Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са основните емоции и настроения, които се споделят по време на дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните емоции и настроения, които се споделят по време на дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са основните форми на подкрепа и съвети, които се предлагат по време на дискусии?
-
Какво представляват двучертичните подаръци по Коледа?
🤗 Още едно бебе на хоризонта 

за спермограма бяхме при нея , но виж мъжа и е със сигурност.
Поне си имам масажи на гръбчето и ходромасажна вана.

Двама лекари ми казаха да си бебеправим още преди цветната снимка(единия каза и че може същия месец да продължим), аз реших да се пазя заради облъчването, камо ли да ги питам и за горните ми чуденки.
Мъжо хващай да готви, пере, чисти, а на теб да сервира в леглото
луда работа съм, знам ама 
Резултата е в норми за седмиците, за 1 плоден сак.
Дано да е някаква смахната грешка в лабораторията и всичко да е наред, но намери наистина читав АГ, който да изключи сериозни проблеми