На море в България 2017 г. - 1

• 130 594
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
За Роял клуб Виктория на Елените, отзиви.

# 721
За Роял клуб Виктория на Елените, отзиви.
В последните 5 години не съм срещнала положителен отзив.

# 722
За Елените за всичките им хотели в последните години отзивите са направо ужасни!!! Освен това морето е с много камъни.

# 723
Ние платихме "Серенити Бей" в желания период, при това два апартамента, след като ми отказаха резервация през visit и още една агенция. Имали стоп на всички продажби за юли и август. Директно през формата на сайт-а на хотела /за тези, които се интересуват/.

# 724
Добавям и хотел Нептун в Слънчев бряг. Ходили сме два пъти и сме изключително доволни.
А от къде правите резервацията-директно в хотела или с туроператор?
Първия път директно в хотела. Втория път през Туи Травелисимо на много добри цени с ранни записвания.

# 725
Някой назад беше питал за храната в Созополи Стайл. Ние бяхме там в края на август 2015 г. и за мен храната не беше лоша, но не си представяйте ол инклузив. На закуска имахме избор между запечени сандвичи с шунка и кашкавал и английска закуска, която беше много обилна - пържени яйца, пържени наденички, салата боб с лютеница, краставици, домати. Вечерята беше от рода на кюфтета и кебапчета с гарнитура, пържола на фурна с гарнитура, без избор, каквото са приготвили. За десерт - диня или пъпеш, веднъж някаква пастичка.
В самото студио имаше кухня, маса. А в комплекса работи магазинче, добре заредено.
Пак бих отишла, но като поотрасне малкото дете.
Плажът беше разкошен и супер близо. Ресторантът е върху дървена скара над самия пясък.

# 726
  • София
Плажът беше разкошен и супер близо. Ресторантът е върху дървена скара над самия пясък.
Всичко е вярно с изключение на цитата - ние бяхме там и 2015 и 2016, ресторант на дървена скара над самия пясък нямаше - ресторантът е в самия комплекс, до басейна и след него се слиза по едни стълби, следва път в пясъка, където минаваха и съответно засядаха автомобили, следват пясъчни дюни и плажа. Не, че е важно, но няма ресторант върху дървена скара над пясъка  Peace

# 727
  • София
Да се запиша и аз да следя темата  Simple Smile След дълго чудене дали да почиваме в Гърция или в България, в крайна сметка се спряхме на Сънсет Ризорт, Поморие. Не съм била досега в Поморие, освен на разходка за няма и 1 час, надявам се да не се разочароваме  Simple Smile

# 728
Ще бъда благодарна за за отзиви за хотел Естрея Резидънс-Св.Константин и Елена
Колко далече е от плажа?

# 729
Минавала съм покрай него. На центъра се намира, но не е много близо до плажа.

# 730
Ще бъда благодарна за за отзиви за хотел Естрея Резидънс-Св.Константин и Елена
Колко далече е от плажа?
В Букинг има отзиви, които не са много добри. Описано е, че е на 1 км от плажа. Не съм почивала в хотела, но до колкото си спомням е в самото начало на курорта, т.е. доста далеч от плажа. Самият плаж в тази част е тесен и малък.

# 731
Аз като цяло не харесвам плажа в св. Константин и Елена.тесен, натъпкан, не много чист.

# 732
  • София
Момичета, можете ли да ми пепоръчате хотел по следните критерии:
На юг от Бургас, хотел до плажната ивица, с all inclusive, спокойно и плитко море - детето е на година и половина. На анимации и място за разходки и прочее не държим. Основното ни е плажът да ни е под носа и да е добър, както и храната да става и за детето. А бюджетът е около 200 лева на ден за двамата - детето по принцип е безплатно, нали?

# 733
На юг от Бургас, хотел до плажната ивица, с all inclusive, спокойно и плитко море - детето е на година и половина. На анимации и място за разходки и прочее не държим. Основното ни е плажът да ни е под носа и да е добър, както и храната да става и за детето. А бюджетът е около 200 лева на ден за двамата - детето по принцип е безплатно, нали?
На предните две страници 47 и 48-ма сме изредили предпочитаните от форумки хотели. С изключение на Обзор на другите места морето е сравнително плитко и спокойно. Така или иначе най-вероятно детето няма да влиза в морето, можете да изберете и други места.

# 734
Погледни хотел Ариана в Китен.

Общи условия

Активация на акаунт