Нещо май на клюки сте го ударили
Тасин е имал за цел да подмени самоличността си
и е използвал всички средства, за да я постигне.
Затова го изрязах
от общата снимка с Джес >>>

радвам се, че и на теб ти харесва серийката
Този Салих наистина гледа като мишок, да видим какво ще се случи с него, за сега ми е най-излишния образ
Явно знае доста неща ...
Хюлия не е сурогатна майка, това си го измисли Джахиде пред доктора. Иначе за историята ... възможно е Джес да не знае цялата истина, ще се разбере кой, кога, какво ... А за младата красива жена и аз нямам търпение какво ще се случва 

Сега страда от угризения, но когато разбере коя е, лелеее ... А тя каза,че няма да се откаже, представям си какви мръсотии още ще сътвори
Във всяко дизи има по една такава нещастно влюбена, която вместо да се примири, прави всевъзможни простотии, които с нищо не и помагат, напротив - мъжът вече дори и не я уважава. Такава си мисля, че ще е и нашата Бану - на края ще изгуби Джес и като приятел
Може би КС ми е най-интересен след нашия сериал, определено ми харесва, особено играта на актьорите. Другите може и да ги зарежа, но него ще си го догледам непременно! А наистина ли са пред финал
Така прочетох някъде по темите ...
супер клип с Джесурката 
Май не сме го гледали с превод
Той един превод
ама ... излезе, че заради ролята на Кузей се е учил да свири на китара и пиано
Но, поне може да се чуе прекрасния му глас, ако не друго ...

много обичам да си пия сутришното кафе в компанията на Киво 

и с теб съм съгласна ,че Тахсин е имал цел и с цената на всичко я е постигнал.
/
И аз всяка сутрин задължително си пия кафето с него и с вас 

, мерси за видеото с озвучка, брех, брех Киво и пианист 

Ууу, това твое кафенце много ми се услади 

Може да каже, че е дошъл да говори с Джес за плановете на къщата, ама като ги е видял заедно е решил да си тръгне
Да видим дали ще позная

Ууу, това твое кафенце много ми се услади 

Може да каже, че е дошъл да говори с Джес за плановете на къщата, ама като ги е видял заедно е решил да си тръгне
Да видим дали ще позная

и на мен ми е интересно от къде Бану ще разбере за целувката
Не ми се вярва Джес да сподели с нея
Нали разбра, че тя има мераци към него 
Ама иначе няма да е интересно пък 

Късно се присъединявам към кафенцето, ама все ще е останала глътка.

"кръпката" ме дразни от самото начало.Ако не сътвори нещо смислено в слвдващите серии образът и е излишен.
Освен това много се меси в живота на Сюхан.
Приятелки са, ок, ама прекалява доста често, не съм забелязала Сю да се меси така в нейния живот.
А и самата актриса ми е много противна и преиграваща.

нали затова написах, че е ясно вече какво е направил Тахсин...
Ама се разбрахме, де.

Късно се присъединявам към кафенцето, ама все ще е останала глътка.

"кръпката" ме дразни от самото начало.Ако не сътвори нещо смислено в слвдващите серии образът и е излишен.
Освен това много се меси в живота на Сюхан.
Приятелки са, ок, ама прекалява доста често, не съм забелязала Сю да се меси така в нейния живот.
А и самата актриса ми е много противна и преиграваща.

Ще я видиш скумрията какво ще измисли за да задържи Кемал, щото е много умна
Прекаляват вече с номерата на котка и мишка Кемал и Емир, повтарят се, Гапип ми е много противен
Клеопатра харесва Айхан, призна си
Но хайде изгледай я първо и тогава ще коментираме
При Чачо нищо интересно, но в темата им много весело
Повече се забавлявам като чета коментарите, отколкото като гледам филма
Нищо кой знае какво не се случи.... 
, представям си Кузей да свири на пиано
В имението на Синанер
Иначе Бех нали свиреше 
Не спряха с този самурайски вид

Привет дружки

Иначе си знаех, че е мръсница и ще върти номерца.
, пиша ти много неизвинени 

, според мен Сю ще се дразни доста от игричките на Бану, то това е и целта на Бану 

те Киво вече го облякоха, сега ще разголват Туба, ред и е и и се пада
Ама не ме дразни, харесват ми
С Миси
бяхте прави за Башак, ето това е споделила в ИГ си

представих си Кузей на пианото
Да, в ЗП не свиреше Киво на пианото, то си требе майсторлък, за да свириш Шопен ама поне знаеше как да държи ръцете си правилно върху клавишите
Защото и тя гледаше като гръмната
Пък и как тя ще го направи, след като не са спали заедно дори ... Обаче Кемал я отсвири тотално май, до там съм стигнала, как и се развика пред майка си и баща си. Ами разбирам я и Нихан ... тя обича Кемал колкото него, но изпитва ужас от тоя ненормалник мъжа си, че може да го убие или да навреди на детето и, какво да направи милата ... Потресе ме сцената с майка и, когато каза, че никой не се интересува и не я пита как понася този живот, а майка и и повтори думите ... Много се промени Вилдан
Евалла и на Лейля, че прости на сестра си всичко, голяма жена е тя. Много са ми сладки с Коломбо
Чудя се до кога ще го гледам и него 
то какво да и харесаш на тази Бану освен телефона ?

за съжаление винаги обичаните жени в турските сериали все се хващат на лъжите на злобарките
Сю няма да е изключение 
много е готина Башак на тази снимка! И Дениз има хубаво тяло и крака, но ми е грозна в лицето Препоръчани теми