Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 528
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
компа ми е окупиран  Whistling
Вивчо Hug, за Бану Peace
определено Джес ще я търпи, защото му е необходима , ама ако разбере за постановката , която направи в хотелската стая, колко беше пошла, дали няма да има bambam

Фенче Heart Eyes
мда Сю е добър и справедлив човек или поне това показва до момента Peace
музиката на клипа е страхотна Peace
за спойлера Joy Joy Joy

Цитат
Айре  Love и най- умния човек, ако е алчен, може да сбърка все някога - по повод думите ти, че му олекнал образът на Тахсин... а според мен така се получи супер, щеше да ми е прекалено нагласено, ако Тахсин веднага беше изгубил пари. Джес си мисля, че ще го накара да спечели малка сума първоначално, за да се полакоми, а после ще го разбие  newsm78

съгласна съм, ако изобщо има продължение на историята с борсата, ама аз мисля, че ще има Peace

за 1 серия ще гледаме две вечери Laughing

тоя Фуркан дали не е от агенцията на Джем?

приятна вечер Hug

# 466
  • София
Айре  Hug Heart Eyes останах с впечатление, че той разбра за постановката в хотела. Сю накрая се изпусна, че е видяла достатъчно от "интимната" им вечер. Много я заболя, милата, такъв шамар получи. Първо целувка, а после - разхвърляна хотелска стая. Нормално беше да премине в защита и да се събуди любопитството й що за човек е срещу нея. Амбицира се да разплете кой е и какво иска от семейството й.

Фенче  Hug Heart Eyes наистина е добър и справедлив човек, но пък във фабриката не се поколеба да заеме твърда позиция срещу работниците. Много самотна ми изглежда. И погледа й, когато поглежда към аптеката и любовницата на баща си  Thinking

И не мога да отрека, че Бану има хубави крака  Mr. Green

# 467
Айре  Hug Heart Eyes останах с впечатление, че той разбра за постановката в хотела. Сю накрая се изпусна, че е видяла достатъчно от "интимната" им вечер. Много я заболя, милата, такъв шамар получи. Първо целувка, а после - разхвърляна хотелска стая. Нормално беше да премине в защита и да се събуди любопитството й що за човек е срещу нея. Амбицира се да разплете кой е и какво иска от семейството й.

о да разбра , ама не с подробности Wink
примерно не знаеше , че сутиена й е бил на земята в стаята му Laughing
той и за това отиде да й търси сметка на летището, а тя си помисли, че се е затъжил за нея Whistling

определено Сю много я заболя, особено след целувката Peace

днес мислех да пиша и за останалите герои в 4-та серия ама нещо не ми се получи
може би утре newsm78
Дива Hug е написала много хубав пост в другата тема, тя си пада по фактологията и детайлите, на мен малко ми куцат Whistling

ха, супер клипче е пуснала Башачка Grinning Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BNrsypBByw2/?taken-by=basakdizer

пак лека вечер Hug
дано да не стресна някой Laughing

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 22:16 от Airra

# 468
Вивчо  Hug Heart Eyes да, Сюхан все пак е дъщеря на Тахсин  Laughing И въпреки това пак е мила и добра ... не случайно Ширин е най-близката и приятелка. Но, когато си превиши правата и нея я слага на място  Laughing Ами самотна е ... лесно ли е да ти се носи славата на дъщерята на Тахсин Корлудаа ... тя дори го сподели с Джесур ... именно тогава той започна да си променя мнението за нея  Peace
Айре  Heart Eyes е,чак такива подробности не разбра, но много добре схвана каква игра и е скроила Бану  ooooh! Наистина гадно беше ... и тя е достатъчно горда, за да прекрати всякакви отношения с него. Но, като гледам, че ще има отново вечери насаме, може би ще разбере, че Бану я е изпързаляла  newsm78
Много хубав, беее ...

А тук са страхотни   Heart Eyes

Прекрасен колаж

Айре  Heart Eyes лека!  Hug
 Joy Joy Joy Joy
https://twitter.com/hoope_nfc/status/805159225097932801

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 22:35 от queen_fenka

# 469
  • София
Момичета  Hug

Почнах днеска трета серия - ми доволна съм засега, въпреки че е мръсница, ме кефи адвокатката много добре си играе ролята, а и ми е много хубава  Heart Eyes Натам може и да почне да ме дразни, ама засега ми харесва. Сюхан ако не почне да мисли с тая глава дето я има всички ще и се качат отгоре, ама като гледам не е тръгнала да я използва, да видим. Ако трябва да е нещо глупаво я употребява, ама да сети че я манипулират и, че някой неща са нагласени въобще никаква я няма.  Джахиде все повече ми харесва и тя, достойна снаха на Тахсин Корлудаа, направо за дъщеря може да му мине по злоба и манипулации. Ще ми се по някое време да и изчистят образа, ама едва ли. Корхан - усещам, че е добър, ама е глупав въртят го на всички на където си поискат.  Имам усещането, че има някаква тайна свързана с майката на Сюхан и Корхан, да видим. Даже клоня към това да не би да се окаже, че Сю не е нейно дете или нещо такова. Ще видим, но има някаква тайна свързана с майка им. Мисля си че и при Джес нещата накрая няма да се окажат такива каквито си ги мисли, най-вече за семейството си, според мен има нещо гнило и тука и не знам защо, но мисля че е свързано с майката. Ще разберем, но познавайки Едже няма да остави нещата така, семейството на единия чисто и прекрасно, а другото да го изкарат черно, черно, все пак ще трябва да има някаква причина Джес да осъзнае, че пътя по който е тръгнал не е много правилен. Чакаме да видим.

пп: ако нещо е от това което съм написала е станало ясно по-късно, моля да ме извините, ама съм още в началото на трета серия, някъде около 40-та минута. Ся отивам да си доработя и ако имам сили като се прибера, ще догледам ако не утре  Wink

# 470
Бу  Hug благодаря за споделеното!  bouquet Ооо, ще видиш, че много добре даже използва главата си Сюхан, дори Джес и се възхити  Peace И аз имах чувството, че не всичко при Тахсин бей е толкова черно, ама май, май Джес е прав да го мрази - наистина е унищожил семейството му  ooooh! ooooh! ooooh! Ноо, да видим, може би има и нещо друго около семейството на Джес, кой знае какво ни е намислила Едже  Laughing

Цитат
Обновление в инстаграме Тамера Левент(Тахсин)

Подпись:Сегодня с любимой Тильбе(Фюген, мама Джесура) снимали очень красивые сцены

Значит будут общие сцены отца Сюхан с матерью Джесура
Не мисля, че Сю не е дете на майката на Корхан  newsm78
Много добре играе актрисата, която е в образа на Бану, от сега не мога да я понасям  hahaha Джахиде също! Целия каст ми харесва на мен  Peace
Да си припомним как започна всичко ...

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 23:22 от queen_fenka

# 471
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Много се смях рано рано Laughing
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video218436693_456239073%2Fdb06 … pl_wall_-42273871
Днес попаднах на нещо интересно ... Да се види, че актьорите правят именно това, което искат от тях режисьорите Peace Великолепен филм беше ...
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video277649860_456239249%2F065f … pl_wall_-42273871
Още един ден ... нямам търпение да видя какво ще отговори Джес на Сю за Ръфат  newsm78 Може би ще каже, че просто си върви по улицата пред дома им, но тя няма да се хване според мен, твърде много случайности  Laughing

Хубав ден!  bouquet

# 472
Добрутроо Hug

http://www.gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitugdan-egitime-buyuk-destek?p=1

Фенче Heart Eyes, мда това от СП действително е много интересно Peace
май за първи път гледам как точно работи режисъор, по време на снимки в турски продукт newsm78
онова смешното и аз го видях Joy Joy Joy
ама ти нали не харесваше такива Wink

БУ, хич не е глупава Сюхан, малко е импулсивна Peace
ама явно на теб са ти допаднали гадничките образи  Laughing

а това видео, го нямам на първа страница Whistling
ако някой не го е гледал Peace

https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456239203%2F6606 … pl_wall_-42273871

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 10:05 от Airra

# 473
Айре  Heart Eyes wavey Благодаря за кафето в компанията на Джес  Heart Eyes
Интересно е, нали ? И аз май не съм гледала друга режисьорска работа зад камера ...
Ами не знам, точно това видео ме разсмя  hahaha Особено, когато Сю хвърляше ножове по Бану и я млатеше по главата Joy Joy Joy И как му пушеше главата на Джес от ревност и мяташе Бюлент в кофата за боклук  hahaha
Последното видео си го поствала в темата, гледала съм го с превод  newsm78
Готино видео с Джес ... толкова емоции на едно място събрани  Heart Eyes

# 474
Фенче Heart Eyes, да поствала съм го, сега видях, че го има и на първа страница, ама не пречи повторението Laughing
Джесурчик е страхотен Heart Eyes Crazy

да споделя и нещо за 4-та серия Mr. Green
Бюлент-видя се, че изобщо няма чувства към Сю, целта му е отново богатството на Тахсин, иска и той отмъщение заради майка си, ама ми е много интересно защо е толкова убеден, че Сю ще се омъжи за него??? въпреки, че знае подмолните игри на Джахиде. Едва ли Сю ще се хване на негови изнудвания и манипулации Whistling
Също така пак си оставам на мнението, че Михрибан не е влюбена в Тахсин, останала е само жаждата за отмъщение при нея Peace
За Ширин коментираха, че се разпореждала в имението като уволни персонала, ами мен не ме подразни постъпката й, даже я одобрявам. Видя се, че от баща й зависи и той също я одобри Peace
Бану-доста нагла в старанието си да предпази Джес, ще видим докъде ще стигне, ако има истинска любов м/у Сю и Джес и дали няма да го предаде, чувствайки се изоставена?
Адалет е много загадъчна с тъмното си минало и тайните, които крие, но ми се струва, че все пак е добър човек. Много ми хареса колко истински се разплака , когато видя умрялата си майка, актрисата много добре го изигра!
Тоя Салих, ли там какъв беше, егати хладнокръвния убиец се оказа ooooh!, от него очаквам много изненади...
И историята на тоя Ръфат, много объркана, пък и нещо актъора не ми е много убедителен, скучен ми е. С изключение на сцената в която показа на Бану , че е имало целувка Laughing

кампанията на Уницеф се подкрепя и от Робърт Дауни, Дж., Лиъм Нийсън, Том Хидлестон Peace

Интересна публикация за Киво!!

http://noluyo.tv/haber/7052/kivanc-tatlitug-hakkinda-bilmeniz-ge … c-tatlitug-on-sey

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 13:50 от Airra

# 475
Здравейте

# 476
Терзи  Heart Eyes bouquet
Ох, беее ... разкошен е просто!  Heart Eyes

И двамата със супер кожухчета са ги облекли, почти еднакви  Laughing Готини!  Heart Eyes

Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Тази актриса, която играе Адалет е страхотна, гледала съм я във ВВ малко. И мен като, че ли само този Ръфат не ме кефи много ... екс полицай, а така банално се издава ... Без да иска или нарочно погледна камерата в гаража  newsm78 И миналото му е много неясно ... предполагам, че са го уволнили, за нещо свързано с убийството на Хасан, а не за кражба или престъпление, ама да видим  newsm78
Ширин мен си ме кефи от самото начало, истинска приятелка е тя на Сюхан  Peace А Бану като нищо може да предаде Джес от ревност, няма да ме удиви особено  ooooh!   newsm78
А всичко в статията си е повторение на това, което знаем вече от интервюто на Киво за GO, нищо ново за нас  hahaha

# 477
е Хасан уж нали е починал от инфаркт newsm78

кожухчетата много готини и на двамата Peace Grinning
бая студено май е и в Турция Whistling

а това наистина е повторение, на последното му интервю Peace
ама пишат си хората за него, върви ПР-а Mr. Green

и малко от фотосесията на тези двама сладури

Киво има прекрасни приятели!!

Терзи bouquet

# 478
  • София
Здравейте  Hug
Едва снощи успях да изгледам серията.Благодаря за превода от сърце на момичетата.  bouquet
Ще започна от това ,че музиката ми харесва.Може би тази от "ПО" и тук нашата, ми допадат най много от турските композиции на Тойгар.Много ме е яд на образа на Корхан,мислех че там ще има много игра,а ми е много пасивен нещо,дано да го пазят за по нататък.Представях си точно този артист в друга светлина,а до сега е много обран героят му.Лично на мен историята с картините и убийствата още ми е мътна.Но явно са намесени много хора.Голям страх го тресе Тахсин бей,щом затри и майката на Адалет.Лично аз въпреки отрицателния образ на Тахсин,му се кефех,но тази серия нещо не ми беше ок. Изкараха го голям абдал,а някак не се вързва.Уж е голяма риба,с много позиции,бизнес за милиони,а пък Джесур го подхлъзна.

# 479
Благодаря за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet

...въпреки че е мръсница, ме кефи адвокатката много добре си играе ролята, а и ми е много хубава  Heart Eyes

newsm10 Hug Heart Eyes

Цитат
Световната здравна организация УНИЦЕФ, в годината на своя седемдесетгодишен юбилей, провежда кампанията "Образование за всяко дете".
Къванч Татлъту, като посланик на добра воля на УНИЦЕФ, държейки в ръка снимка на дете, направи изявление: "Днес, милиони деца по целия свят се учат в училище и много е жалко за онези деца, които, поради тежките условия на живот, не могат да получат образование, което е основното право на всяко дете и надеждата им за бъдещето. Аз поддържам кампанията на УНИЦЕФ за подкрепа на образованието на децата в кризисни региони и се възхищавам на всички смели ученици, които въпреки трудностите, продължават да учат и да се борят."

Скрит текст:
Цитат
Всемирная организация Unisef, в год своего семидесятилетнего юбилея,
проводит акцию "Образование для каждого ребёнка".
Кыванч Татлытуг, как посол доброй воли Unisef, держа в руках своё детское фото, сделал обращение: "Сегодня миллионы детей по всему миру учатся в школах и очень обидно за тех детей которые из-за тяжёлых жизненных условий не могут получать образование, которое является основным правом каждого ребёнка, их надеждой на будущее. Я поддерживаю акцию Unisef по поддержке обучения детей в кризисных регионах и восхищаюсь всеми смелыми школьниками, которые, вопреки трудностям, продолжают учиться и бороться."

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 14:28 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт