Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 610
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Теди, честито Simple Smile 🤗 Още едно бебе на хоризонта  Party
Гоуст, не се излагай жено Simple Smile И аз ходя при мъж, много "по-леко" пипат.  Аз ти пожелавам да си бременна вече и притесненията ти да са около раждането. ..ТАМ ЧИСТО ГОЛИ ЩЕ НИ  ИСКАТ  Twisted Evil Mr. Green да те видим тогава  Joy
Екзакли, не знам Даскалова да е гинеколог  newsm78 за спермограма бяхме при нея , но виж мъжа и е със сигурност.
Аз си знаех, че няма да ми препоръчат сауна, парна и т.н. #Cussing out Поне си имам масажи на гръбчето и ходромасажна вана. Party

Стискам палци за положителен тест на всичкииииииии ни  Praynig
И аз леко започнах да пъпчасвам, имам още 5 дни , ноооо .. Praynig да не ми се вясва  9м.  Praynig
Вики, хубави вести донесе Simple Smile Всичко ще е наред  Hug

# 91
  • Бургас
Вики  Hug Hug Praynig  лежи, почивай и всичко ще е наред!!!

Étoile*  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

На мен със сигурност ми дойде, може ли да помоля да сменим датите в списъчето при следващият ъпдейт  Rolling Eyes

МЦ 28.11 ОВУ 12.12 Тест 25.12  Rolling Eyes

# 92
  • Стара Загора
Комалче много красива тема ! Нека си възнаградена с нея!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 93
  • София
Прекрасни новини, Вики, така се радвам. Сигурна съм, че доки ще се погрижи за теб и всичко ще си се закрепи, и от там нататък лека и мека до най-пухкавия и сладък финал.

Exactly, съжалявам за Ц. Стискам палци тези дати, които си написала отдолу да са последните, които се налага да даваш за списъчето. Поне за следващите 9 месеца Wink  Hug

# 94
Честито на Теди!
 Вики, ще си лежиш и почиваш, коледните филми тъкмо почват  Simple Smile
Екзакли, нов месец, нов късмет! Дано ти е последен цикъл!!

Да, както каза Комала е рядко, но то щом ИБ ми се случи нищо не ми се вижда вече невъзможно. Ето факт, коя от вас каза Я "мигрирала"от рязаната страна, но пък забележете не са и забранили необезопасен секс в този период, че и даже забременяла. Значи нож с две остриета, може да се пазиш, ама може тогава да е шанса за Б newsm78 Ох, голяма главоблъсканица, не знам какво да правя, зависи и от АГ. Като му разкажа тези неща може да се съгласи, може и да ми се изсмее, че много форуми чета и да си гледам живота Cry Двама  лекари ми казаха да си бебеправим още преди цветната снимка(единия каза и че може същия месец да продължим), аз реших да се пазя заради облъчването, камо ли да ги питам и за горните ми чуденки.

# 95
Вики, много да се пазиш сега, само почивки  Naughty Мъжо хващай да готви, пере, чисти, а на теб да сервира в леглото  Laughing И другия път да се върнеш от доки с тупкащо второ сърчице  Hug

Момичета, прави сте, че трябва да го преодолея този срам, не ми се мисли от сега за раждането как ще стискам краката като ми скокнат няколко студенти  newsm45 луда работа съм, знам ама  Embarassed

Екзактли, съжалявам за лелката, хващайте се сега здраво за коледно подаръче Simple Smile така като ти гледам датата  smile3521

# 96
И аз като ходя на преглед гледам да съм с дълга блуза, риза ,туника.

Аз този месец проследих имам ли ову.Ходя при много положителен доктор и винаги след неговия преглед летя и вярвам, че ще забременея бързо и естествено.

А следващия месец ще правим бебе, че мъжо e дълга командировка.

Уж, правя много инвитро опити все неуспешни, ама по чудо си  забременях естествено от раз.
 Shocked
Нещо се бях успокоила и в един месец правихме само веднъж опит и стана.

Престото отчита 5-7дни след опита(овуто), ако  е станало оплождане, като бледа втора черта, която се появи малко по-късно. От опит го споделям.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 14:19 от Анонимен

# 97
  • София
Вики , щом трябва ще си лежиш и ще си взимаш лекарствата важно е да сте добре. На другия преглед за сърчице всичко ще е наред , ние ще сме една след друга аз съм  на 6.12 .
Exactly жалко за Ц.

# 98
Вики, всичко ще е наред  Hug Важното е, че си е на мястото и е със съответните размери, с доки ще го закрепите. Сега само почивка и глезене  Mr. Green
Ех, вие с Пуфето сте преди мен на преглед, аз чааак на 09.12.  Laughing

# 99
  • София
Леле, колко хубаво! Три прегледа един след друг и съм сигурна момичета, че и трите ще сте много щастливи и ще ни радвате и нас с хубави новини! Стискам всички палци и  Hug за всички!

# 100
Много Благодаря за подкрепата!
Просто се надявам да не е проблем, че 10 дни спрях всички лекарства. Имам назначен фраксипарин през ден, утрогестан и аспирин протект.
Чух се с гинеколожката ми в сряда имам час за 17:30. Каза че резулата можел да зависи от съхранението на кръвта  и условията. И се притеснявам и за 5-6 г.с., че резулататът е много нисък- 895.
Искрено Благодаря и желая на всяка от Вас скорошни две чертички , а на бременните вече - лека и безпроблемна бременност.

# 101
  • Бургас
аз залагам, че са били 2 и едното не се е доразвило  Peace Резултата е в норми за седмиците, за 1 плоден сак.

# 102
аз залагам, че са били 2 и едното не се е доразвило  Peace Резултата е в норми за седмиците, за 1 плоден сак.

И аз мисля така..

Стискам палчета всичко да е наред  Peace

Поздравления на другите момичета  bouquet

# 103
Здравейте момичета, моят отчет
Последен цикъл 20.10
Кръвен на 14.11 - 79
Кръвен на 16.11 - 67.
Спирам вдички лекарства и чакам да ми дойде до 2,3 дни спрямо акушерката.
На 26.11 положителен уринен тест . Преглед на видеозон - нищо не се видя.
Днес 28.11 кръвен тест - 895.
Просто чудо!!!
Ще се чуя с гинеколога си да се видим тази седмица
Вярвайте в чудеса!
Дано греша, но тези резултати са много странни - в една и съща лаборатория ли са правени тестовете и ако не какви са мерните единици? Дори на втория да е изпусната една единица днешния би трябвало да е с други стойности Thinking Дано да е някаква смахната грешка в лабораторията и всичко да е наред, но намери наистина читав АГ, който да изключи сериозни проблеми Praynig
Редактирам се - да нямаш бит прегнил или хориомон преди това? Може би това би обяснило първите два теста...

# 104
Вики, много хубави новини!  Hug Започвай активна почивка и дано на следващия преглед отлепването го няма!
Мен пък ме викат за втори преглед края на тази седмица newsm78. Честно казано нямам нищо против и   си записах час за петък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт