На море в България 2017 г. - 1

• 130 599
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • На остров
Записвам се и аз, надявам се да изберем нещо на българското черноморие.
Гледам от тази година се предлага и Дюни при нашите оператори, но не съм ходила там и се чудя на колко км е най близкото градче мисля е Созопол? В самото Дюни май няма нищо за разглеждане.
Много искам да отидем на място с вксуна храна, до сега по морето в България храната ни е била най голямото разочарование. Нямам претенции дали е АИ или само със закуска.

# 91
Гледам от тази година се предлага и Дюни при нашите оператори, но не съм ходила там и се чудя на колко км е най близкото градче мисля е Созопол? В самото Дюни май няма нищо за разглеждане.
Много искам да отидем на място с вксуна храна, до сега по морето в България храната ни е била най голямото разочарование. Нямам претенции дали е АИ или само със закуска.
До сега най-вкусна храна за нас е в Албена. За 2017 сме резервирали за новия 5* Парадайс блу, в момента се строи.
 От Слънчев бряг съм очарована от храната и от всичко останало на хотел Нептун бийч-гледка, спокойствие, спорт.  

# 92
  • На остров
Ние миналият път бяхме точно в Албена и храната беше безкрайно еднообразна и безвкусна. По повечето ресторанти имаше даже едно и също меню.  Ще погледна този Нептун в Сл. Бряг.
Къде в Албена се строи този нов хотел ?

# 93
  • София
След много мъдрене и чудене резервирахме в Казабланка, Обзор. Тази година се налага да ходим точно в най-високия сезон, заради кандидатстването на детето и съответно ни излиза доста по-солено, но няма как. Иначе ходим втората половина на юни.
Решихме, че държим на апартамент, защото вече в стая не може да си починем. Искаме и анимация.
Миналата година бяхме в Серенити и не ми се повтаря.
За Цезар Палас прочетох доста негативни коментари, а Дюни и Белла Виста са над 3 хил. за апартамент в средата на юли, което си е безумие за мен  ooooh!.
Та в крайна смета Казабланка. Не сме почивали до сега в Обзор. Все сме били на най-южното черноморие - Приморско, Ахтопол, Царево.
Визит са вдигнали процента на аванса. Вече е предплащане 50% до 3 работни дни.

# 94
Ние миналият път бяхме точно в Албена и храната беше безкрайно еднообразна и безвкусна. По повечето ресторанти имаше даже едно и също меню.  Ще погледна този Нептун в Сл. Бряг.
Къде в Албена се строи този нов хотел ?
На мястото на Доростор и Камелия.
В Калиакра, Албена, храната преди две години беше вскусна, разнообразна.
Доволна съм и от Боряна и Амелия супериор - там изхранването беше в 5* Фламинго гранд. За другите хотели нямам впечатления.
В сайта на Албена е описан Парадайс блу.

# 95
  • София
Bubkab как беше храната в 5-зведния Фламинго на Албена, НВ - включва ли вино и бира за вечеря?

# 96
Bubkab как беше храната в 5-зведния Фламинго на Албена, НВ - включва ли вино и бира за вечеря?
Храната беше прясна и разнообразна, но за мен в Калиакра беше някак си по вкусно Simple Smile Не си спомням дали имаше вино и бира към HB, по скоро не, аз си поръчвах кола или фреш, които се плащаха. Мисля, че и за вода на вечеря сме плащали. Може да видиш в сайта на Албена, сигурно пише какво включва...

# 97
До сега най-вкусна храна за нас е в Албена. За 2017 сме резервирали за новия 5* Парадайс блу, в момента се строи.
 От Слънчев бряг съм очарована от храната и от всичко останало на хотел Нептун бийч-гледка, спокойствие, спорт.  
А може ли да ми кажеш от къде резервира за Нептун?Миналата година им писах, никакъв отговор.Опитах през Съни турс, там също не се получи.А хотела много ми харесва-поне отвън, местоположението също.Били сме в съседния Риу, много ми хареса и там, но цените страшно ги надуха и това ме отказа Peace

# 98
Penelopi, през Туи Бургас. Www.travelisimo.bg
90% от посетителите са германски туристи.

# 99
  • Русе
Вчера преведохме 50% капаро за Приморско дел сол. Дано е ок. Отзивите са разнообразни, но се надявам с нов собственик да се подобрят нещата. Остава да чакаме м.юни.

# 100
В Белла виста стаите са двойни, но големи. Миналата година ни настаниха в 1 стая двама , дете на 5 г на допълнително легло и дете на 1г. в кошарка. Не ни е било тясно. Аз съм доволна от хотела, комплексно, това е може би най-доброто, на което съм била в България. Дават ти и отстъпка за чадър и шезлонг на плажа, с което ако си вземеш 1 шезлонг, чадърът ти е безплатен.

bibi76, Може ли да направиш сравнение на Бела Виста с Аркутино фемили ризорт? Аз тази година бях в Аркутино, а сега съм на крачка да платя капаро за Бела Виста.  Hug

# 101
  • На остров
Bubkab благодаря ти ! Калиакра не се предлага при нас. Новият хоетл може би догодина ще го включат тази година не е в каталога.
Нептун го предлагат, но нещо Сл. Бряг май е само за младежи.
Разгледах хотелите в Зл.Пясъци какво мислите за Болеро, Вистамар или Мелиа Хермитаж. Или кой хотел е хубав в Зл.Пясъци.

# 102
И трите са хубави, но...плажът в Слънчев бряг е много по-хубав. Има хотели в южната и северна част /като Хелена парк/, които не са в шумотевицата.

# 103
В Златните Грифид хотелите са хубави - Арабела, Вистамар, Болеро, Метропол - само за възрастни е хотела, по-луксозен / но там инклузива е ала-карт доколкото знам, не е на шведска маса/ и последния който от тази година вече е в същата верига- Енканто Бийч , бившия Сентидо. За мен първите три са най-добри, били сме в Арабела и Вистамар.
В Златните също и Астера е много добър хотел, пак ултра ол инклузив, с чадър и шезлонг на плажа. Други добри хотели, по-евтини са Морско око и Долче Вита. За Мелиа Гранд Ермитаж съм чела лоши отзиви / и в трипадвайзора също/ , според мен не си струва парите.

# 104
  • София
Здравейте, тази година и ние решихме да сме в България.Търся апартамент с една или две спални.Без изхранване, на първа линия, в близост до заведения. Но същевременно тихо и спокойно място.Някой знае ли такова?Е това е идеалният вариант разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт