Голямата тема за малките масла - 16

• 111 986
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Момичета кое масло бихте ми препоръчали за много суха кожа? И ако може да няма силен аромат. Използвах кокосово масло, но разбрах, че не е подходящо за всекидневно използване върху лицето.
Пробвай масло от ший (карите) ако не си  Peace

# 151
  • Варна
Enigma, моята суха кожа много харесва серума за лице на Алтея,
Но той има миризма,
Която на мен ужасно много ми харесва, а си мислех, че ще ме дразни миризмата на роза.
Дори използвам аромата му сутрин, като аромотерапия, за добро начало на деня и позитивни мисли,
Като вдигам няколко пъти с пълни гърди.
Нямам сутрин или през деня алергична реакция.
Правя ли грешка?
В нета не открих нищо за места, на които не трябва да се слага.

# 152
Enigma, моята суха кожа много харесва серума за лице на Алтея,
Но той има миризма,
Която на мен ужасно много ми харесва, а си мислех, че ще ме дразни миризмата на роза.
Дори използвам аромата му сутрин, като аромотерапия, за добро начало на деня и позитивни мисли,
Като вдигам няколко пъти с пълни гърди.
Нямам сутрин или през деня алергична реакция.
Правя ли грешка?
В нета не открих нищо за места, на които не трябва да се слага.
Според мен не би следвало да имате проблем/кожата не е дала алерг.реакция/Невенът се използва и за лигавици./напр.-хемороиди/Мазала съм лицето и областа ,която цитирате с конкрет от невен в съответното разреждане с базово масло след слънчево изгаряне на ски.Клепачите бяха пострадали най-много.Маслен извлек от жълт канторион също е добро решение.

# 153
  • Варна
Благодаря, nellca  bouquet

# 154
Някой ползва ли бадемово масло за околоочния контур и има ли ефект от него?

# 155
Знам, че доста от вас слагат масла когато се боядисват към боята. А дали може първо да си направя маслена маска - да постоя час-два и тогава да се боядисам ? Как мислите ?

# 156
Знам, че доста от вас слагат масла когато се боядисват към боята. А дали може първо да си направя маслена маска - да постоя час-два и тогава да се боядисам ? Как мислите ?

Аз правя така-маслена маска на суха коса,стоя към 4-5 часа и върху маслата слагам боя.Уникален блясък се получава.

# 157
Момичета кое масло бихте ми препоръчали за много суха кожа? И ако може да няма силен аромат. Използвах кокосово масло, но разбрах, че не е подходящо за всекидневно използване върху лицето.
Пробвай масло от ший (карите) ако не си  Peace
На мен не ми хареса каритето за суха кожа, ама хич. Има и опушен аромат, но не на всеки би му допаднал...
Енигма, можеш да си ползваш кокосовото, то не е подходящо само за проблемни кожи, ако не ти излизат пъпки- продължавай употребата му.

# 158
Имам от известно време сърбеж по скалпа , четох че гел от алое помага , обаче какъв да взема - този за пиене става ли или друг трябва да търся ?

# 159
Този за пиене е ок,само гледай да е възможно най-изчистен като състав и да е без подсладители Peace

# 160
Каня се да си поръчам масла от този сайт, някой купувал ли е нещо от тук? Искам да си взема от карите и какаово, добра цена ми изглежда.

# 161
  • софия
Каня се да си поръчам масла от този сайт, някой купувал ли е нещо от тук? Искам да си взема от карите и какаово, добра цена ми изглежда.
Кой е сайтът?

# 162
# 163
Момичета, кое масло мога да използва директно като грижа за околоочния контур? /Хидратация, първи бръчки, превенция/.
Доколкото разбирам удачни за това са масло от вечерна иглика, масло от камалия и шипково, като шипковото го дават за по-зряла кожа. Rolling Eyes
Мнения, препоръки за конкретен вид?
Благодаря! bouquet

# 164
  • на последния етаж
Аз харесвам шипковото. Ползвала съм това и съм доволна:

Общи условия

Активация на акаунт