Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 587
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Силве на 8 ден от закъснението ще отида , че по рано няма смисъл да се планирам ако не се види нищо. Hug

# 46
Силве на 8 ден от закъснението ще отида , че по рано няма смисъл да се планирам ако не се види нищо. Hug
Правилно☝Завидно търпение 😘 , а ще ми припомниш ли на кой ден си направи теста 🤔

# 47
danger#scorpion@ И аз съм в същото положение като теб , кога ти започна последния цикъл?
Аз отдавам всичките симптоми на овулация или ПМС????

# 48
Емси, имаш нашите палчета. Не се тревожи, желая ти да е най-хубавото.

# 49
Денджър скорпи, и аз съм на 9.12.
Овуто го проследихме на ехо този месец, беше във вторник и си имаше лх пик.А з дори си усещам, кого имам ову и кога съм направила луфс.
А ти тези симтоми, дето описваш може да са от слизането на ембрито от тръбите в матката, защото си забременяла.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 00:27 от Анонимен

# 50
  • Габрово
Денджър скорпи, и аз съм на 9.12.
Овуто го проследихме на ехо този месец, беше във вторник и си имаше лх пик.А з дори си усещам, кого имам ову и кога съм направила луфс.
А ти тези симтоми, дето описваш може да са от слизането на ембрито от тръбите в матката, защото си забременяла.

Герда, силно се надявам и ти да недочакаш лелка тая година ,а есенно бебче догодина .Толкова хубаво ми стана като ми го написа  Blush .Ще те чакам да се похвалиш на 9ти ,стискам ти палци  Peace  Вярвам, че няма невъзможни неща,а има чудеса !

# 51
Добро утро момичета  Hug
 Аз започнах сутринта с тест за Б и за мое най-голямо очудване - ни една черта  #Cussing out Нямах друг..и това беше Престо, почват да ме дразнят тея тестове, четох доста други подобни случаи. Довечера ще си взема друга марка..
И за да е пълна картинката, гинеголожката която единствена се занимава с репродуктивни проблеми в нашия град се преместила в някаква клиника във Варна. Другата ми опция, един мъж, където ще си умра от срам да ида( никога не съм ходила при гинеколози мъже), а той на всичко отгоре е със славата, че веднага иска да прави инвитро.. Останалите опции са моята сегашна и още една, като и двете са онко гинеколози, и аз знам повече от тях на тема хормони  #2gunfire
Моята ме караше да пускам прогестерон на 21-ви ден, при все че 5 пъти и повторих, че ову рядко ми е преди двайстия ден.
Е сега се почва чуденката на къде да я хващам...

Чакам Вики да се включи с хубави новини!
Екзактли, Комала, при вас как върви?
Хайде вече някой да се похвали с две черти, та да започнем на късмет седмицата  bouquet

# 52
Добро утро момичета! Колко много сте писали не мога да смогна. Първо прекрасна тема!

Аз все още имам седмица до О и ми е едно таквоа.. Направо безразлично този път. Сякаш като знам,че няма голям шанс не си давам зор.  newsm78

Стискам палци на всички, които са на прегледи да видяш точици, сърчица и тн. Успех на всички, които ще правят тестове!

# 53
Добро и от мен ! Simple Smile
Правих си тест - отрицателен, ъф корс, но това и очаквах  yes Казах ви, че не е станало тоя месец. Знам и кой ден не е трябвало да пропускаме и още тогава го знаех, ама пусто това бебеправене под час хич не ми допада.  Tired
Гоустче, ама че късмет.. Аз нарочно си взех Clear test,  защото и мен ме дразнят тея Престо вече. Стискам палци! И дано не ти се налага да си търсиш репродуктивен специалист! И все пак няма какво да се притесняваш от мъж гинеколог, няма абсолютно никаква разлика, просто трябва да се абстрахираш.

Палци и за всички останали и добре дошли на новите момичета!  Hug

Чакам Вики на отчет след прегледа  Heart Eyes

# 54
  • Бургас
И аз да се отчета. Тест престо- отрицателен, цикъл- няма  Crazy Ако до 2ри не ми дойде, ще си преместя часа от 7ми за 2ри  Crossing Arms

поправям се, този път сякаш дойде  ooooh! ooooh! вече е кърваво и не е зацапване.Дано, защото започнах сериозно да се изнервям.  Rolling Eyes

Мъжът заминава днес в командировка, цяла седмица, тъкмо ще се върне за любовният период, преди Коледа  Blush

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 09:52 от EXACTLYou

# 55
  • София
Добро утро, момичета!

Отчитам се и аз - БТ при мен пада вече втори ден и просто знам, че нищо не е станало. Ще чакам да мине Ц и отивам в Надежда да мъдрим какво можем да измислим. Имам си пълен ПМС пакет и в четвъртък ще си подкарам лелката. Казах това на ММ вчера и той се разстрои толкова, че всичката ми сила и смелост, които си бях натрупала рухнаха, голям рев падна, а не съм такава по принцип. Чак започва малко да ми се иска да е като мъжете на повечето ми приятелки - от тези, които не го мислят и не се впрягат, и даже не им е и наполовина толкова важно.
Радвам се, че започнах да си измервам БТ, защото така от по-рано мога да знам какво се случва и да съм готова, иначе до последния момент се надявам и като видя червеното чудовище се сривам. Пък ако е работен ден половината от деня ми бучи главата, щото си имам и много лоши крампове... И така. Ако не стане някое малко коледно чудо се надявам да е нова година - нов късмет.

Стискам всички палци на Вики, нямам търпение да се похвалиш с хубава точица. Също и очаквам да се появят много две чертички, тази тема я усещам, че ще е специална.

# 56
Запис и от мен да ви следя  Peace

Комала , кой ден ти е днес ? Надявам се теста да не е отчел все още  Hug

# 57
  • Габрово
Оливее последенно М беше на 9.11 и чакам на 9.12(аз съм кратък м два дни и другото зацапванки рядко кръвните дни са три), общо взето контакт беше последен в последния ми зацапващ ден така се изпартихме с мм на 11.11.
Екзактли айде дано не идва , много момичета има дето не ги хващат пикливите.
Комола не се знае ,лелка щом няма още не е ясно стискам палци за глупав тест като на гоуст.
Гоустче какво да ти кажа лоша работа  ooooh!Вземи пусни едно чхг и малко да е ще знаеш че има нещо и се случва оплождане. Peace
Дея ,залагам на ноемврийско, предколедно чудо  Peace

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 09:54 от danger#scorpion@

# 58
  • София
Добро студено утро момичета!
Емси не се притеснявай ,всички ще стискаме палци прегледа да мине добре.
Вики аз съм добре като цяло, малко са дните в които имах неразположение.
Екзактли , Комала  Hug
Гоустче този  месец ти беше определено странен с тези + тестове, дано си избереш при кой лекар да отидеш. Аз съм посещавала мъж гинеколог не е срамно стига да разбира.
Новата ни тема е наситена с много приказна енергия сега е въпрос на време да видим първия двучертичков тест.
Хубав ден! Прегръдки за всички!

Дея много гадно, че БТ е паднала  Hug  Hug не се натъжавай . Аз да ви призная също се надявам новата година да е по- късметлийска ,че 2016 ми беше куца  и трудна като цяло.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 10:00 от puffeto

# 59
Дея, няма да плачеш  Naughty По Коледа ще си имаме двучертичкови подаръци, да знаеш! А пък то не се знае - ти може и още тая седмица да си получиш твоят! Аз от БТ не разбирам и затова не й вярвам  Grinning
За мъжа, не знам какво да ти кажа. И другата крайност не е ок. На мен пък ми се иска моят да е малко по-заинтересован и да е наясно, че ако го искаме това бебе, не трябва да се сърди за С по график. И на мен не ми харесва така, ама ако искаме скорошни резултатите, няма друг начин.
Мери, Скорпи, днес стават точно 14 дни от уж предполагаемата О, но аз мисля, че тя всъщност беше на другия ден, в който нищо не сме правили (нито пък на следващия). Та ако имаше нещо, със сигурност щеше да излезне някаква чертица бледа. Чакам Ц утре и ПМС си имам от вчера. Няма грешка Simple Smile

Утре си отивам към Варна за седмица, нямам търпение вече, имам нужда от разсейване и най-вече - от манджите на мама  Grinning eat

Общи условия

Активация на акаунт