Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 595
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен !
Гоуст ?!? Какви са тези тестове какво е това чудо или просто късмета ти е такъв 😂 Дано това да се увенчае с щастлив край 🙏 На мен първият ми преглед в живота беше при мъж , няма нищо същата работа е . А ти в крайна сметка отиваш за да кажеш какво се случва и да ти дадът обяснение , така че запиши си час някъде 😊
Комала , Екзактли , съжалявам за отрицателните тестове✌ Но не спираме да се надяваме 🤗
Дея, дали меренето на БТ е достоверен начин , според мен не на 100% . Нормално е когато не става да се отчайвате , но нали за това сте двама да си давате сила и подкрепа , така че го позволявам само за вечерта☝Утрото е ново с нова увереност, пък и на теб още не ти в дошъл Ц ☺
Хайде Вики , чакаме те всички да ни зарадваш и да ни повдигнеш духа 😘🍀
Аз още съм в чуденка дали да си правя кръвен тест нещо ме спира НЗ какво ... и не мога да си обясня защо от вчера имам тъпи усещания в левия яйчник като тежест нещо такова а сега имах и кремообразно , воднисто течение направо от нищото се появи . Вие какво ще ме посъветвате?

# 61
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
commala, първи ден на МЦ 01.11., предполагаема О 15.11, Тест/МЦ 29.11. fingerscrossed
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11. fingerscrossed
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12. fingerscrossed
Deya_Nova, първи ден на МЦ 05.11., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12. fingerscrossed
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 20.11., Тест/МЦ 02.12. fingerscrossed
hriskag25, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О 15-17.11., Тест/МЦ 03.12. fingerscrossed
Live_Love, първи ден на МЦ 04.11., предполагаема О 17.11., Тест/МЦ 03.12. fingerscrossed
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 05.11., предполагаема О 20.11., Тест/МЦ 05.12.
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 10.11., предполагаема О 26.11., Тест/МЦ 09.12.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 10.12.
*Шоколадче*, първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 18.12.
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 17.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 20.12.
Соренда, първи ден на МЦ 25.11., предполагаема О 06.12., Тест/МЦ 22.12.

# 62
  • Габрово
Искам да те видя като се изненадаш Комолче,тъй като си го отписала месеца.А пмс усеща се и в двата варианта , така че  Whistling аз съм в очакване на приятни изненади  Blush  baby_neutral

# 63
Силвия, недей бърза с тоя кръвен. Имаш доста време още . При някои жени имплантирането се случва на 6ти ден след О, при други на 10ти. Пусни си го поне на 11ти ден това ЧХГ.

Скорпи  Hug Не се отказваш ти  Grinning   Kissing Heart

# 64
Запис в новата тема, прекрасна е Комала, мерси Simple Smile

Малко съм против заглавието, че мен вече двете черти не ме радват, а ще ме радва потвърждение от доки и сърчице, ама изгласувахме го Wink

Успех на всички нечакащи  bouquet

# 65
Няма отказване момичета! Аз тук от няколко дни толкова неща прочетох в нета, че се оказва всичко е възможно. Аз като един Шерлок Холмс рових в руски и американски форуми да видя има ли и други като моят случай  Laughing Е пълно е с такива, едни се оказват бременни, други не... Така че ще си седя тихо и кротко чакайки развитие. Е не мога да се навия да ида при мъж, ужас изпитвам чак, сигурно като каже събличай се и ще избягам... Embarassed Сестра ми ме пита как ще раждаш тогава...еми тогава избор няма да имам  Laughing

Силве, рано ти е за тестове, бъди търпелива знам, че е трудно, но един отрицателен тест толкова рано няма с нищо да помогне!

# 66
  • София
Благодаря ви, момичета. Трябва да си призная, че аз още не съм отписала нещата, имам 3 дни на надежда. Дано дано дано!

Стискам ви палци на всичките. Сигурна съм, че хубави новини ще има съвсем скоро!

Гоустче, и аз бях като теб в началото, докато не ми се наложи да се видя с добър специалист, които се случи да е мъж. Ако трябва да съм честна, мъжете според мен преглеждат по-внимателно, бъркат и проверяват нещата по-внимателно и изобщо не ръчкат и бучкат като някои лекари жени. Няма да забравя, след една лекарка жена имах чувството, че съм яздила камила в пустинята с часове. Grinning Пък и в крайна сметка като вирнеш крака и нищо не виждаш Grinning Друг вариант е да отидеш в близък по-голям град като имаш възможност, да се видиш с някоя добра специалистка ей така веднъж, да те прегледа и изпише лекарства ако трябва, и да държите връзка по телефон.

# 67
  • Габрово
Комолче такава съм си отказ няма при мен  Mr. Green😘😗❤👅
А това с мъжете и жените аг ,няма значение все ни виждат като една къртичина  Mr. Green Аз лично при Аг мъж си ходя и даже като изохкам от нещо се бъзика  Embarassed понякога пада смях  Laughing Цветето да е здраво пък кой ще го рови за 5 мин няма значение  Whistling

# 68
Здравейте и от мен,момичета  Hug
Комалче,съжалявам за отр.тест,дано все пак е рано и да има изненада.Повтарям твоите думи от миналия месец-докато не дойде ц,не пускам палците  Hug
Гоустче,дано намериш свестен лекар,на мен също ми е странно при мъж гинеколог  Mr. Green
Вики,чакаме новини  Praynig Hug
Екзактли,съжалявам за ц,ако дойде,дано все пак да не идва,де  Hug
Аз се чувствам много странно от няколко дни,знам си,че сигурно не е станало,от време на време ме поболява,изпъпчих се и направо си чакам ц.Гледам да не се отчайвам,но нещо ми се въртят гадни мисли в главата.Извинявайте,че се оплаквам,но исках да споделя с някой  Simple Smile
Палчета за всички  bouquet

# 69
Добро утро и много плодоносна седмица, момичета!  bouquet
Гледам, че много палци за тестове ще се стискат тези дни, поне един да е положителен, а най-добре всичките  Hug
За ранното тестване, моят опит с уж много чувствителните ибейски тестове сочи, че два дни преди датата на М се показва нещо, на предния ден нищичко нямаше. Така че стискайте, момичета, да не се разочаровате  Mr. Green Аз така се разочаровах и се напих с вино от мъка вечерта, пък на другата сутрин - срамежлива чертичка  #Crazy
Видях си името някъде из постовете, благодаря, че питате  Hug Аз съм добре, нищо ново няма при мен, симптоми с пълна сила, чаааак следващия петък съм на преглед за сърчице и хем нямам търпение, хем така си ми е добре да не се притеснявам.  Joy Знам, че приближи ли, ще ми изскочи сърцето от вълнение и притеснение дали всичко е наред. Но в момента се чувствам нормално като за бременна, няма нищо, което да ме навежда на мисълта, че нещо може да не е наред, тъй че си живея нормално. Доколкото с това гадене може да се нарече нормално.  #Crazy Но тръгна ли да се оплаквам, си припомням колко силно го исках и какъв невероятен подарък от съдбата е, и всичко ми минава.

Виктория, стискам палци за прегледа, обезателно да се похвалиш!  bouquet

Прегръщам ви и стискам палчета на всички, до Коледа никой да не остане тук!  Hug 

# 70
Здравейте момичета, моят отчет
Последен цикъл 20.10
Кръвен на 14.11 - 79
Кръвен на 16.11 - 67.
Спирам вдички лекарства и чакам да ми дойде до 2,3 дни спрямо акушерката.
На 26.11 положителен уринен тест . Преглед на видеозон - нищо не се видя.
Днес 28.11 кръвен тест - 895.
Просто чудо!!!
Ще се чуя с гинеколога си да се видим тази седмица
Вярвайте в чудеса!

# 71
Сторми, все така да си с леки симптоми и весело настроение!
Гоуст, не се притеснявай наистина от мъж АГ. Аз само при такива ходя, освен първия ми път, ей заинатих се жена искам, как мъж ще човърка. А вече само на мъже си избирам, моя позната също им имала повече доверие. Че то покрай постоянното чекнене, лапарото и ЦС саааамоо мъже бяха. Наистина "пробвай" един двама, че покрай раждането  Laughing
ВИки, Емси, спокойствие и хубави мисли искам от вас, на прегледа да се види на която каквото се полага точки,сърца...
Комала, благородно ти завиждам, аз родом от Варна, имам там и роднини, искам да ида , но ми е далеч да се грабна за два дни.
Етойле, ще си казваш като си така, затова сме тук. Имаме нужда и хубаво, и лошо да споделим.
Дея,  Hug стискам здраво палци!

Аз сега да се допитам до вас. Снощи излизахме с наши приятели от др.град. Та още една бременна в 5 месец разцъфтя пред нас. Това ме накара да почета имам ли шанс от т.нар. външна миграция на Я. Обяснявам сега се очаква ову от дясно, там няма тръба, но в редки случаи Я от дясно може да се улови от лява тръба. Един вид чудо, помечтах си за бърз успех. Обаче! Във форума пишат, че това често води до ИБ. Препоръчват дори да се ходело на фоликуметрия всеки месец след прекарана ИБ, за да се пазим в месеците с ову в ячника без тръба. Изтръпнах това истина ли е, за кога и как, при кого да запазя час за след 5 дни?! как да се пусна по течението като ще ме е страх вече и секс като правя, снощи имаха ефект тези мисли - отказах се от ласки и си поревах тихо.

# 72
  • София
Страхотно tediii!!! Дано всичко е наред и следващия път да видите точицата  Praynig Надявам се това да е било последното притеснение и да имаш една спокойна и безпроблемна бременност!  Praynig

На всички други НЕчакащи стискам палци много, много силно! Време е за следващата вълна от положителни тестчета. Вярвам, че тази прекрасна нова тема ще бъде наистина много вълшебна!  smile3521
Étoile като нищо това може да са бременни симптоми  fingerscrossed
Deya_Nova,  commala fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed щом няма Ц има надежда
ghost_lights дано тази одисея с тестовете да има изненадващ и много положителен финал. За АГ-тата и аз имах такива притеснения преди години. От доста време все попадам на доктори мъже и вече нямам такива притеснения. За щастие попадам все на свестни, спокойни и с чувство за хумор.
Шоколадче потърси специалист по репродуктивни проблеми най-добре. Може би в някоя частна клиника. Според мен най-малкото за лично спокойствие трябва да се довериш на някой и всичко да се проследява. Макар и досадно да е честото висене пред кабинета по-добре човек да си ''върже гащите'' както се казва и да е спокоен, че прави нещата както трябва, за да си спести стресиращи ситуации. 
Извинявам се ако пропускам някой. Много бързо пишете  Grinning пък аз се вълнувам за всяка от вас. Прегръщам ви  Hug

# 73
Здравейте момичета, моят отчет
Последен цикъл 20.10
Кръвен на 14.11 - 79
Кръвен на 16.11 - 67.
Спирам вдички лекарства и чакам да ми дойде до 2,3 дни спрямо акушерката.
На 26.11 положителен уринен тест . Преглед на видеозон - нищо не се видя.
Днес 28.11 кръвен тест - 895.
Просто чудо!!!
Ще се чуя с гинеколога си да се видим тази седмица
Вярвайте в чудеса!
Страхотна новина! bouquet Явно вторият резултат е бил грешен - може да са изпуснали една единица отпред. Дано оттук нататък се радваш на спокойна и безпроблемна бременност.

Силве, и според мен е по- добре да изчакаш малко с теста. Най- рано на 12-я ден след овулацията. И при Вики и при Стормчето по- ранните тестове бяха отрицателни, а виж какво се оказа. Иначе знаеш -стискаме палците Wink.
Комала, Екзактли,  Hug. С нови сили напред! Явно двете чертички наистина ще са ви коледни подаръци. Hug
Гоуст, според мен си избери лекар, при който да се чувстваш удобно, дори и ако трябва да пътуваш до съседен град. Аз също предпочитам лекар жена, въпреки че първата ми бременност и раждане бяха изцяло при мъж. Аз продължавам да си мисля, че по- скоро ще ни зарадваш с положителен тест. Praynig

# 74
Шоколадче, аз не знам до каква степен можеш да вярваш на това, което си прочела. На мен цялата работа ми звучи като да е почти невъзможна тая въпросна миграция. Гинекологът най-добре ще ти обясни. Дано да намериш бързо при кого да отидеш, за да те успокои! Ако беше в София, още днес да идеш, ама не знам при вас как е положението.
И на мен ми е далеч Варна, а с детето си е цяло приключение това пътуване  ooooh! Ние затова ходим рядко и най-малко за седмица, иначе няма смисъл.

Теди, браво, страхотно развитие  Heart Eyes Дано съвсем скоро видите сакче/ембрионче и всичко по реда му !

Общи условия

Активация на акаунт