Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • AMS
Благодаря ви за споделеното, дружки!!!
Нещо май на клюки сте го ударили  Laughing
Тасин е имал за цел да подмени самоличността си
и е използвал всички средства, за да я постигне.
Затова го изрязах  Whistling от общата снимка с Джес >>>

# 181
Добро утро! Hug Hug Hug

Дива  Hug bouquet
Фей  Hug радвам се, че и на теб ти харесва серийката  Peace Този Салих наистина гледа като мишок, да видим какво ще се случи с него, за сега ми е най-излишния образ  hahaha Явно знае доста неща ...
Себи  Heart Eyes Хюлия не е сурогатна майка, това си го измисли Джахиде пред доктора. Иначе за историята ... възможно е Джес да не знае цялата истина, ще се разбере кой, кога, какво ... А за младата красива жена и аз нямам търпение какво ще се случва  Laughing Но, физически почувствах, че Джес след целувката беше объркан и то много ... Киво го изигра прекрасно  Heart Eyes
На въпросната снимка не виждам ревност в погледа му  newsm78
Миси  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Изгледах 44 серия на КС ... много се обичат тези двамата, наистина! Особено Кемал ... много ме изкефи, когато върна пръстена на скумрията  hahaha Сега страда от угризения, но когато разбере коя е, лелеее ... А тя каза,че няма да се откаже, представям си какви мръсотии още ще сътвори  ooooh! Във всяко дизи има по една такава нещастно влюбена, която вместо да се примири, прави всевъзможни простотии, които с нищо не и помагат, напротив - мъжът вече дори и не я уважава. Такава си мисля, че ще е и нашата Бану - на края ще изгуби Джес и като приятел  ooooh! Може би КС ми е най-интересен след нашия сериал, определено ми харесва, особено играта на актьорите. Другите може и да ги зарежа, но него ще си го догледам непременно! А наистина ли са пред финал  newsm78 Така прочетох някъде по темите ...
Айре  Heart Eyes супер клип с Джесурката  bouquet
А сега ви предлагам видео с Киво, но е с руска озвучка, не се чува много добре  ooooh!Май не сме го гледали с превод  newsm78 Той един превод  ooooh! ама ... излезе, че заради ролята на Кузей се е учил да свири на китара и пиано  Joy Joy Joy Но, поне може да се чуе прекрасния му глас, ако не друго ...
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video202841189_456239043%2Fec46 … pl_wall_-42273871
И на края нов клип с нашата красива двойка  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 08:28 от queen_fenka

# 182

Добро утро Hug Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes много обичам да си пия сутришното кафе в компанията на Киво bouquet
Благодаря ,че ми обясни за поредната манипулация на Дхафиде .
Аз също усетих промяна в поведението на Джес след целувката.С много обрана но чувствителна мимика /перфектна игра/на очи и устни той подсказа ,че вече не е съвсем безразличен към Сю.
Благодаря за клипчето bouquet

Дива Heart Eyes и с теб съм съгласна ,че Тахсин  е имал цел и с цената на всичко я е постигнал.
А ,аз съм се запънала на версията ,че първата  престъпна стъпка е била кражбата на картините и фалшифицирането им.След това различни обстоятелства са довели и до другите му престъпни деяния.

Мисля , че Сю чу нещо свързано с посещението му във вилата и то свързано с подмяната на картините и залавянето на приятеля му/пак картините hahaha Wink/

Хубав ден bouquet

# 183
Себи  Heart Eyes wavey И аз всяка сутрин задължително си пия кафето с него и с вас  Heart Eyes
Цитат
Киво переодели?

Много ми е любопитно утре какво ще измислят Джес и Рашид, за да излязат от конфузната ситуация  newsm78

Цитат
Оскорбительная атака на прессу!
По информации , от репортера Миллет Сечкина Сервандера, во время съемок Тубы Бюйюкюстюн и Эркана Авжи, от представителей охраны последовала оскорбительная реакция, на репортеров, которые хотели их сфотографировать. Один из охранников закричал: Здесь съемки запрещены! Эркан Авжи также выразил свой гнев, со словами: Берегитесь а то вас раздавят!

материал подготовлен:https://vk.com/kivanctuba

Наистина, защо Туба е с този халат  newsm78

Получих отговор  LaughingЯвно заради дъжда, не е имало с какво друго да я облекат  Laughing
Цитат
В халате и красивая

Съемки сериала "Смелый и Красивая", главные роли в котором исполняют Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн, вчера днем продолжились в Куручешме. В съемках, начавшихся рано утром, Кыванча не было, снимали Тубу Бюйюкюстюн и ее старшего брата по сериалу актера Эркана Авджи. Между съемками служащие проявляли заботу об одетой в халат Тубе Бюйюкюстюн, - прикрывали зонтиком, чтобы она не намокла. А Эркана Авджи дождь не беспокоил.
https://vk.com/eatb_haber

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 09:38 от queen_fenka

# 184
Привет дружки Hug

и от мен едно кафенце ,да има  Wink Heart Eyes

Фенче Heart Eyes, мерси за видеото с озвучка, брех, брех Киво и пианист Crazy
ама сигурно свири само на Башак Laughing
според мен оправданието, което ще измислят за тоя Ръфат ще е нещо елементарно Peace
за халата май да Laughing
абе бая си е студено сигурно и при комшиите Peace
Себи Hug
аз пък мисля, че Ширин ще си има достатъно важна роля в сериала, нали ще помага на любовта ДжеСюрска Wink
Миси Heart Eyes
май това е било съобщението на Башак, да няма заблудени Wink

хубав снежен ден cold

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 11:46 от Airra

# 185
Айре  Heart Eyes wavey Ууу, това твое кафенце много ми се услади  Heart Eyes
В някакво интервю бях чела, че Киво има китара и пиано, може да свири малко и на двата инструмента, но тук конкретно говори за саза, а от превода излиза, че се е учил да свири на китара и пиано заради ролята на Кузей  Joy Joy Joy
Сигурно ще е елементарно обяснението за Рифат  hahaha Може да каже, че е дошъл да говори с Джес за плановете на къщата, ама като ги е видял заедно е решил да си тръгне  hahaha Да видим дали ще позная  Joy Joy Joy
Един супер готин клип

Скрит текст:
При нас вчера валя цял ден много хубав сняг, на едри парцали, натрупа добре. Как се кефиха децата като ги изведох ... не искаха да се прибират за обяд  Laughing Вече не вали, има даже и слънце, ама е доста студеничко бррр ...

# 186
Айре  Heart Eyes wavey Ууу, това твое кафенце много ми се услади  Heart Eyes
В някакво интервю бях чела, че Киво има китара и пиано, може да свири малко и на двата инструмента, но тук конкретно говори за саза, а от превода излиза, че се е учил да свири на китара и пиано заради ролята на Кузей  Joy Joy Joy
Сигурно ще е елементарно обяснението за Рифат  hahaha Може да каже, че е дошъл да говори с Джес за плановете на къщата, ама като ги е видял заедно е решил да си тръгне  hahaha Да видим дали ще позная  Joy Joy Joy
Един супер готин клип

Скрит текст:
При нас вчера валя цял ден много хубав сняг, на едри парцали, натрупа добре. Как се кефиха децата като ги изведох ... не искаха да се прибират за обяд  Laughing Вече не вали, има даже и слънце, ама е доста студеничко бррр ...

да много хубав клипа  Peacebouquet
ама Ръфат дали ще издаде, че е видял да се целуват, все пак може да навреди по този начин на Джес Peace
и Бану, па откъде ще разбере, че е имало целувка?? Whistling

Цитат
#NEW Okan Işık #CesurVeGüzel Öte yandan, Cahide de Sühan’ın aklına Cesur'la ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider.
С другой стороны, Джахиде посеет семена сомнения о Джесуре, в голове Сюхан. Сюхан, последует по стопам этого сомнения.

и Джахидету ще мъти водата Mr. Green

Цитат
#NEW Okan Işık #CesurVeGüzel Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır.
Окан Ишик: Джесур не спешит принимать решение, вернуть все что отобрал у него Тахсин Корлудаг.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 11:01 от Airra

# 187
Айре  Heart Eyes и на мен ми е интересно от къде Бану ще разбере за целувката  newsm78 Не ми се вярва Джес да сподели с нея  newsm78 Нали разбра, че тя има мераци към него  hahaha
А Джахиде е ясно, че ще мъти водата ... тя ненавижда Сюхан, а и Джесур, защото именно той провали перфектният и план как да премахне Сюхан от пътя си . Въобще, много прегради ще има пред двамата тепърва  ooooh! ooooh! ooooh! Ама иначе няма да е интересно пък  Mr. Green
Колкото до Джесур ... едва ли се бави да отнеме всичко на Тахсин, но си мисля, че няма вече желание да използва за тази цел Сюхан, той я опозна и промени мнението си за нея май  newsm78
Време не остана, утре ще разберем  Peace

Хубав ден, макар и студен!  bouquet

# 188
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet Късно се присъединявам към кафенцето, ама все ще е останала глътка. Wink Heart Eyes

Фенче Heart Eyes  "кръпката" ме дразни от самото начало.Ако не сътвори нещо смислено в слвдващите серии образът и е излишен.

Абсолютно.  Hug Peace Освен това много се меси в живота на Сюхан. ooooh! Приятелки са, ок, ама прекалява доста често, не съм забелязала Сю да се меси така в нейния живот.  Peace А и самата актриса ми е много противна и преиграваща. Sick Peace

Снеже  Hug нали затова написах, че е ясно вече какво е направил Тахсин...

Hug  Laughing Да, аз си противореча всъщност.  Mr. Green Не се изразих правилно първия път. Peace Ама се разбрахме, де. Heart Eyes Hug

Ще го облекат Къванч, времето застудя. Mr. Green

# 189
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet Късно се присъединявам към кафенцето, ама все ще е останала глътка. Wink Heart Eyes

Фенче Heart Eyes  "кръпката" ме дразни от самото начало.Ако не сътвори нещо смислено в слвдващите серии образът и е излишен.

Абсолютно.  Hug Peace Освен това много се меси в живота на Сюхан. ooooh! Приятелки са, ок, ама прекалява доста често, не съм забелязала Сю да се меси така в нейния живот.  Peace А и самата актриса ми е много противна и преиграваща. Sick Peace

на мен Ширин не ми е толкова противна вече. много ми беше в началото на първа серия, когато изключително екзалтирано взе да се радва , че Сю се е запознала с нов мъж и започна да измисля как ще се развие любовта им Whistling
и да, много се меси в живота на Сю, все едно, че последната е малоумна или малолетна ooooh!

но има моменти в които я харесвам!

без думи Crazy Crazy Crazy Crazy

ново преведено видео от Тамара
за прическите на Киво и не само Wink

https://vk.com/feed?z=video226662172_456239316%2F8abaf38145698d1 … _-62215399_184679

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 14:16 от Airra

# 190
 Hug Hug Hug Привет дружки Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На тази телефона много ми харесва

и това е. Peace  Иначе си знаех, че е мръсница и ще върти номерца.

# 191
Привет Hug Hug Hug Hug

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Много изоставаш, мило, с материала...Има и още една серия на КС, и май още две от Вътре не си гледала newsm78 Simple Smile Ще я видиш скумрията какво ще измисли за да задържи Кемал, щото е много умна Mr. Green Ама и Нихан и тя много курназ, ама после, Кемал, спаси ме, моля те Simple Smile Прекаляват вече с номерата на котка и мишка Кемал и Емир, повтарят се, Гапип ми е много противен Close Клеопатра харесва Айхан, призна си WinkНо хайде изгледай я първо и тогава ще коментираме Wink При Чачо нищо интересно, но в темата им много весело Simple Smile Повече се забавлявам като чета коментарите, отколкото като гледам филма Simple Smile Нищо кой знае какво не се случи....

Много хубаво, че са преоблекли восъчната фигура на Киво, че много не ми харесваше преди Wink

Айра Heart Eyes Hug, представям си Кузей да свири на пиано hahaha hahaha hahaha В имението на Синанер hahaha hahaha hahaha Иначе Бех нали свиреше Wink
Тенкю за клипчето bouquet bouquet bouquet bouquet Не спряха с този самурайски вид hahaha hahaha hahaha
Ширин не ме дразни толкова, колкото че Сю и позволява да се държи така Peace
Бану прилича на лисица, буквално Peace Simple Smile

# 192

Добър вечер Hug

Мисс Hug  Бану е бита карта от Джес , но като всяка пренебрегната жена и то от невериоятен мъж ще "рита" и то яко.

Струва ми се , надявам се ,че Сю няма да се поддаде на игричките и  ще отсява важното от несъщественото...

# 193
Hug Hug Hug Привет дружки Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На тази телефона много ми харесва

и това е. Peace  Иначе си знаех, че е мръсница и ще върти номерца.

Ели Hug, пиша ти много неизвинени Naughty
майтапче Wink
ама кажи как ти се струва сериала де...и Киво??? Simple Smile

Миси Heart Eyes
ти па Кузей и пиано Laughing
а в ЗП, според мен си свири някой пианист Peace

Себи Hug, според мен Сю ще се дразни доста от игричките на Бану, то това е и целта на Бану Laughing

малко реснички на хоризонта Mr. Green
и перфектен крак под тях Wink

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 20:16 от Airra

# 194
Привет, сладурчета!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug те Киво вече го облякоха, сега ще разголват Туба, ред и е и и се пада  Laughing Мъжете с пуловери и сака, тя с голи рамене  newsm78 Ама не ме дразни, харесват ми  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes С Миси  Heart Eyes бяхте прави за Башак, ето това е споделила в ИГ си
Цитат
Башак Дизер, вчера сделала заявление в своем инстаграм: Хочу сразу же ответить всем, что в сериале #CesurveGüzel я работаю над стилем, только персонажа Джесура.
Страхотно е видеото, благодаря! Ама наистина го видяхме през всичките тези години с всевъзможни прически и с всичките е невероятен! И действително е от малкото мъже, на които толкова да отива дълга коса и то с опашле  Heart Eyes

Още един супер клип  Peace
https://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_456239315%2Fd9cc845b3 … pl_wall_-62215399
Миси  Heart Eyes Hug  Joy Joy Joy представих си Кузей на пианото  Mr. Green в якенцето, дето не го сваляше от гърба си  hahaha Да, в ЗП не свиреше Киво на пианото, то си требе майсторлък, за да свириш Шопен ама поне знаеше как да държи ръцете си правилно върху клавишите  Laughing
Скрит текст:
Аз съм на половината на 45 серия на КС. Видях, че Кемал се раздели с Асу, ама май Емир беше известил от нейно име медиите, че е бременна  newsm78 Защото и тя гледаше като гръмната  hahaha Пък и как тя ще го направи, след като не са спали заедно дори ... Обаче Кемал я отсвири тотално май, до там съм стигнала, как и се развика пред майка си и баща си.  Ами разбирам я и Нихан ... тя обича Кемал колкото него, но изпитва ужас от тоя ненормалник мъжа си, че може да го убие или да навреди на детето и, какво да направи милата ... Потресе ме сцената с майка и, когато каза, че никой не се интересува и не я пита как понася този живот, а майка и и повтори думите ... Много се промени Вилдан  ooooh! Евалла и на Лейля, че прости на сестра си всичко, голяма жена е тя. Много са ми сладки с Коломбо  Laughing
Изгледах 10 серия на Вътре, ама не съм споделяла нищо, защото не зная какво да споделя, не съм очарована особено  hahaha Чудя се до кога ще го гледам и него  newsm78
Ели  Hug то какво да и харесаш на тази Бану освен телефона ?  Joy Joy Joy
Ох, беее ...

Себи  Heart Eyes за съжаление винаги обичаните жени в турските сериали все се хващат на лъжите на злобарките  hahaha Сю няма да е изключение  ooooh!
Айре  Heart Eyes много е готина Башак на тази снимка! И Дениз има хубаво тяло и крака, но ми е грозна в лицето  Laughing
Цитат
Третья серия сериала "Храбрец и красавица" , вышедшая в четверг 24 ноября, приковала зрителей к экранам, став самой просматриваемой и популярной среди аудитории в рейтинге ABC1 (молодёжь, студенты), оставив позади всех конкурентов в данной категории.

Серия также заняла второе место в топ 100 европейского зрителя с 8.61 процентами.

Желаем сериалу дальнейших успехов
https://vk.com/feed?z=photo-51404251_456239954%2Falbum-51404251_00%2Frev

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 20:22 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт