Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 690
  • 657
  •   1
Отговори
# 60
Обичам лошото време във всичките му разновидности. Особено от както съм на тая жега тука. Зиморничава съм, но студ понасям по-добре от жега.

Вчера голям мързел ударихме с детето, не помня такова нещо. Търкаляхме се цял ден по пижами и халати по легла и дивани.

Извадих сергията за коледните картички. Поръчах разни неща от амазон, но ще дойдат чак на 7-ми, а вече ме сърбят ръчичките. Детето се ентусиазира и то, поиска да направим картички за 6-7 съученици.

Коледните подаръци не съм почвала за ги мисля все още.

Четох сутринта за реакциите след смъртта на Кастро и си слушам сега Buena Vista Social Club. Много са ми любими и Куба ми е голяма тръпка, май месец за малко да ида, ама… 

# 61
Нашето Коледно парти тази година е в деня, когато Любе имат концерт в София. А аз имам приятели русофили, с които ще ходя, така че ще пропусна партито. Не че имам голямо желание, след тези стресове в работата хич не ми е до парти.  Преди това ще ги водя на водка и сельодка в един руски ресторант, Арбат, някой има ли отзиви?!

Жакенце, да не ми се обидиш нещо? Аз просто се чудя, защото при нас няма такова нещо.. в чужбинска фирма, в която да ходиш с дънки в офиса е позволено само в петък, бой ми се струва твърде екзотично!  Crazy

Sesylle, точно такова коте ли иска малката? Аз понеже съм фен на приюти за животни, осиновяване и т.н. бих предложила да видите за някое красиво коте.. или кученце. Моята маймуна от там е взета.. кучката де. Тази събота си я видях, голяма е шматка. Много си я обичам!!!

# 62
Захир, ние улична котка си имаме. Миналата година я взех, беше 1шепа котенце. Simple Smile

# 63
Дъщеря ми е луда по йоркита, заради прическите и дрехите предполагам  Mr. Green
Аз съм фен на котките, но май мързела ми е по- голям. Ще пасувам  Stop
Не мога да си причиня да разхождам куче в 6,30, абсурд  Naughty

# 64
Захир, как ще ти се обиждам, няма са какво. Нашите хора, двамата побойника са си от село и на работа идват с анЦузи:))) Млади са, кипи им кръвта, ергени с пре много тестостерон, трябва да се изразходва тази енергия:) Миналата година се получи много забавно с игрите, месец го говориха после. Имат нужда да се събират в извън работна обстановка, да ги обслужват тях, да се понакипрят, да потанцуват. Ако сме си само ние ще е по- спокойно, ако има други, ще показват перки пак:)

# 65
Нашето Коледно парти тази година е в деня, когато Любе имат концерт в София.

Искрено завиждам! Аз съм била на техен концерт, но детето не е , а е голям фен.Но ми е далече и невъзможно да пътувам заради един концерт по това време.
Това е най-голямото предимство на столицата- винаги има повече културни събития.

# 66
Тук във форума видях, че май месец ще има представления на Цирк дьо Солей, в Арена Армеец. Много ми се иска да водя децата, но не знам за Жаки дали ще е интересно. В карен случай ще идем с Мими само. Ние с мъжа ми сме ги гледали преди години и беше много вълнуващ спектакъл.

# 67
Нашето коледно парти ще е на корабче. Аз много обичам, но си е малко гадно да не можеш да си тръгнеш ако ти писне  Mr. Green. Проспах почти целите почивни дни. Толкова сън от години не ми се беше събирал на куп. Явно съм имала нужда. Даже не гледах и филм, който Алечка ми прати и трилъра на Жаклин. Днес, ако не заспя пак рано, рано, може и да пусна някой.

# 68
  • София
И ние ще имаме коледно парти, но повече ни вълнува въпросът с размера на коледния бонус.  Mr. Green
Въпреки че тая година партито май ще е по-добре от миналите. Решили сме по-младите да ходим и на бар след това. Абе кой накъдето го отвее вятърът в крайна сметка.  Laughing

Мъжът ми също ще ходи на концерта на Любе с приятели. Питаше ме дали искам да ми купи билет, но аз понеже знам точно 1 тяхна песен и не се изкуших.

# 69
Аз концерт не отказвам. Харесва ми атмосферата. Бонуси, нъц  Sad.

# 70
При нас пък обратно - мъжът ми за пръв път реши да ни придружи и ще ходим семейно на Любе, детето най-много да заспи по някое време. Цирк дьо Солей също го заглеждам, но ще видим другата седмица дали ще издържи Руски цирк на лед и Любе, после ще му мислим. Иначе взех билет и за Кармен през април другата година.

# 71
Aз не съм фен на Любе, знам 1-2 песни, ама просто атмосферата по такива събития е много наситена, приятна..затова отивам. На 12 Декември пък сме на спектакъл на Нешка Робева с Русенската опера- Търси се Фигаро. Доволна съм.
Бях спечелила билети за цирк дьо Солей пак в Арена Армеец преди 2 години някаде. За тях знаех само от невероятно зрелищните им клипове в youtube, a на живо нямаше нищо общо. Самата зала не предполага добра видимост, особено ако си нависоко. Само се дзверехме. И имаше супер много деца, което много ме подразни. Бяха пуснати да търчат, да се гонят и да пищят по време на цялото шоу.

Коледни бонуси нямаме..не че ламтя де. в момента и не ми се мисли  за това честно казано.

# 72
Жаки, какви игри е имало на вашето фирмено събиране?
Аз търся идеи.

Охх, търся и работодател, който е кандидатствал и вече наел лица по програмата за Обучение и заетост за младите хора, на Агенция по заетостта.
ИМате ли такива хора в обкръжението си?

# 73
И аз си мислех дали  залата ще е достатъчна, ние сме ги гледали във Вегас в една много голяма зала с още по- голяма сцена. В онова представление вадеха слонове няколко:)

Сесил, фирма бях наела имаше различни игри с танци, с балони които трябваше да държат с устни и още други, но не помня всички, нещо с гръб бяха вдигаха табелки, на асоциации по отбори.

# 74
Миналата седмица падна едно от момичетата от цирка. Всяка година идват поне по два пъти и са им все по-странни представленията, но аз не харесвам цирка и може би съм пристрастна.

Общи условия

Активация на акаунт