Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 590
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Честита нова темичка, дано ни е на късмет! Сега почвам да чета, но междувременно да се оплача - моята ову одисея продължава:

Три дни положителен, вчера уж не, и днес отново..
пс: да припомня- за втори път този месец!

Е не ! Да не би тестовете за О да са нещо проблемни  newsm78, от кога не си правила за бременност ? Laughing

# 31
Гоуст, сутринта с първата урина направи пак тест, но ...за бременност.  Вече ми се струва, че трябва да покаже спрямо първите ти изчисления на цикъла. Praynig

# 32
  • София
Гоустче, съжалявам за тази одисея, със сигурно е изнервящо. Защо не отидеш утре на един ехограф, ще се види ако има овулация и поне ще се знае със сигурност. Иначе и мен ме замъчи ЦС но поне няма + ову тестове. Стискам ти палци всичко да е наред и да го хването това диво яйце.

# 33
Съгласна съм с Дея и Верано , newsm12 другото което можеш да на правиш ( ако не си ) е да пишеш в темата за следене на О, да видиш дали има случай сходен на твоя . Но теста сутринта и ехографа мисля , че са почти задължителни  Hug

# 34
  • Бургас
Гоустче, заминавай на лекар, не е нормално това, преди това тест за бременност и силно съм стиснала палците да е положителен, мноооого силно и имам подозрения, че ще е  Crazy Praynig Praynig

Искам да ви поздравя с една любима "christmas carol" едно скорошно мое откритие на една американска група, която пеят НАПЪЛНО АКАПЕЛНО, основно коледна и хорова музика, но и доста кавъри, направо съм влюбена в тях, аз много обичам вокали, а това а капела ме разбива   Shocked
Скрит текст:

# 35
  • Varna
Гоусче утре направи тесче за бременност. Стискам палци да сте хванали яцето Hug

# 36
Взимам си от двойния прашец,пък дано хване  Mr. Green
Добре дошли на новите момичета и скоро към отчетни   Hug
Екзактли,дано все пак да не дойде  Praynig
Гоустче,най-добре отиди да те видят,за да си изясниш какво става.Стискам палци все пак да е от б  Hug
И мен вчера ме гонеше Пмс,днес нищо,от време на време ме боли и така.Каквото такова-малко остана,скоро ще се разбере  Grinning
Късмет на всички  bouquet

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 20:02 от Étoile*

# 37
Момичета тази сутрин правих тест за Б , появи се втора бяла черта като вдлъбната и докато се мъча да я снимам изчезна...
А ову тестовете ги правя  с различни марки, и все са положителни, само вчера отрицателен ми излезе на марката Certain.
Ще опитам утре да се вредя за един ехограф, ако успея да се измъкна от работа на време, че работв на 1 час път от града Sad
Вики много палчета за прегледа утре   Praynig
Екзактли и на теб палчета, не давам да ти идва ! Същото се отнася и за Комала Simple Smile
Ех, хайде вече някой да се похвали с две черти  Hug

# 38
Оо,Гоустче,направи тогава утре сутринта пак и дано е това,което всички си мислим  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug

# 39
Записвам се и аз да следя и дано този хубав ,уютен месец има само  EFP EFP EFP

Аз все още не искам да започвам с ову тестове и температура , караме по "график" през ден и се надяваме да не изпуснем момента.

# 40
Благодаря за палчетата, момичета!
Гоустче, дано се окаже Б! Пробвай утре сутрин пак един тест. Съмнителни са ми тези + О тестове по никое време. Дано е това, което ти пожелаваме, дано!
Екзактли, дано е само прицапване и не дойде Ц!
Имаме си нова тема, така че чакаме нови бременилки - Комала, Етоал, не се ослушвайте!
Силве, какво става с теб? Пусна ли кръвен? Дано да е Б!
Лайв-Лов, приятна почивка!
Пуфе, Верано, как сте? Стормче?
Добре дошли на новите момичета - да се омитате бързо към отчетни!
Дея, чакам и ти скоро да се похвалиш!
Ако пропускам някого се извинявам! Не е нарочно.

# 41
Благодаря за палчетата, момичета!
Гоустче, дано се окаже Б! Пробвай утре сутрин пак един тест. Съмнителни са ми тези + О тестове по никое време. Дано е това, което ти пожелаваме, дано!
Екзактли, дано е само прицапване и не дойде Ц!
Имаме си нова тема, така че чакаме нови бременилки - Комала, Етоал, не се ослушвайте!
Силве, какво става с теб? Пусна ли кръвен? Дано да е Б!
Лайв-Лов, приятна почивка!
Пуфе, Верано, как сте? Стормче?
Добре дошли на новите момичета - да се омитате бързо към отчетни!
Дея, чакам и ти скоро да се похвалиш!
Ако пропускам някого се извинявам! Не е нарочно.
Мислех утре да го пускам но се чудя дали няма да избързам 😬
Екзактли,  Гоуст , за вас имам много силни надежди. Заради съмнителния тест на Екзактли и за странните тестове на Гоустчето ДАНО не греша 🙏
Разбира се и за всичко които са тези дни.
Днес преглеждах препратките към тестовете , където има положителни тестове . Има правени и на 11 ден . Вики същи подрани с нейния . Клоня към това че всички скоро чакащи как така се стърпявате не знам 😂

# 42
Да се запиша и аз. Commala страхотна тема както винаги и дано тази се напълни с вашите тестчета.Късмет на всички.
Puffe аз съм на преглед чак в четвъртък и ще имам нужда от вашите палчета момичета,че от време на време се планирам,но се надявам,че всичко ще.е наред.
Вики силни палчета за теб утре. Веднага след прегледа да ни зарадваш с хубави новини. Hug
Хайде чакам още много положителни тестчета.

# 43
Да се запиша и аз. Commala страхотна тема както винаги и дано тази се напълни с вашите тестчета.Късмет на всички.
Puffe аз съм на преглед чак в четвъртък и ще имам нужда от вашите палчета момичета,че от време на време се планирам,но се надявам,че всичко ще.е наред.
Вики силни палчета за теб утре. Веднага след прегледа да ни зарадваш с хубави новини. Hug
Хайде чакам още много положителни тестчета.

Нормално е да се притесняваш и аз бих , но няма за какво . Ще видиш че всичко ще е наред 😊🍀😊 На кой ден от закъснението ти е прегледа?

# 44
  • Габрово
Комола много ми харесва в лилавичко нека ни е цветно с много положителни тестчета.
Гоустче защо не пуснеш утре едно чхг мисля че ще се изясни и няма да чакаш опашки  Grinning Стискам палци за приятна изненада  Peace
П.п гоустче и аз вчера нямах черта а днес на ову теста пак имам втора почти толкова наситена като контролната и като миналия ден теста  #Crazy явно има нещо във времето  Mr. GreenИ съм с яко боцкане в Я-те точно като при ову и болки в кръста имам и се засилват е и гърдите ме болят пълна програма съм а М чак на 9.12 трябва да е  Laughing

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 21:09 от danger#scorpion@

Общи условия

Активация на акаунт