Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 650
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Момичета благодаря още веднъж за прекрасните пожелания, надявам се всички да получим така мечтаният Коледен подарък - две чертички.
Аз не се сдържах и в обедната почивка направавих още един тест - мира не ми даваше, не можех да повярвам сутринта че след една година отрицателни тестове виждам това и ето го и резултата
http://www.prikachi.com/images.php?images/435/8979435t.jpg

Вече определено вярвам на очите си Simple Smile

# 556
Браво, браво!!! Толкова се радвам Simple Smile Моля сега новозабременелите да споделят тайната Simple Smile

# 557
  • София
Момичета благодаря още веднъж за прекрасните пожелания, надявам се всички да получим така мечтаният Коледен подарък - две чертички.
Аз не се сдържах и в обедната почивка направавих още един тест - мира не ми даваше, не можех да повярвам сутринта че след една година отрицателни тестове виждам това и ето го и резултата

Момичеее! Прекрасна втора черта, прекрасна! Ще споделиш ли какъв е този тест, впечатлена съм колко добре хваща хормона и колко наситена ти е чертичката. Няма лъжа, няма измама, имаш си точица в коремчето и много се вълнувам да пишеш след прегледа. Пускай ЧХГ и пращай ТМ да резервира някой хубав ресторант за дето не вярваше сутринта Wink

# 558
Браво, браво!!! Толкова се радвам Simple Smile Моля сега новозабременелите да споделят тайната Simple Smile

Aз лично не мога да споделя тайна, защото честно казано се бях отчаяла напоследък. От миналата година г/д по това време опитваме и не ставаше и не ставаше. Ходих редовно на прегледи, всички казваха че няма причина, просто не му е дошло времето Simple Smile
И все се чудих, какво е това време и кога ли ще дойде ...
Последните един - два месеца, купувах по няколко теста и правих след всеки ден на закъснението - до такава степен вече се бях филмирала, че при всеки един симптом се надявах да е бременност. И винаги разочарование...
Така че май тайната е постоянство и спокойствие Simple Smile

# 559
Мила Ивет, сега дори не бива да се сещаш за всички тези страдания, разочарование и тнт. Радвай се на този приказен подарък и бъди изпълнена само с позитивни емоции Simple Smile

# 560

Този тест е за в рамка направо, тоооолкова наситена черта аз лично не съм виждала  Flutter Blush Heart Eyes

# 561
Вторият тест е с още по-хубава черта, браво!

Благодаря момичета.. Така ме заболя гърлото, че в чантата имах само едно хапче Неоангин и го изсмуках..  Голям филм съм с това гърло, като започне да боли, няма оправяне..  ooooh! Дано да е бременен симптом, че не ме е боляло повече от половин година  ooooh!

# 562
Пуфе, това е прекрасно, че се развива и второто сакче! Май ще си имаме близначета в темата!
Както са те посъветвали момичетата - отивай за второ мнение и всички силно стискаме палчета за най-хубавите новини! Бъди спокойна и не се затормозявай с излишни негативни мисли! Прегръщам те много!
Изчетох последните 2 странички на веднъж и не запомних всичко, но стискам много много силно палчета за всички да се изпълни темата с още такива прекрасни тестчета!
Тонче, дано да е симптом за Б твоето болнп гърло!

# 563
  • Varna
Ивет страхотни чертички Hug
Тонче пожелавам ти от сърце да е симптом на бременност Hug

# 564
Пуфе истински се надявам да си имате близначета.Двойна радост.Винаги съм си мечтала за близнаци. StopДа ми е пълна къщата.
Ивет.Прекрасни чертички браво.

# 565
Пуфче ММ има познат жена му е по същия начин 2 овулации за 1 месец и две бебчета. Всичко ще е наред както е и при тях и вече се радват на две момченца  Hug

# 566
  • София
Благодаря ви момичета вие сте прекрасни и страхотна упора за мен.  Hug  Утре ще гледам да запиша час за другата седмица защото и моето момче иска да дойде с мен , той днес влезе с мен на прегледа и беше очарован от сърчицето. Моля се Бог да ни дари с много здраве и сили за всичко.   Praynig

# 567
Благодаря ви момичета вие сте прекрасни и страхотна упора за мен.  Hug  Утре ще гледам да запиша час за другата седмица защото и моето момче иска да дойде с мен , той днес влезе с мен на прегледа и беше очарован от сърчицето. Моля се Бог да ни дари с много здраве и сили за всичко.   Praynig
Пуфи, честито за страхотната новина ! 😘 Моята приятелка , която също е с близнаци е по същия начин , отделила е две яйцеклетки и едното е по - голямо от другото с ден или повече. Така , че има такива случай! Само може да се радваш на тази прекрасна новина🤗

# 568
  • София
Пак съм аз съжалявам ,че пиша често и разпокъсано , но се отнесох и забравих да напиша,  че чакам утрешния преглед на Вики и много се радвам за сърчицето. Стормче ти си на 9-ти и теб чакаме. Ивет супер е чертичката. Сега чакам още красиви тестове . Тонче дано е симптом на б.

# 569
Момичета,здравейте!Макар да пиша рядко ви чета всеки ден и много се радвам за всеки положителен тест,за всяко чуто сърчице.На нашите бременелинки пожелавам една безпроблемна бременност и до финал,а на всички други да не се отчайват-скоро и нашето време ще дойде!
  Аз след изкарана ИБ и отстранена лява тръба преди 5 месеца,днес си направих ЦС и резултата е 100% проходима дясна тръба и според Док няма пречка да не мога да забременея!Не мога да ви опиша каква радост и щастие изпитах,все едно вече видях двете чертички Simple SmileИсках просто да ви споделя,защото всички сте изключително добронамерени и от темичката струи една топлота и уют!

П.П. Честит имен ден на всички празнуващи,на които пожелавам най-вече здраве,много любов и поне по едно пухкаво бебе в най-скоро време Wink

Общи условия

Активация на акаунт