Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 733
  • 657
  •   1
Отговори
# 360
То и аз, ако клекна лекичко Joy

# 361
Добро утро и от мен.
Признавам си- цифка свързвах с друга част на тялото. Еле пък да се сетя, че е сопол. За първи път го прочетох от  наша Гена.
Бела- големи сладури сте.
За подобен ресторант съм слушала от приятелка. Три поредни години отиват на курорт в Италия, но си плащат само за закуска и обяд. Вечер обикалят по такъв тип заведения, точно защото искат да опитат различни храни. Най- много им харесала една пицария. Ядене, ядене и когато вече откажат на разносвача на пици и се погалят по корема им носят пица с течен шоколад Нутела. И така 10 дни.
Прибирали  се във Виена отслабнали с по 2 кила.
Захир, стискам палци, но да не забравиш да споделиш после хубавите резултати!

# 362
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
То и аз, ако клекна лекичко Joy

Хаха, и аз, както съм в тръгнала да се смалявам. Joy Joy Кога тръгваме?

Цивка се нарича носът - нали има "цеви". "Протече ми цивката". Протече ми носът.

Белла, благодаря, че ни зарадва пак. Започна ми усмихнато денят с този сладък бонбон и хубавата му майка. Hug

Захирче, стискам палци, ха дано късметът да е с него.
Ели, благодаря за идеята за плащане онлайн. А аз мислех да ходя в банката да пращам пари.

Захир, може да погледнеш в нета телефоните на двете общини и да питаш в коя си и къде да отидеш.

# 363
  • София
Ахаххаа, голям смях с тия 120 см.  Joy Моето дете е супер ощетено, вече не си спомням кога беше толкова.
В такъв тип ресторант се хранихме в Будапеща, но така и не разбрах каква точно кухня. Определено екзотична си беше. Имаше сушита-мушита и подобни.

Вчера моята кифла такъв номер ми спретна, че още ме държи. Тя отдавна прави разни списъци и покани за новия апартамент, но я бях предупредила, че не се кани никого преди да се консултира с мен. Хубаво, но вчера ми звъни непознат номер: "Здравейте, аз съм майката на .... . Имаме покана от вашата дъщеря за пижамено парти с преспиване. Написан е до точност адресът, но ме усъмни, тъй като не е посочен телефонният номер на родител и се наложи да го поискам от касиерката на класа". Потънах вдън земи от срам!  Crazy Хък-мък, обясних на жената за какво става дума, тя пък много готина се оказа. Поприказвахме си доста, посмяхме се... Казах, че когато му дойде времето, децата ще получат официална покана както си му е редът, като изключим частта със спането у дома. В крайна сметка още 4 нейни приятелки са получили покани и сега очаквам още позвънявания, та леко съм на тръни.  Mr. Green Не съм вярвала, че ще ме вкара в такъв филм, мислех я за малко по-разумна.

Не мога да повярвам, че има хора, които не са чували за цифка.  Joy (Аз с Ф я пиша тая дума, не знам реално как е.)

Захир, стиснати палци и от мен за ТН.  Grinning

# 364
Тонка, дублет е. Joy Joy И с "ф", и с "в" става.

Искам да кажа, че ти си една истинска героиня в моите очи, Тонка. Такъв голям ремонт извлече, такова голямо приключение си беше това фундаментално преместване, а ти не се оплака, не се паникьоса и не се отдаде на отчаяние нито за миг, поне аз не усетих такова нещо. Наистина ти се възхищавам, защото си мисля, че всяка жена на твое място поне за малко би рухнала от напрежението, неудобствата и дългия срок. Наистина браво. И наистина се радвам, че всичко вече е зад гърба ти и даже правите графици за партита Joy Joy Не се сърди на детето и не му се карай. Представяш ли си как иска да се порадва на новата си стая в компанията на приятелките си!

Когато режете лентата, ще пийна и аз едно в твоя чест. Joy Joy Joy Joy

# 365
  • някъде ... тук ...
Захир, не си ли знаеш номера на партидата?
В сайта на столична община (https://sonet09.sofia.bg/OnlineReportWSClient/obligations) може да се провери колко се дължи по егн и номер на партида, не е необходим пин от общината. Под излязлата справка има и бутон "плащане". Би трябвало и така да може да се плаща. Аз ползвах моето си онлайн банкиране.
Светалчо, пробвай през сайта, ако искаш Peace

Тонка, детето е в еуфория и няма търпение, не му се сърди Simple Smile

# 366
Официално се самономинирам за муня!😂 Много съм тъпа.Добре, че беше една моя любима приятелка, на която се жалвах, че да ме светне как тия данъци могат да се платят и на каса на Easy pay. И си слезе Захирчето по пижама, даде си парички и за две минути свърши работата (друг е въпроса колко многоооо ме е яд, че ги давам тия пари, над 300 лв на вятъра, за какво??? Не стига, че плащам жилище, плащам домоуправители и какво ли не, ами сега...)  както и да е, поне няма да излизам, защото навън е ужасен студ, заледено е и не ми се мърда. На телефоните разбира се никой не отговаря. Както и да е, поне ми се размина излизането.

# 367
Ели, Захир - аз трябва да плащам данък в друг град. Може ли чрез изи-пей?

Мен пък ме е яд за друго - че данък сгради е 30 лв, а такса битови отпадъци е тройно по-голяма. Пък не ги събират отпадъците, носим си ги в торби на друго място да ги хвърляме.

# 368
Ами мен по ЕГН ме намериха в МДТ. Вероятно ще стане.

# 369
Благодаря за хубавите думи!  Hug
Искам да ви питам, как ви се струва идеята да идете сами на почивка с детето? Под сами имам предвид само аз и малкия.

# 370
Аз не виждам никакъв проблем да отида на почивка сама с детето. Ако не можем да отидем заедно с мъжът ми, предпочитам все пак да отида някъде.

# 371
Бела, много сладък Тото  Hug

Колкото до почивката, ми не знам. Поне някоя приятелка с или без дете няма ли.
Иначе на мен би ми било скучно  Laughing

# 372
  • София
Светалчо, благодаря ти, хахаха, но чак пък героиня.  Laughing  Hug
Най-огромното ми напрежение беше, когато обявихме за продажба стария апартамент, без да имам гаранция, че ще купя точно този, новия. Собственичката много ме въртеше, изнудваше и ме стресираше, направо побелях. И когато сключихме предварителния договор, си отдъхнах и си обещах, че повече няма да се ядосвам за нищо.  Grinning Защото така или иначе апартаментът вече е наш и все някога ще бъде готов, като няма смисъл да е с цената на скъсани нерви.

Жади, естествено, че можете да отидете само двамата с Тото на почивка. Лятото колко рускини сами с дете виждам.

# 373

Искам да ви питам, как ви се струва идеята да идете сами на почивка с детето? Под сами имам предвид само аз и малкия.

Направо се размечтах  Crazy Ама те моите са големи вече, пък аз не съм шофьорка  Embarassed Embarassed Embarassed

# 374
Бела, тъкмо ме уцели по болното място, та да  си кажа и аз. Скоро мъжът ми ме уведоми, че е възможно да възникне ситуация, която да изисква присъствието му и да не може да тръгне с нас за Тайланд, а две седмици по- късно. Стана ми лошо, честно! Да пътуваме толкова далеч с Жаки сами изобщо не ми се иска. Ако не тръгна първо горят три билета, второ са платени нощувките, трето Жаки стои още две седмици тук, където димът, зимата и вирусите я застрашават с постоянни пристъпи. Снощи не можах да спя от притеснение.
Мани двата полета, ами и като кацнем пътуваме 4-5 часа с кола. Като стигна пък имам една огромна камара с багаж, която не знам как ще кача и разопаковам с Жаки за полата ми. Все някак ще се оправя, но искрено се надявам да стане така, че да не се случи. Хич не съм свикнала да се оправям сама, да сменям пари да плащам, да пазарувам. Там водата не се пие, даже зъбите не се мият и пада голямо носене на вода. Тази рускиня миналата година, дето се сдружихме, жива я ожалих, добре че моят и кавалерстваше та и караше вода и някои покупки.

Та аз лично, ако не се налага, с малко дете, сама никъде не тръгвам. Виж ако е с Мария ще е супер:)

Общи условия

Активация на акаунт