Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 615
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета, моят отчет
Последен цикъл 20.10
Кръвен на 14.11 - 79
Кръвен на 16.11 - 67.
Спирам вдички лекарства и чакам да ми дойде до 2,3 дни спрямо акушерката.
На 26.11 положителен уринен тест . Преглед на видеозон - нищо не се видя.
Днес 28.11 кръвен тест - 895.
Просто чудо!!!
Ще се чуя с гинеколога си да се видим тази седмица
Вярвайте в чудеса!
Дано греша, но тези резултати са много странни - в една и съща лаборатория ли са правени тестовете и ако не какви са мерните единици? Дори на втория да е изпусната една единица днешния би трябвало да е с други стойности Thinking Дано да е някаква смахната грешка в лабораторията и всичко да е наред, но намери наистина читав АГ, който да изключи сериозни проблеми Praynig
Редактирам се - да нямаш бит прегнил или хориомон преди това? Може би това би обяснило първите два теста...
Не нямам приемани никакви медикаменти, освен фраксипарин, но той не указва влияние.
Аз затова и се притесняеам за резултатите.  Иначе всички тестове са в една и съща лаборатория

# 106
  • Бургас
Болки имаш ли?

# 107
  • София
Теди, аз ти препоръчвам да не ги мислиш тези тестове, остави ги да ги обсъдите с АГто ти. Сега е важно да си спокойна и да си даваш почивка за да може бебока да расте здрав в коремчето.
Надявам се да се види добре на прегледа и скоро време да ни ръсиш с прашец. Стискам ти всички палчета! Спомена ли кога ще ходиш на преглед пак? Извинявай, доста прегледи се насъбраха и вече бъркам датите  bouquet

# 108
Фраксипаринът оказва влияние, разбира се.

При тромбофилия, той подобрява кръвообращението , и кръвоносните съдове хранят по-добре ембрито, и то расте по-добре.
 bouquet

# 109
Фраксипаринът оказва влияние, разбира се.

При тромбофилия, той подобрява кръвообращението , и кръвоносните съдове хранят по-добре ембрито, и то расте по-добре.
 bouquet
Акушерката на Конова каза, че не оказва влияние върху чхг-то. Иначе е добре за бебока. Аз съм с 4g/4g и неусвояване на фолиееа киселина. Да се надявам 10 дневното невземани на медикаменти  да не съм го загубила.

# 110
Аз значи ще ти следя постовете изкъсо, ако напишеш нещо обезпокоително.
П.С. смахната съм знам си, вече реших че няма да си блъскам главата с глупости, никакви лекари, секс и любов до дупка, каквото ще става- ще стане!

# 111
Здравейте момичета:). Чета ви от февруари, точно откогато и ние правим опити за бебе. Писала съм няколко пъти в темите тогава. Много се радвам на всички момичета, които са видели две черти и вярвам и желая успех на всички останали. Искам да попитам Вики дали е започнала с инжекциите Зарзио?

# 112
  • Бургас
Теди, бъди с повишено внимание. Съмненията ти не са неоснователни.

Скрит текст:
С мен този месец се случи същото. Ниско ЧХГ в началото, което започна да пада и съкрушена от мъка спрях лекарствата. Докторът ми се усъмни за ИБ и каза да пусна пак ЧХГ - изненада повишение от предната стойност. Моето обаче беше прекалено ниско за да има и дори нищожен шанс за нормална бременност. Следих с в продължение на 10 , като ЧХГ пак варираше - ту падаше, ту се увеличаваше. Сега вече падна трайно и  уж се отървах без последствия (всъщност ЦС ще покаже дали наистина е така).

# 113
Има ли някой с извънматочна,  да сподели за симптоми???

# 114
ЧХГ може да не напредва добре и от недостатъчен прогестерон.

# 115
На моя позната и се случи скоро....

Имаше кървене, падащи стойности на ЧХГ, силни болки, които варираха и се успокояваха от лекарства. Връщаха я няколко пъти и казаха, че няма нищо... една вечер се случи най лошото, оперираха я...  Cry Cry Cry Cry Cry
Човек трябва да е нащрек....

# 116
Аз имах, но въпреки че ме изтърваха си беше с ясни симптоми. Бавно растящо чхг, в началото перфектно, после спря да отговаря на г.с. През два дни растеше с по 200 единици чхг и нищо не се виждаше на УЗ. Веднъж имах вариране уж спадна, после се вдигна чхг, мислех лабораторна грешка. От 5гс започна зацапване, за което ми дадоха Дуфастон. Временно спря, но пак прецапваха капки. Някакви болки имах в корема към края, трудно си вдигах краката.  Взеха да виждат уж киста, явно е било плода. Предписаха ми спазмолитици ударна доза, веднъж ме успокои, после вече и те не действаха. И без това имам ниско кръвно, но съвсем падаше на моменти, треперех, но дали имаше причина или от вътрешен страх не знам. Иначе налице бяха бременни симптоми като сърбящи и подути гърди, често пишкане и леко повишен глад. И тъй като припаднах най-после ме приеха, щото и мен върнаха 2-3 пъти преди това. Затова пиша, че съм с една тръба.

Като ме върна в спомените се замислих щом са го бъркали с киста е било близо до яйчника, явно там е бил проблема.

# 117
Много неприятно и аз доста се вълнувам по тази тема, за жалост никое момиче не е застраховано. Имам доста страхове и ние сме в опити 4 месец и много се притеснявам от една евентуална ИБ. Лошото е, че в повечето случаи не могат да го установят със сигурност, а е животозастрашаващо състояние....  Confused Sad Sad

# 118
Теди, много се моля за теб да не е извънматочна.  Дано скоро се види сакчето и да си е на мястото. Че като знам Шоколадчето през какво премина  Cry Но щом нямаш сериозни болки, нещатата май вървят на добре  Praynig

Добре дошла отново Хопчи, помня, че си писала, че и аз края на януари се присъединих към групата.

Герда, не знам какво извънземно Престо си имала, че да ти засече 5 дни след овулация. Че то имплантирането настъпва най-рано към 6ти ден. Въпросната бледа чертичка, която ти е излезнала по-късно, най-вероятно е била изпарителна. Често се появяват такива на Престото и са очевидни и без взиране след 10та -15та минута. Другият вариант е О да ти е била по-рано. Недей така, че на Силвето малко й трябва да скокне утре за тестове, пък й е много рано и няма смисъл.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 18:17 от commala

# 119
Хопчи, добре дошла отново!
Да, започнах Зарзиото. Ако инаш въпроси или нещо да споделиш - пиши на лични, ако искаш да не спамя темата излишно.
Теди, стискам палчета да не е ИБ!

Общи условия

Активация на акаунт