Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 34 229
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Ивет, Олив, честито! Усмихнахте деня ни! Лека и успешна бременност!
Олив, дали не може онова кървене да е било имплантационно newsm78? Ти днес чакаш и резулата от цитонамазката, нали? Дано всичко там е ОК!  Praynig

Вики, страхотна новина! Честито сърчице!💓💓💓Сигурна съм, че всичко вече е наред! Ти как се чувстваш?

Валентина, кой ден ти е след овулация?Стискам палци!

Гоуст, при теб как са нещата?

# 541
Прекрасни новини! Прекрасни - много съм щастлива заради вас! И Комалче, снимката ти е толкова затопляща сърцето! Вики, браво за сърчицето - не се притеснявай - всичко ще е по мен и масло!

И все пак честит Никулден на всички именици и празнуващи! Hug

# 542
  • София
Стоя тук и едвам работя, днес ми е толкова лежерно, и всеки път като погледна темата ми става все по-хубаво (и все по-малко ми се работи! Grinning) Прекрасни новини!

Вики, невероятно щастлива съм за сърчицето, и както казва Ливчето, сега ще стоиш спокойно на меко и топло, че вече сърчицата ти са две и трябва да се наслаждаваш! Сигурна съм, че всичко ще е наред и че те чака един страхотен и пухкав финал, нямам търпение да започнеш и да ни ръсиш!

Hug ви много, момичета! Всички бременилки тук и всички с две чертички ми давате невероятна надежда и кураж да не се отказвам, независимо от всичко!  bouquet

# 543
  • Габрово
Олив Ивет ами честити малки рибки плуващи във вас  Hug  bouquet така да си плувка 9 месеца и пухкав плачкащ финал.
Комолче за пръв път видях престо с толкова наситени черти ,мерси лекичко да ти е бременеенето мила  Heart Eyes

# 544
  • София
Здравейте момичета! Честит празник на всички празнуващи днес!
Олив и Ивет честито ,желая ви много лека б до финал.
Комала снимката е страхотна.
Съжалявам ,че ще прозвуча по без настроение , но бях на лекар и след този преглед вече съм убедена, че ми трябва  по-голям специалист. Момичета нали имах две плодни сакчета и лекарката ми беше казала ,че второто сигурно ще изчезне еми има го и се е увеличило двойно като размер и има жълтъчен мехур . Другото си върви нормално и видях сърчицето.
Странното е , че тя не знае защо се  получава така второто све едно сега се развива. Спомена, че в учебниците имало случаи на две забременявания една след друга , но тя не била виждала такова нещо откакто е лекар.
Общо взето толкова се шашнах ,че нищо друго за мен не питах.
Сега трябва да измисля къде да отида да ме видят. Съжалявам ,че стана дълго .
Много  Hug за всички!

# 545
  • София
Пуфе, та това са си добри новини! Браво за сърчицето, не съм спряла да те мисля и много чаках да ни зарадваш. Но определено мисля, че ще ти е по-спокойно ако смениш АГто.

Една лекарка веднъж ми обясни нещата така - бях на преглед и видя два фоликула, по един на всеки яйчник. Единия беше 15мм примерно, а другия 20мм (давам ориентировъчно защото не помня, но единия беше значително по-голям). Като я попитах какво означава това, тя каза, че това може да станат двуяйчни близнаци. Че ако единия фоликул се пукне на 15тия ден и се оплоди, а другия се пукне на 20тия ден и той се оплоди, само може да се имплантират с малко разстояние и ако ми се получи бременността да не се шашкам ако има разлика в двата плода.

Не знам дали при теб е така, и нямам никаква представа дали това е вярно. Не отидох повече при нея защото отношението й беше много тъпо, но ако това, което казва е вярно, надявам се няма за какво да се притесняваш. При всяко положение не вярвам второто сакче да пречи на развиването на първото, но определено отиди при друг лекар за второ мнение. Аз мога да ти препоръчам специалисти само в София, ако имаш нужда кажи Simple Smile

# 546
  • София
Дея благодаря ти много да явно е възможно нещо такова да се е случило.  И лекарката така го обясни , че е възможно две оплождания с разстояние две седмици. Но всичко ми звучи толкова странно и объркано на мен.Ще се радвам дори и на лично да ми напишеш някой лекар. Ако трябва ще ходя при няколко периодично ,но трябва и друго мнение.   Heart Eyes   Hug

# 547
  • София
puffeto това звучи като хубава новина - не бързай да се притесняваш. Щом едното се развива добре и има сърдечна дейност значи всичко е наред. Пък дай боже и в другия плоден сак да се види ембрионче - щом расте... И аз ти препоръчвам да смениш АГ-то или поне да потърсиш второ мнение - най-добре в някоя клиника. Стискам палци всичко да е наред, но и съм сигурна, че ще е така!  bouquet  Hug

# 548
Пуфе, това, което Дея е писала ми звучи доста логично в твоят случай. Дано нещата се развият по най-хубавият начин! Не знам сега при кого ходиш, но ти препоръчвам специалистите от МЦ Фемина. Аз лично се следя при Славкова, но съм била и при Врагалева и доц. Димитрова. Дръж ни в течение  Hug

Ейприл, би било прекрасно ако изпреварите процедурата, пожелавам ти го от сърце  Hug

# 549
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 20.11., Тест/МЦ 02.12. fingerscrossed
hriskag25, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О 15-17.11., Тест/МЦ 03.12. fingerscrossed
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 10.11., предполагаема О 26.11., Тест/МЦ 09.12. fingerscrossed
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 10.12. fingerscrossed
kamelia!!!, първи ден на МЦ 21.11., предполагаема О 03.12., Тест/ МЦ 17.12.
*Шоколадче*, първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 18.12.
deyalia, първи ден на МЦ 22.11., предполагаема О 05.12., Тест/МЦ 19.12.
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 17.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 20.12.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 28.11., предполагаема О 12.12., Тест/ МЦ 25.12.
Deya_Nova, първи ден на МЦ 01.12., предполагаема О 13.12., Тест/ МЦ 27.12.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 13:53 от Соренда

# 550
Честит на Ивет и Олив, за хубавите чертички.. Шуър чекът 5 дни преди закъснение е направо трепач..  Shocked

Вики, честито сърчице Simple Smile Да тупка все така  bouquet

Снимката на Комала е толкова приказнааа  Hug bouquet bouquet

Ние нали няколко месеца бяхме преустановили бебеправенето и от този месец сме пак в играта.. Така съм се навила, че съм бременна, че ме е страх направо  newsm78 Имам още 5 дни до цикъл и снощи към 18ч. не знам какво ме прихвана и препишках един шуър чек.. Естествено беше -, наясно съм че е рано и той хваща по-висок съдържание на хормона.. Луда работа Simple Smile Гърдите ме болят от вчера, все едно ще ми дойде.. Днес от нищото ме заболя гърлото.. Друга година по това време поне 3-4 пъти съм минала през такова състояние с гърлото, тази година уж се позакрепих с имуностимулатори.. Ще се чуе до 1 седмица.. Иска ми се да си подарим този прекрасен подарък за Коледа и този път да е до финал Simple Smile

Стискайте палчета да сме успели Simple Smile

# 551
  • Varna
Пуфе дано всичко да бъде наред Hug
Верано този път бях  с по-късна овулация и днес е 10 ден едва

# 552
  • Бургас
Пуфе, май май са близнаци, та това е много хубаво. Дори прекрасно, че е дръпнало и второто сакче и изобщо не си кой знае какъв случай, доста често така е с близнаците  Hug намери добър гинеколог да те следи и ти пожелавам пухкав , бебешки финал на квадрат  Heart Eyes

Ивет , Олив, честито и на вас, лека до края  bouquet

Утре съм на преглед, обаче от днес така ме подпира десният яйчник, чееее.....имам чувството , че овулацията ще подрани  Shocked Shocked все едно съм с 20мм фоликул, така го усещам  newsm78 newsm78 Дано Инофолика и добавките си изиграят ролята този месец  Praynig Praynig Ще видим какво ще каже доки утре, как изглеждат нещата вътре  Crazy Дано да подрани овулацията и фоликула е голям, че мъжът ще пътува пак до София на 11 и 12ти, а по календар тогава е овуто  ooooh! даже се чудя дали да не изръчкам доктора да таймираме овулацията с прегнил този месец  Tired Ще видим дали ще се навие на този сценарий  Mr. Green

# 553
Пуфе, сега прочетох за твоя случай. Моя приятелка има 3-годишни близнаци, които са заченати с 11 дни разлика Simple Smile Както има случаи на анаовулаторни месеци, то явно има и такива с две овулации и съответно два пъти забременяване.. Дано всичко се развива добре, за да си по-сигурна и спокойна просто отиди и при друг лекар  bouquet

# 554
  • София
Тонче, супер много ти стискам палци! Дано се е случило чудото, ще чакаме с нетърпение да ни държиш в течение! Почивай си и не се стресирай  bouquet

Exactly, всички палци са стиснати и за теб! в такъв случай се надявам Ову да подрани и да я хванете навреме, с тази дата на следващ Ц/тест много те мисля и така искам да ви зарадва едно подаръче точно навръх Коледа!  Hug и успех, следете каквото можете с док, няма как да навреди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт