Прахосмукачка робот - 11

• 151 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ели,за Брава ли говориш?Не разбрах кои са тези сини отвори?Може ли да качите снимка.Явно само аз не се оправям с тези кърпи.

# 91
Ели,за Брава ли говориш?Не разбрах кои са тези сини отвори?Може ли да качите снимка.Явно само аз не се оправям с тези кърпи.
На приставката за сухия моп...нали на тази за мокро почиствсне кърпата се залепя с лепенки, а на сухия се вкарва в едни отври със синя гума.

# 92
  • Русе
Да. Нямам мокри в момента но така както слагам сухият моп на подложката, така слагам и мократа кърпа.
Не мога да кача никъде проклетата снимка. Или аз съм се бъгнала или всички сайтове за споделяне  newsm78

https://photos.google.com/share/AF1QipNLN9Lsyk8sR3T91zux_A7nMOto … 0T2FBNVk4U1V6WDdR

Вижда ли се така?

# 93
Прочетох доста отзиви и много благодаря на всички.

Реших, че преди да купувам, ще тествам трите най-препоръчвани марки, но имах първоначален фаворит Неато Ботвак.
Първо се уредихме с тестово роботче LG (с моп). Влюбих се в него - лесно, тихо, умно, справи се с повечето препятствия (само с кабелите - не), килимите не са проблем, даже изненадващо добре ги почиства. Мопът също събира допълнителен фин прахоляк.
После беше ред на Неато, но изненадващо с него не се разбрахме. Подът ни е паркет - широки и дълги дъски с фаска и при всяко преминаване на всяка фаска се чуваше трак-трак, а отделно неговият шум е нетърпим за мен, докато на LG-то съвсем не ми пречеше. Попитахме във фирмата дали конкретната машинка не се е повредила от многото тестване, но ни увериха, че всичко е ОК, просто е много по-мощна. Приехме го, но зачеркнахме марката от нашия списък.
Сега чакаме Румба 8-ма серия за последно сравнение.

Идеята ми е, че трите марки явно са добри, всеки с плюсове и минуси, но търпимостта на шум и терените са различни и е силно препоръчително да се тества преди покупката.

# 94
  • Пловдив
Благодаря.Голяма бяла птица-не е лебед-аз съм.Понеже не ползвам сухия моп изобщо съм забравила че има друга приставка.И си слагам сухия моп за приставката за мокро...... и ви е ясно вече що не става.
Пробвах правилния начин,наистина нищо не се набира-върви си роботчето прекрасно.Само дето тая кърпичка бързо изсъхва ,но пък за спешни случаи ще ми е ок.Мерси още веднъж.

# 95
Момичета, така ме въодушевихте, че днес оставих цяло състояние в австрийския сайт и закупих Нитото, Ъинбота, Брава джета и малко резервни кърпи. Направих ги подарък за снахата и скоро няма да споделям лично впечатление, но ще споделя нейното мнение.

# 96
Много ще съм благодарна за отзиви от Уинбота, конкретно дали става за стени на баня. Ако е удобно, би ли казала кой от Уинботите взе?

ПС - снаха ти има страхотен късмет!  bouquet

# 97
Това е Нитото https://www.myrobotcenter.eu/en/household-robots/vacuum-robots/n … otvac-conneted-d3, а това Уинбота https://www.myrobotcenter.eu/en/household-robots/window-cleaning … ovacs-winbot-w930 . Ами и аз като теб изчетох разни мнения и на това се спрях. А за iRobot Braava Jet 240 имаше над 170 отзива с много високи оценки. Исках да си купя и разтвора, но не беше наличен
Ecovacs - Cleaning Solution for Winbot

# 98
За Smart-Pro Compact може ли отзиви?
 Извинявам се, ако някой е писал, но нямам време да се върна да препрочета.

# 99
  • Варна
Здравейте Simple Smile
 да ви питам, тъй като гледам че доста от вас пазарят от испанския амазон

Очаквам си роботчето, което поръчах с доставка до немски адрес, тъй като не доставят до България. Но получавам съобщение, че имат проблем с плащането,  да си проверя данните на картата. Направих го, отново получавам ново съобщение. Единствено едно нещо ме съмнява - адреса на фактуриране - така го превежда гугъл - взема адреса за кореспонденция, т.е. превозвача в Германия.
И се чудя дали да не  сменя адреса на фактуриране с моя и това дали няма да промени адреса на доставка.

# 100
Адресът на фактуриране няма значение; но ако го смениш, това няма да смени този на доставката.
Проблемът явно е в картата (или в банката) - имаше някакви, които създаваха проблеми в Амазон и специално френският амазон не успяваше да си тегли пари от тях, обсъждано е в темите за Амазоните, ама... някога. Пробвай с друга карта или пробвай да "смениш" картата, т.е. прегледай метода за плащане и посочи просто същата карта.
Има карти, които имат ограничение за плащане в чужбина максимум 400 лв. (200 евро); възможно е случаят да е и такъв - така че първо попитай в банката, ако имат такова ограничение, да ти го свалят.

# 101
  • Варна
Благодаря Камиче, днес е посетя банката  bouquet

# 102
Рали, би ли споделила какво представлява тази неплъзгаща подложка? Откъде се купува, каква е цената? Не съм чувала за такова нещо, предполагам ще ми реши въпроса с тънките килими Simple Smile
Да, разбира се - ето за такава подложка говоря:
Скрит текст:
Продава се на метраж в магазините, където продават и килими.

# 103
Да се запиша в новата тема! Simple Smile

Някой питаше дали трябва нещо да качва/инсталира на Neato Connected. Инсталирайте си приложението, все пак това е екстрата на този модел. Аз напоследък все по-често пускам прахосмокчката, докато сме навън. Само един път се беше заплела в една панделка и ме чакаше кротко да я освободя. Праща ми съобщение на телефона, ако има проблем и когато е изчистила.

Днес малко ме нервира- винаги чисти стая по стая, около 110км.м апартамент, а сутринта така се замота на единия килим, че чак се изтощи батерията. Отиде си да се зарежда и сега я чувам, че пак е тръгнала да си довърши чистенето.

# 104
  • Варна
mumbas, имам син за женене. Mr. Green

Момичета, ако попаднете на филтри и четки за ЛГ на хубава цена, пишете тук. Peace

Общи условия

Активация на акаунт