Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 599
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Аз познавам момиче, забременяла 2 месеца след махане на тръба от този същият яйчник без тръба, естествено, доказано с ехография  Rolling Eyes Party .....така, че да, напълно възможно е и хич не е учудващо.

Аз имам дете от рязаният яйчник, от който е останал 10 процента.  Mr. Green Обикновено се активизира след манипулация точно този яйчник, върху който е направена манипулацията.

# 76
  • София
Теди, цяла вчер вчера и цяла сутрин те мислех и много се вълнувах да пишеш. Страхотни резултати, наистина мисля, че нещо в първите ти ЧХГта не е било наред. Въпреки диагнозите на лекарите наистина чудесата се случват и виж, бебчо изобщо не иска да те пуска. Пожелавам ти повече без никакви проблеми и притеснения и спокойно бременеене до пухкав и сладък финал!
Обожавам колко много позитивна енергия има тук. В най-гадните моменти чакам да отворя форума и да се понадъхам малко, така добре ми действате. Благодарна съм, че ви открих.
Пожелавам си да напълним с бебета темата само до края на седмицата, камо ли до Коледа! Hug

# 77
  • София
Теди ,  Hug  дано няма вече никакви проблеми и б да е лека до финал!

# 78
Теди, много хубави новини, дано всичко е наред до пухкав финал  Hug
Стормче, всичко ще е наред, и скоро ще ни ръсиш с прашец , сигурна съм!

Момичета, моля ви кажете добър специалист някъде около Шумен..след нова година се захващам с решаването на проблемите...просто не вярвам бебе да стане с този ми ти цикъл от 50 дни и неясна овулация..

пс: Ако може да е жена Grinning

# 79
  • Бургас
За добър специалист , жена се сещам само 1,2 в цяла Бълария. Едната е д-р Даскалова в Пловдив ,а другата е д-р Табакова София  newsm78 и в Бургас има 1, която е репродуктивен специалист, д-р Татарова.

Според мен трябва да преодолееш този страх или не знам какво. Дай Боже, тепърва ще ти предстои следене на бременност, раждане.....и да ти кажа в тази професия по-добрите специалисти са мъже. Не трябва да рискуваш здравето си за сметка на някакви предразсъдъци. На колко си години? Какво е това, което те притеснява в мъжът гинеколог, лекар?. То е все едно зъболекар, хич не му и дреме какво вижда отдолу, дали е вагина или уста. Мъжката сексуалност се стимулира не от репродуктивните органи, особено на по-интелигентните мъже, мъжете се стимулират от жени, които ги привличат, цялостно, т.е да са влюбени в тях или да имат привличане емоционално или физическо. Това дали Памела Андерсон ще се разкрачи срещу гинеколога, няма никакво значение за него, ако той гледа на нейната вагина като на орган, който има проблем.....повярвай нищо няма да му стане от една такава гледка и мисъл.

http://invitro-tutrakan.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/about/

# 80
Браво,Теди,за хубавите новини  Hug Все така да върви и лека б  Hug
Стормче,сигурна съм,че ще се похвалиш другата седмица с тупа-лупа и скоро ще ръсиш  bouquet
Гоустче,за жалост аз не знам за лекат от този район,дано другите момичета да помогнат,може и в белия списък да питаш  bouquet
Комалче,стискам силно  Hug
Чери,благодаря за стиснатите палци,дано  Hug Вие как сте  Hug
Шоколадче,сигурна съм,че ще стане скоро,според мен ходи на док и каквото кажат,но скоро вече ще си с бебче в коремче  Flutter
Дея,стискам и за теб  Hug

# 81
Екзактли, не съм малка  Laughing 30 ще направя февруари.. От къде е страха не знам , мен и при жена ме е срам. Най-вече от това , че клиниките тук не са като в чужбина. Там те приготвя сестра, лягаш, покриват те с чаршаф, а тук се разхождаш по голо дупе от закачалката до стола  Laughing Поне в Шумен е така, аз другаде не съм ходила..

# 82
  • Бургас
Ходи с рокля на преглед  Wink. Аз вече след толкова процедури .......ин витро, стотици прегледи, различни лекари, манипулации.....съм претръпнала, но пък не ти пожелавам моя опит. Просто сложи една рокля и ще ти е по комфортно, относно голотата. А за лекаря, пробвай с тази клиника,на която дадох линк, има добри отзиви за нея

# 83
  • София
Гоустче, аз в София в Надежда, във Лора и във ФиХелт съм ходила, които се водят уж от най-добрите нали, и си се разхождам гола в цялата стая, без чаршафи и неща. Това са стандартни неща. Лекаря, независимо от пола, ще бърка в най-интимните места, не виждам нужда от чаршаф. На един даже си свалих и блузата да му покажа татуировката на гърба си, че му беше интересно. До преди малко бях седяла по дупе пред него и реших, че няма какво да ме е срам Grinning Grinning

# 84
И аз винаги ходя с рокля/пола или дълга блуза Simple Smile Какви чаршафи, какви 5 лв тук  Laughing

Етоалче, мани ме мене , ще стискаш другия месец. Сега палци се стискат за теб, очаквам двете ти чертички с нетърпение  Hug

Гоустче, Варна ти е близо, но аз там знам само мъже гинеколози

# 85
  • София
Да се запиша и аз в новата темичка  Hug
Колко много сте изписали вече.
Гоуст, и на мен винаги ми е било странно при мъже, ходила съм, но винаги с едно такова притеснение Grinning Ако ти се налага, отиваш не го мислиш много много, после минава и всичко е ок Whistling
Вики, успех на прегледа  Hug
Сторм, на теб също другата седмица  Hug
И на всички останали едно късметче за Коледа пожелавам Heart Eyes Praynig  
Аз сега съм в Ц, който по принцип ми е 28 или 29 дни всеки месец, като поне 2 поредни медеца на година му става нещо и става или много къс (24,25 дни) или по-дълъг (30,31 дни). Това са статистики от последните 3 години (преди това не записвах редовно) Laughing Та въпросът ми е кога да започна с тестовете за О, тъй като досега не съм, веднъж само пробно  Laughing Мислех си на 8мия ден от Ц  newsm78 Дойде ми на 24.11.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 12:50 от Blueberry muffin

# 86
Браво, Теди! Бях сигурна, че е грешно второто ти чхг! Лека и приказна Б ти желая, както и на другите пресни бременелки! Hug
Аз от години посещавам клиниката в Тутракан и съм доволна.

# 87
Честито Теди! Много се радвам на такива положителни новини.

Продължавам да стискам палци на останалите тестващи се сега. Дано скоро развеете двете черти!  fingerscrossed

# 88
Теди, чакаме и хубави новини след прегледа, да се види ембрионче, после сърчице и да имаш спокойна Б до финал.
Комалче, докато не ти дойде - не пускаме палците. Гоустче, не знам карък ли си с тези тестове или какво, но дано не се наложи да стигаш до репродуктивен специалист, а преди Коледа да ни изненадаш с две черти!
Етоалче, чакаме и от теб добри новини! Не давам да ти идва!
Списъчето ни е дълго - дано има поне 2 положителни тестчета тази седмица!
Аз бях на първия си преглед днес. Видяхме точица, която е 7 мм и малко, но пловдното сакче е леко отлепено от едната страна. Док ми предписа освен дуфастона и утрогестан вагинално, витамини за бременни, медрола си го продължаваме и зарзио - инцекция за по-добро имплантиране, която ще бием през два дена до другата седмица. На 7.12. Сме на преглед за сърчице. Стискайте ми палчета да се закрепи добре точица и от другия преглед да се върна с добри новини.
Моето полежаване започва сега Simple Smile така че ще имам време да се наслаждавам и споделям с еас емоциите ви и чакам само хубави!

# 89
Викии,почивай си и си лежи,сигурна съм,че всичко ще е наред и другият път ще чуете сърчице  Hug Hug Hug bouquet
Комалче,няма още да ги пускам  Hug
Гоустче,може да погледнеш за лекари във Варна,май не е много далеч  newsm78
Благодаря Ви,момичета,за подкрепата  Hug Няма да се отчайваме,каквото-такова,аз все си мисля,че не е станало,малко ми е и ревливо  Mr. Green Дано поне,ако не е станало,да идва по-бързо и да започваме наново  Simple Smile
Прегръдки на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт