте прави  Peace Wink

според мен са си в добри отношения, просто всеки си знае границите, както  Башак , така и Нуртен Peace
на мен ми стига да ги виждам усмихнати СТ, имат си общ бизнес вече, Башачка хубавее Wink
а това, че тях трябва да ги пази господ, съм абсолютно съгласна!! Peace

а теб какво те дразнеше при Кузей? Laughing
косата, якенцето или специфичните му маниери?
на мен знаеш какво освен брадата на Киво, не ми харесва сега Wink
а тая дето е седнала във восъчната фигура, виж, че е са разиграли етюд с мъжа си Laughing

Орси Hug Simple Smile
пак си се разлютила Laughing
това, че Киво е харесвал Берен особено пък за сериозни отношения, ама хич не е доказано. Аз мисля, че Берен не е негов тип жена Peace

като гледаш серията, ще видиш защо имаше целувка, беше провокирана от външен фактор Peace
а това за 5-те правила не е измислено от рускините, ами някаква Айше го е написала Wink Peace

Себи Hug, ти да видиш в деня на сватбата му , какви изцепки правеше Нуртен ooooh!, добре, че се осъзна е си затвори профила Whistling

ама и аз мисля, че нападкиите бяха в повечко Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 19:13 от Airra

# 96
Да благодарим на прекрасните момичета!! newsm51

# 97
Айрре, bouquet

Мерси на целия екип за превода. bouquet Страхотни сте, момичета! Hug bouquet

# 98
Айра Heart Eyes Hug, ами тя майката първо да мисли какво пише/говори и къде после да не са журналистите виновни Peace Simple Smile Но пък за цялото това време да не се появят никъде заедно снаха и свекърва не ми говори за добри отношения, сори Peace Неприсъствието на сватбата вече го коментирахме Peace

Оф, не ме питай за Кузей Simple Smile Целия образ ме дразнеше, облекло, поведение, характер, каквото се сетиш Simple Smile Да не говорим в кого беше влюбен Laughing

Казваш тези от музея етюд играят, оставаше мъжа да набие Киво от ревност hahaha hahaha hahaha hahaha

За Берен не съм сигурна, имало ли е, нямало ли е нещо между тях, но и те не са в добри отношения Peace Wink

Ехе, що обиждате така жената?  Shocked Вярно, че е малко нетактична, макар че не знаем отношенията им, ама чак пък такива тиради.  ooooh!

Обсъждане на коментарите в пресата въз основа написаното от майката, аз не бих го нарекла тирада, по скоро споделено мнение според това кой как го разбира Peace

И аз благодаря за превода bouquet bouquet bouquet bouquet

# 99
Айре Hug точно, защото четох за изцепките на свеки по време и след сватбата реагирах по този начин сега.

Тя надявам се  е била неотразима красавица на младини  ,че има такива претенции към снаха си, защото освен ,че не е изключителна красавица Башак други кусури няма.

Представям си ,ако беше хубавица. Тогава щеше да е със съмнителен морал.

Ако се е зарадвала на сериала е можела просто да го поздрави и пожелае успех,без коментар.
Спирам ,защото тази туркиня не ми е интересна.

Ааааааа превода Hug Hug Hug

Чаках го с нетърпение. Благодаря ви момичета  от сърце  Hug Hug Hug

# 100
Айра Heart Eyes Hug, ами тя майката първо да мисли какво пише/говори и къде после да не са журналистите виновни Peace Simple Smile Но пък за цялото това време да не се появят никъде заедно снаха и свекърва не ми говори за добри отношения, сори Peace Неприсъствието на сватбата вече го коментирахме Peace

Оф, не ме питай за Кузей Simple Smile Целия образ ме дразнеше, облекло, поведение, характер, каквото се сетиш Simple Smile Да не говорим в кого беше влюбен Laughing

Казваш тези от музея етюд играят, оставаше мъжа да набие Киво от ревност hahaha hahaha hahaha hahaha

За Берен не съм сигурна, имало ли е, нямало ли е нещо между тях, но и те не са в добри отношения Peace Wink

имах впредвид, че Киво и майка му са в добри отношения, не се изразих добре Peace

с Берен по скоро са в никакви- не, че не са добри Peace

хаха, да набиел Киво от ревност hahaha hahaha hahaha

аз предлагам да си гледаме сериалчето и любимеца ни и да не си обтягаме отношенията в такива безмислени спорове Praynig

Себи Hug, ясно Peace
ами за Киво си е хубавица и това е най-важното Peace Wink
проблема е, че е разведена Confused Confused

уфффф както и да е Whistling
и аз ще се отдам на серията с превод!!

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 20:08 от Airra

# 101

Мвого благодаря за превода!!!! На Рина, на Айрич за "куриерството"!  Grinning

По нощите ще го гледам. Нооо не знам кога ще коментирам... newsm78

Миси, изненадваш ме с това нехаресване на Кузей! Защото никой до сега не е изразявал такова мнение  за него. Има моменти, в които много ме дрезнеше героя. Особено в началото, когато и Гюней беше по-нормален. И комуто, всъщност аз симпатизирвах. После се попресилиха някои краски, но общо взето сериалът беше добре.

Спецификата на турските сериали е, че нямат материал за толкова много епизоди и става много пълнеж и измишльотини. Заради парите, заради публиката им, манталитета им. А и с много насилие напоследък. Но да не се увличам. Имало е и много добри дълги сериали, но са изключение. И от тези, които се снимаха в началото.   

# 102
Привет, сладурки! Прибрах се ... и докато ви изчета ... стана никое време. Да благодаря на всички ви за коментарите  bouquet На преводачките огромно благодаря!  newsm51 love001 newsm51
Аз също съм на мнение, че мама Нуртен просто е искала да подкрепи двойката , която според нея е най-красивата този сезон, и как не, като си е чистата истина  Laughing Но, медиите веднага са го отбелязали като липса на такава поддръжка за снаха и. Може и да не е много тактична майка му на Киво, но не мисля, че е проста еснафка  Laughing Иначе нямаше да възпита така добре синът си Peace Не знаем какви са им отношенията с Башак, единствено те си знаят каква е истината, а щом не зная нищо със сигурност, не мисля, че имам право да коментирам. Щом Къванч избра тази именно жена да му стане съпруга и виждам, че е щастлив с нея, хич не ме интересува какво мисли майка му да ви кажа  Mr. Green

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun #CesurveGüzel
#kivanctuba #cesursuhan
Шахмарани Сюхан
Вдохнула жизнь в красавицу Сюхан Корлудаг, из сериала "Джесур и Красавица", Туба Бюйюкюстюн, которая всегда придерживается исключительно женственного стиля. Именно поэтому ювелирным изделиям будет уделено большее внимание, что несомненно очень круто...
Во второй серии мы увидели украшение сплетенное из множества небольших колец, в итоге выливающееся в подобие Шахмаран (восточный, мифический персонаж). Украшение принадлежит марке Bendis, имя модели Ceku, приобрести можно за 140 тур.лир.
Почему мы так влюблены в Джесура Алемдароглу?
Как же круто он выглядит, не так ли? Золотое правило моды гласит "Мало, на самом деле много", стиль этого персонажа, это подтверждает. Пара джинс, футболка, рубашка и шикарный образ готов.
"Джесур ве Гузель" а именно Джесур Алемдароглу получил воплощение в Кыванче Татлытуге, вот о чем я говорю.
Этот простой стиль делает персонаж таким привлекательным не без помощи стилиста, Башак Дизер, то есть ее так же хотелось бы поздравить.
По всему видно, что аудитория в восторге от Джесура, конечно внешние данные в этом занимают огромное место, но разве глаза и цвет волос это все? Хотя, глаза Кыванча Татлытуга... Вы когда нибудь прежде видели такие синие глаза?
Еще одна деталь, мне понравилась в одежде: Ни один из них не был взят из бледных дорогих роскошных брендов. Даже многие от Mudo (тур. бренд)
Я опишу тoп 3 от Mudo. Сине-белую клетчатую рубашку, кофту с длинными рукавами и воротником на пуговицах, зеленую куртку.
Одно маленькое замечание: "Дерзкие и красивые" в Korludağ включая все усадьбы, представлены в Mudo Concept.
Переведено для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
Сега ви пожелавам лека, че съм утрепана от път, утре ще чета разни бисери и ще гледам серията  Laughing

ПП Айре  Heart Eyes само не разбрах кое друго освен брадата не харесваш на Киво в този сериал  newsm78 Просто любопитство  Laughing

# 103
Aйра Heart Eyes Hug, разбирам те и за Киво и майка му и за Берен и Киво и споделям Peace Хареса ми за никакви те отношения, но след много добри такива, аз ги определям като влошени, има логика, нали Peace Wink

А споровете тепърва предстоят Simple Smile Подготвям се отсега, че ще съм самотна бойна единица hahaha hahaha hahaha Не знам къде ще пиша, май във всички теми харесват ГГ newsm78 Simple Smile

Орс Hug, преувеличих малко като казах, че нищо не ми харесваше в Кузей Peace Simple Smile Права си, че и мен по-скоро ме дразнеше на моменти и доста често Peace Много писах в темата защо, и тогава бях от малцината, които споделяха такова мнение, даже индиректно ми намекнаха, че не разбирам замисъла на сценаристите като не харесвам Джемре hahaha hahaha hahaha Защото то Едже сигурно трябва да имаш висше образование/не че нямам/ да я разбереш hahaha hahaha hahaha hahaha Но с две думи, прекалено импулсивен, прекалено добър до глупост с хората, които обича, първо действа, после мисли, за последиците съвсем и т.н За всичко, което му се случваше си беше сам виновен, наказваше се сякаш, за да накаже и родителите си и брат си..... За катастрофата беше индиректно той виновен, но разбира се не одобрявам решението да го изпратят в затвора за  сметка на Гюней и да ги настроят още тогава един срещу друг....Гюней стана такъв какъвто стана именно поради вината, която чувстваше към Кузей и саможертвата му....Изобщо много нелогичен филм, ненаказаните Баръш и Симай, самоубийството на Бану, щастливия край на ГГ, не беше моя филм....Да видим сега Джес какви ще ги свърши Simple Smile

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Себи Hug, според мен Башак е много хубава жена Peace

Фенче Heart Eyes Hug, добре си се завърнала Simple Smile А, май само аз знам какво не харесва Айра Heart Eyes Hug в Киво, но то е тайна Peace Wink Хайде, почивай, че има и други филми да гледаш Simple Smile  Peace
Скрит текст:
Гледах КС....Ами много ме дразни тази Нихан, ама няма да ти издам какво направи....Ще те изчакам...И родителите на Кемал много се месят, но той добре, че не ги отразява Simple Smile Нещо като Киво Simple SmileОбаче Тарък и Зейнеп много гадни, имали грехове и си нямали никой друг освен един друг....Ами те защото са гадни другите са им виновни Simple Smile

# 104
Фенче Heart Eyes, добре си се завърнала bouquet,
еее не ме пофали кви готини гифчета съм избацала Crossing Arms, ама веднага се хвана какво още не харесвам в Киво Whistling Laughing ще ти кажа на ЛС Peace
бисерите за четене са много Mr. Green
и аз мисля като теб за Нуртен, във връзка с възпитанието на сина си! Peace

Миси Heart Eyes
ами Берен и Киво нямат допирни точки в момента, нито са в една продуц. къща, нито имат общи приятели и компания и двамата са семейни, нормално е да са им такива отношенията, хората се срещат и разделят Peace
за ГГ-имам предложение с кого да си пишеш на ЛС Joy Joy Joy
на мен пък КГ ми е много логичен и всеки получи това, което заслужаваше, с изкл. на Али и Бану Peace ама няма нужда да се връщаме назад Wink
а самия образ на Кузей си е връх в кариерата на Киво и не случайно той толкова много си го обича!!

за Башак-и на мен ми е много хубава!! не че казвам нещо ново Wink Wink

лека вечер Hug

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 21:59 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт