Голямата тема за малките масла - 16

• 110 791
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.Варна
Момичета ,имам един въпрос,използвали ли сте масло от чаено дърво за седящи бани?

# 691
Пила съм това от сайта и го поръчах чрез сайта.
Не е чисто масло от риган, смес е.
Дали само на него се дължи, не се наемам да съм категорична,
но нищо друго в тази посока не съм правила или пила.
http://www.bilkolechenie.net/product.php?id=386

Веднага си поръчах и аз такова масло риган+бял трън. Даже и една приятелка си поръча заедно с мен. Hug
Превенция от спохождане на разни течения от време на време... Joy

Благодаря missNoir, че сподели! bouquet
Как си поръча само него?На мен не ми излиза опция на него "Купи" само на горното Бял трън има...

# 692
  • Варна
El_83, чукаш върху бял трън и в забележки или указания за доставка, нещо такова, пишеш че искаш смесения.
Ако не се справяш, пиши, по късно ще видя от компа как беше точно.

# 693
El_83, чукаш върху бял трън и в забележки или указания за доставка, нещо такова, пишеш че искаш смесения.
Ако не се справяш, пиши, по късно ще видя от компа как беше точно.
Така стана, благодаря  bouquet Изписа, че ще се свържат с мен, така че, и тогава ще уточня.
Редактирам, за да попитам.
Пише, че се пие като другото , 2-3 пъти на ден по една чаена лъжичка. То е 50мл, няма ли да свърши прекалено бързо?

# 694
  • Варна
Пих го 2 пъти на ден по около 5 мл и стигна за месец.
След кратка почивка гаврътнах още едно  Mr. Green
Повече не съм пила, но мисля пак да направя един курс,
но може би само с едно шишенце.
Питах продавачът трябва ли да се прави почивка, колко дълго да се пие,
той каза, че може да го пиеш без почивка, но аз не мисля да така да правя.

# 695
  • София
Момичета , едно питане: като си мажете лицата с някакво масло колко често го правите?
Аз от около две седмици си мажа всяка вечер лицето с бадемово масло , сутрин си слагам нормален крем и от 2-3 дена някъде към късния след обяд започвам да си чувствам кожата доста суха и като мръсна , та се замислих възможно ли е да е от маслото?Дали пък не е прекалено често моето мазане?

# 696
Аз се мажа само вечер понякога, ако си усетя кожата по-суха или някои части от лицето само, примерно под очите и бузите. Откакто се мия с масло и слагам ретинолов крем като цяло ми се засуши леко и не е толкова мазна.
През деня не смея, много са мазни за мен, не попиват напълно и е нормално да се лепят повече прах и нечистотии по кожата. 

# 697
Ползвам сквалан, много ми е лек, не ми мазнее и тежи, не ми и изсушава Peace Не само, че не си чувствам мръсна кожата, ами и много по-чиста и свежа. Simple Smile Слагам си сутрин и вечер след миене на лицето, на леко влажна кожа.

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 22:36 от Осмичка

# 698
Откакто започнах да използвам масла за кожата, почти спрях кремовете. Маслата ми попиват по-добре. Незнам доколко кремовете са много по супериорни, но вече предпочитам маслата. Слагам си според това което хвана първо вечер: жожоба, от гроздови семки, от пшеничен зародиш и шипково. Снощи си сложих нощен крем регенериращ и прочие, съвсем малко сложих,  но на сутринта се събудих с лъснало мазно лице, въобще неприятно усещане. Ама дето се вика - пени се не пени, ще го използвам, нали френски, нали скъп ( че цяла серия закупих за лице и серуми за околоочния контур, ама дневнаия овлажняващ крем и серумът ми лепнат като се пипам). Та моят вердикт е, че маслата ми харесват повече.

# 699
Ще споделиш ли какъв и от къде?
Аз слагам крем сутрин (в момента имам някаква мостра на Веледа, преди това дневен серум), вечер мажа с масло от гроздови семки, много съм доволна.
Днес си направих и прословутата скраб с кафе и кафява захар, сложих пак гроздови семки вместо зехтин. Добре ми се отрази на кожата, но дооооста се зачерви. Мина бързо, де.

# 700
# 701
Откакто започнах да използвам масла за кожата, почти спрях кремовете. Маслата ми попиват по-добре. Незнам доколко кремовете са много по супериорни, но вече предпочитам маслата. Слагам си според това което хвана първо вечер: жожоба, от гроздови семки, от пшеничен зародиш и шипково. Снощи си сложих нощен крем регенериращ и прочие, съвсем малко сложих,  но на сутринта се събудих с лъснало мазно лице, въобще неприятно усещане. Ама дето се вика - пени се не пени, ще го използвам, нали френски, нали скъп ( че цяла серия закупих за лице и серуми за околоочния контур, ама дневнаия овлажняващ крем и серумът ми лепнат като се пипам). Та моят вердикт е, че маслата ми харесват повече.

Маслото от пшеничен зародиш запушва порите, води се по-тежко масло....четох го някъде наскоро и за това го спрях! Ползвам основно бадемово за сега

# 702
Моето масло от риган:
http://www.ebay.co.uk/itm/131885750037?_trksid=p2057872.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

Терапевтичен клас е и чисто само риган,много е силно,миризмата му е натрапчива,но действа.Пие я го за течение и гъбички.Има ефект,но трябва да се почива.Пие се 7-10 дни.Пробвах за промивки,но доста пари иначе има ефект и за промивки.

# 703
Терапевтичен клас е и чисто само риган,много е силно,миризмата му е натрапчива,но действа.Пие я го за течение и гъбички.
Може ли да дадеш схема по която го пиеш?

# 704
  • Чукарландия
Пих го 2 пъти на ден по около 5 мл и стигна за месец.

missNoir, и аз получих моето - 50 мл е шишенцето. На етикета пише да се пие 1 път дневно по 2 мл. Да не бъркаш нещо или си забравила как си го пила, защото дозата ми се вижда доста голяма? Ако пия два пъти на ден х 5 мл, ще ми стигне за 5 дена. Няма ли опасност да се предозира, ако се пие 2х5 мл дневно? Hug

Общи условия

Активация на акаунт