Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 616
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Оо, Вики, забравих - много се радвам за 7-милиметровата точица  Heart Eyes Няма страшно за сакчето, ти само си почивай много, не вдигай тежко, не се напрягай прекалено с домакинска работа и т.н. А на 7ми ще видиш най-хубавото сърцетупче  Hug

# 121
Мацки бях на лекар:
Ляв яйчник 14мм фокикул, десен - 18 мм, и лигавица в матката..каза че ще ми дойде, изписа ми дуфастон 5 дни по 3. Каза да ида като ми свърши да види дали са се пукнали фоликулите. Нищо не каза за положителните Ову тестове , май и тя не знае ... Ще я сменя, но днес в6 без 20 след работа нямаше къде да ида другаде..
Ову тест и днес положителен, бременност отрицателен Sad

# 122
Здравейте момичета,
Вики радвам се за прегледа , както те съветват всички , почивай повечко и се наслаждавай Hug
Теди , докато четях тъкмо се зарадвах многоооо и после прочетох другите постве... Нищо , няма да се притесняваш в теб има нещо, което се бори за своето местенце , дано всичко се развие както трябва Hug
Екзатли , съжалявам явно не му е времето сега, но ще дойде дай боже още следващия месец Praynig
Комалче... за съжаление скокнах направо а кръвен - отрицателен разбира се и пред очите ми бяха вашите думи ... но странно останах равнодушна , или претръпнах или имам надежда ,защото е рано. Както и да е !
Все пак не спирам да очаквам от всички ви положителнииииии EFP stork-boy stork-girl

# 123
Уж били задържани, тя нищо не ми обясни...аз я хванах на вратата..Каза че като спра дуфастона след петия ден ще ми дойде.

# 124
Уж били задържани, тя нищо не ми обясни...аз я хванах на вратата..Каза че като спра дуфастона след петия ден ще ми дойде.
Извинявай , че те засипах с въпроси , просто и на мен ми е любопитно  Embarassed

# 125
Гоустче, не са се пукнали значи или са новообразувани предвид размерите им? Не разбирам и аз, но важното е, че ти е дала дуфастон да се пукнат и ходи следващия месец да следи пукат ли се, да не задържаш пак.
Дано Декември успеете да хванете О, убедена стм в това, просто няма как да не.
Силве, съжалявам за отрицателния кръвен! Кой ден ти е днес? Да не е рано, не погледнах списъчето.
Дано седмицата донесе поне два + теста!

# 126
Въпросът който ме мъчи сега е дали са задържани или съм пред Ову... Защото спирането на дуфастон след 5 дни ми се струва опасно ако се случи забременяване... тотално съм объркана

# 127
Гоуст, и на мен ми звучи като прясно задържани фоликули, защото не са особено големи. Дано се спукат и да си почнеш начисто следващия цикъл! По-скоро не си пред Ову, а ако не се спукат, ще останат и следващия месец. Поне при мен така се получи лятото.
Силве, ще ти дърпам ушите аз на теб !  Ти ако не можеш да чакаш 2 седмици, не знам като забременееш какво ще правиш 9 месеца  Laughing  Hug

# 128
Оф нещо много неадекватно го обясних - та началото на лятото, точно след К, докато си чаках 1вия цикъл, уж усетих, че имам О на 14ти ден, явно е имало повишаване на ЛХ хормона, но така и не е успял да се спука фоликула.  Дойде ми, но чак на 33ти ден (по-оскъдно от обикновено) и веднага след това бях на преглед, и се оказах със задържан фоликул 36 мм. Съответно и тоя месец нямах О. Идеята ми е , че ако твоят случай е същият, правилно е постъпила докторката, че ти е изписала Дуфастон.

# 129
Вики и аз стискам палци всичко да е наред и другия месец като отидеш на преглед да видите сърчице.
Теди не се впрягай толкова бъди спокойна а и щом момичетата ти казват да се следиш направи го.
Относно мъж гинеколог искам да ви кажа че аз за първи път отидох тази година понеже много ми го хвалиха. И аз се притеснявам но просто си мисля нещо хубаво като се кача и така.  А иначе като раждах колко мъже ми висяха на главата не е истина че имаше и стажанти и на всичкото отгоре и на моята приятелка мъжа й също беше там  ( той работи като санитар в болницата) че най-вече  от него ме беше срам.  Ама по  някое време вече не ми пукаше защото те болките зачестиха и не можех да мисля просто.
Иначе да се похваля  ( то не че е много за хвалене де ) днес ходих на имунолог и пуснах всички нужни изследвания.  И  сега ще чакам резултати. Каквото стане вече не мисля. Каквото такова

# 130
Момичета изникна ми въпрос:
Възможно ли е да съм имала тези дни друг фоликул който да е узрял и да се е пукнал и все пак да е имало Ову?

# 131
  • Габрово
http://www.img-share.eu/main/image_view/20161128_200413K4JPwRO.jpg.htm
Момичета пак съм в шок отново втора наситена черта на ову теста  #Crazy
Не знам какво да мисля ,гоустче ти ли беше с положителните тестове,какво ти казаха имаш ли някакви симптоми, кой ден ти е от М .
Ще изтерщя, аз уж на майтап викам да се тествам, че от месеци не съм и гледай ти каква каша.
Днес ми е 19 ден от М ,тест на майтап направих на 16 ден пак със същите черти.
Имам много пмс от седмица вече,а от днес и ме сърбят зърната  newsm78 .От седмица имам чувство, че ми идва ,ама е по-странно с едни опъвания в я-те от време на време.Кръст и гръб ме болят, ама го отдавам от работата на крак по черният петък ,лудница беше нямах време да мисля.
Според вас момичета на какво може да се дължи 4 ти ден след първия пол тест пак такъв ?

# 132
http://www.img-share.eu/main/image_view/20161128_200413K4JPwRO.jpg.htm
Момичета пак съм в шок отново втора надитена черта на ову теста  #Crazy
Не знам какво да мисля ,гоустче ти ли беше с положителните тестове,какво ти казаха имаш ли някакви симптоми кой ден ти е от М .
Ще изтрщя аз уж на майтап викам да се тествам че от месеци не съм и гледай ти каква каша.
Днес ми е 19 ден от М ,тест на майтап направих на 16 ден пак със същите черти.
Имам много пмс от седмица вече а от днес и ме сърбят зърната  newsm78 .От сеьмица имам чувство че ми идва ама е по странно с едни опъвания в я-те от време на време.Кръст и гръб ме болят ама го отдавам от работата на крак по черният петък ,лудница беше нямах време да мисля.
Според вас момичета на какво може да се дължи 4 ти ден след първия пол тест пак такъв ?
На мен не ми изглеждат еднакви чертите. newsm78

# 133
Скорпи, тоя не е положителен.  newsm78 Не се вкарвай във филми  Hug

Гоустче, нямам идея. Ти питаш дали е възможно да имаш втора овулация ли?

Криста, да пишеш като излезнат резултатите! Радвам се, че действаш  Hug

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 20:34 от commala

# 134
И на мен не ми изглежда +
А иначе днес ми е 25 ден от цикъла , може би наистина е било рано  newsm78
Криста , надявам се резултатите да са добри  Wink
Гоуст , не съм специалист, но си мисля , че след спукването на фоликул би трябвало да следва Ц , но може и да греша Thinking

Общи условия

Активация на акаунт