Съвет-да се разделя ли с мъжа ми?

• 70 024
  • 979
  •   1
Отговори
# 705
Аха, ясно, за детето е уморен, но за каките не.

# 706
  • София

Върнах се и прочетох началните постове.
Ами, девойката е навирила опашка и няма връщане назад.
А, че се опитвате да я изкарате цялата в бяло, пък него- боклук, само показва, че не ви пука за нея.
Важното е да си направите гаргарата, да разведете още една, не успяла да порасне, и да заспите доволни. Mr. Green

# 707

Върнах се и прочетох началните постове.
Ами, девойката е навирила опашка и няма връщане назад.
А, че се опитвате да я изкарате цялата в бяло, пък него- боклук, само показва, че не ви пука за нея.
Важното е да си направите гаргарата, да разведете още една, не успяла да порасне, и да заспите доволни. Mr. Green

Не те разбирам, наистина, не е заяждане. В началото и аз си мислех, обикновено семейство с нисък доход, малък град, сиво ежедневие, рутина и я нападнах.
Според мен се е навила защото вече като няма розови очила и вижда ясно. Мен силно впечатление ми направи поста с ресторантите. Не излизали и не гледал детето защото така правел баща му, "демек" ориенталско семейство от Диарбекир. Друго също ми направи впечатление случаите с колата и най-гадно, че детето го кани да играят а той отговаря, че му се спи и си заспива най-спокойно и след това "набива канчето, че двете (жената и детето, може би е момиче) са ужасни".  И ти да си и ти ще навириш опашка. Реално тя чисти, готви, пера, глади, грижи се за детето и накрая го оправя като истинска робиня, найс а?

# 708
Не е нужно да я изкарваме в бяло, най-обикновена жена, която навлиза във времето след като детето й е пораснало.
Дано само не вземе наистина да му се върже, че тя е виновна за всичко. Това м/у другото е една от насоките на психическия тормоз.

absurT, аз пък теб не те разбирам. И колкото и да се пънеш, няма да повярвам, че ще търпиш някой да ти изневерява, да сяда от работа на компютъра и от него на масата, да не плаща нито стотинка за   семейните ви разходи, и да не си поглежда детето. Това е написано като факт, пък ти си гадай колко е отговорен.

# 709
  • София
Не е нужно да я изкарваме в бяло, най-обикновена жена, която навлиза във времето след като детето й е пораснало.
Дано само не вземе наистина да му се върже, че тя е виновна за всичко. Това м/у другото е една от насоките на психическия тормоз.

absurT, аз пък теб не те разбирам. И колкото и да се пънеш, няма да повярвам, че ще търпиш някой да ти изневерява, да сяда от работа на компютъра и от него на масата, да не плаща нито стотинка за   семейните ви разходи, и да не си поглежда детето. Това е написано като факт, пък ти си гадай колко е отговорен.
Първо, изневерява тя, а той бил правел нещо във виртуала, но така и не се разбра какво, щото пък и бил отричал, но за теб, всичко е ясно- той изневерява...... .
Второ, ако той поне плаща някакви стотинки, то тя и това не прави, а виси при мама и тате, под предлог, че бави болно 5 годишно дете и върти любов с комшията.
Не съм написала никъде, че той е отговорен.
Написах, че са си лика- прилика и че тя с когото и да го смени, ще стигне пак до тук.
Пък вие, вместо да ѝ покажете гредата в нейното око, потривайте доволно ръце, че ще остане още едно дете без баща.

# 710
Там е работата, че всички сме съгласни, че мъжа не е свестен. Кой досега (освен в първите страници, където още нямаше много информация) е скокнал да го защитава? ОК, не е свестен, хубаво. Ама авторката какво печели с това, че го оплюва по форумите? Избрала си го е такъв. Не вярвам, че от отговорен, старателен, работлив и амбициозен човек, за 1-2 години се е превърнал в нехранимайко, без амбиции и пълен боклук. Това не е извънбрачна връзка (да е бил свестен, ама да го треснала кризата на средната възраст и да е хукнал по жени от нищото), не е залитане по някоя мания (хазарт, алкохол, че да се е случило в последствие). Това са черти на характера на този човек, тя е знаела за тях, хванала се е с него, заживели са у родителите й, родила му е дете и прочие без пищов на слепоочието.

И понеже самата Яни попита преди няколко поста, не - не смятам, че нещата задължително и във всички случаи вървят по мед и масло от началото до края, НО нямам нито един бивш (камо ли настоящ), по когото да сипя огън и жупел, защото аз съм си ги избирала и като не сме се спогодили (по далеч по-прозаични причини) сме се разделили по живо по здраво много преди да правим семейство. Не знам, ама за мен не е нормално да се чудиш как да се оплакваш от мъжа си без реално да се разделяш с него особено при все, че ти също имаш забежки. Та дотук с бяла и добра, и мъченица (поне за мен).

# 711
  • София

Не те разбирам, наистина, не е заяждане. В началото и аз си мислех, обикновено семейство с нисък доход, малък град, сиво ежедневие, рутина и я нападнах.
Според мен се е навила защото вече като няма розови очила и вижда ясно. Мен силно впечатление ми направи поста с ресторантите. Не излизали и не гледал детето защото така правел баща му, "демек" ориенталско семейство от Диарбекир. Друго също ми направи впечатление случаите с колата и най-гадно, че детето го кани да играят а той отговаря, че му се спи и си заспива най-спокойно и след това "набива канчето, че двете (жената и детето, може би е момиче) са ужасни".  И ти да си и ти ще навириш опашка. Реално тя чисти, готви, пера, глади, грижи се за детето и накрая го оправя като истинска робиня, найс а?
Накара ме да се върна и да чета отново.
Ето нещата, които са те възмутили:
"В момента е на компютъра,аз готвя,имам и друга работа,детето не слуша,а като е много изморен и забележка не му прави дори.После ми набива канчето,че и двамата сме ужасни."
..........................
"Ми дори ме е срам да кажа от кога не сме ходили на ресторант..За някоя от годишнините беше,ама коя  newsm78 не помня.
Аз,че не съм от голям град е така,но мъжа ми е от по-малък и това е видял от баща си,така се е научил.Като се ядоса някой път ми изтъква,че баща му навремето не се е занимавал толкова с него и брат му,колкото той с нашето дете.А аз ви казах,че рядко се занимава с него.Вие си направете изводите."
..............................
Е, аз изводите си направих- жив престъпник е този човек, затова вън от къщата на мама и тате.....

# 712
Аз не се смятам за бяла и добра,кофти ми е,че с бащата на детето си не се разбирам,че не го обичам вече,както и ми е гузно,че съм кривнала от правия път...
Не се бил срещал,само чатил(с 50-60 жени!!!!! негови думи),но никоя не му е вързала(що ли не се учудвам)...Ако беше какво ли щеше да стане!?Май щеше да е по-напред с материала и от мен!?Значи аз съм лоша,защото по цял ден вкъщи върша всичко по домакинстването и съм забелязала съседа,а той,изморения от работа върти една камара к...и

# 713
Първо, изневерява тя, а той бил правел нещо във виртуала, но така и не се разбра какво, щото пък и бил отричал, но за теб, всичко е ясно- той изневерява...... .
Не знам кой какво е правил, но това прочетох:
Цитат
И не се срещаме с новия,изобщо не сме имали контакт чак толкова близък
Ама знам ли, може пък да му е толкова дълъг, че да правят секс с далечен контакт Mr. Green

Иначе съм много принципна, но човек, който се отнася по подобен начин с детето си би ме отблъснал до степен да изпитам нужда от нормални отношения.

За болестите на детето е изключително грозно това, което пишеш, освен ако не ги познаваш и си сигурна, че лъже.

# 714
  • София
Е, каква излезе тя?
Той е такава гад, че само ти си му се вързала- наивна и в екрю, да не е в чисто бяло, че и дете си му родила? Mr. Green
А, че сама се определи като труден характер, когато в първите постове се опитваше да обясниш държанието му, забрави.
Както и да е, кой каквото сам си направи и Господ не може.
Да са живи и здрави родителите ти, че и абитуриентска вечер на детето да направят.

НСЧ, нищо грозно в моето писане няма.
Дете на 5 години и да боледува, ще е главно през зимата.
През останалото време, поне 6 месеца, на теб ли да обяснявам, че няма как да е все болно?
А, да го пратиш на градина и да висиш вкъщи, чакайки кога ще проточи сопол, че да го спреш, е.................избери си ти определението, че аз бих изброила няколко.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 22:25 от absurT

# 715
Всъщност никой, включително тя, не го нарича гад и подобни.
И работа, и пари се изкарват, но има неща, които не могат да се променят, дано това дете никога не чуе, че е пречка за баща си. И дано, независимо дали останат заедно или не, започне да се държи като баща, вместо да го игнорира така. За съжаление силно се съмнявам.

# 716
АбсурТ,когато ходи на градина всеки месец боледува...Ти си мисли,че седя и чакам да проточи сопол... Напротив,стоя и се моля всеки месец да ходи по-дълго на градина от предния,че да си подредя и аз нещата и да си възвърна малко самочувствието,но не става така,както си го мечтая,поне засега.

# 717
На мен вече темата започва да ми звучи абсурдно.

Моята майка едно време е била в по-лоша ситуация от тебе, Яни.
Баща ми е ходил по к*рви, не си е писал чатове с тях. Работил е, ама парите пак по същите к*рви. Преди аз да се родя е бил нормален, после започнал да се прибира по нощите и да "хойка".
Майка ми, обаче, също е работила нищо, че и тя е имала дете (мен) пък аз като всички останали деца също съм боледувала.

Майка ми, обаче, не е казала и 2 лоши приказки по негов адрес нито по форуми, нито по приятелки, нито на мен. Провела е точно един разговор с него "Ще правим ли в крайна сметка семейство или не?" и после парцалките, багажчето и вън. И край. До ден днешен ми казва, че не е лош човек и да не го мразя, а просто е бил доста безотговорен. Толкова.

Като си сигурен на 100%, че положението е зле и няма да се оправи, и не го щеш, правиш нещо. Не се жалваш сума време, ама без да предприемаш нищо. И какво излезе накрая? Ок, мъжът е крив, всички кимнахме. Мъжът е ужасен, хубаво. Ти си бяла и добра, и невинна, и жертва на обстоятелствата, и на нещастното стечение на обстоятелствата, и на съдбата. Добре.

# 718
  • Sofia
Google76, а колко точно време, след като в почнал да хойка баща ти, майка ти е провела разговор с него?
Защо очакваш тук някакво генерално развитие за месец? Така ли се вземат тези решения?

# 719
Щеоправимнещата, я само не ми скачай, че не спря да се излагаш във всяка тема!
Да, няма топки, защото като толкова си на зор нещо да се промени в живота ти, ставаш и го променяш (това и за авторката се отнася). Не стоиш да мрънкотиш и да недоволстваш и да чакаш някой от чужбината да "те поеме". Ей на такива дето все някой друг им е виновен си заслужават всичките проблеми.

Яни, намери най после някаква работа, не чакай все следващия понеделник, да минат празниците или нещо друго. Не можеш да убедиш никого, че дори в малък град няма НИКАКВА работа. Ако трябва, офиси ще чистиш, не е болка за умиране.
Рано или късно с мъж или без мъж, трябва да добиеш самостоятелност. Не можеш да чакаш на доброто сърце на родителите ти, голям пълнолетен човек си. Действай, момиче!

Общи условия

Активация на акаунт