Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 783
  • 657
  •   1
Отговори
# 390
 JACKLIN*, ще я зачислите към някоя стюардеса.
Не знам само по време на престоя и прекачването дали има такъв вариант, но е възможно да има срещу заплащане.

# 391
Мариат, хотела който съм набелязала е с целодневен детски кът с аниматори, а за мен има всякакви глезотии. Има и детски басейни. Просто малко да се махна от Пловдив искам.

# 392
Мариат, хотела който съм набелязала е с целодневен детски кът с аниматори, а за мен има всякакви глезотии. Има и детски басейни. Просто малко да се махна от Пловдив искам.

Не е ли твърде малък за детски кът с аниматори?
Провери дали ще го вземат и ще се грижат за него без теб.

# 393

Не е ли твърде малък за детски кът с аниматори?
Провери дали ще го вземат и ще се грижат за него без теб.

Виж не се бях сетила. Вярно, че май имаше нещо за 2 навършени години. Благодаря ти, ще питам.

# 394
  • В Космоса
Сама с много малко дете си е тегавина...

Кой разбира от Фейсбук? Искам да потърся един човек, знам му имената, но мога ли някак да филтрирам града, например, че много народ ми излиза?

# 395
  • София
Имам въпрос. 2-ри януари работен или почивен ден е? Питах счетоводителките ни, но и те все още не са наясно.

# 396
Бела, ако те огреят аниматорите и детския кът- давай смело!
Тонка, не мога да помогна.

# 397
  • Бургас
Имам въпрос. 2-ри януари работен или почивен ден е? Питах счетоводителките ни, но и те все още не са наясно.

Май е работен

# 398
Кой разбира от Фейсбук? Искам да потърся един човек, знам му имената, но мога ли някак да филтрирам града, например, че много народ ми излиза?

Може да се е ограничил да не излиза профила му чрез търсачка  Peace
Пробвай през гугъл там излизат и резултати за фейсбук

# 399
Още не е окончателно решено, нищо че вчера ни затрупаха с такива статии

# 400
  • В Космоса
Руми, не ме разбра. Не, че не го намирам, още не съм почнала да го търся, защото ми излизат страшно много Иванови Ивановци и искам да ги редуцирам малко... Дали може? По град, например, квартал? Но май не може...

Вчера пратихме писмо до дядо Коледа в пощата. Четох, че трябвало да има специална кутия, но служителката каза, че тази година не са им донесли и да го пускаме в общата кутия. Дано стигне! Връщат отговор на всички, а най-хубавите писма получават и подарък.

Гледах "Перфектни непознати". Хареса ми долу-горе, но аз очаквах нещо доста по-интересно, че доста го обсъждахте. Идеята е добре, но изпълнението малко не ми хареса и леко тегав ми беше.

# 401
Акаша, може да се филтрира.Сега приспивам децата и не съм на пц. Ако не си го открила, после ще помагам.

# 402
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че като влезеш в черна серия, трудно се измъкваш...
Вчера са хакнали телефона на зет ми, блокирани са му всички пароли за навсякъде и, разбира се, са източили картата му. За 2 часа са успели да изхарчат 900 евро, докато в един момент той получава смс от банката с оторизационен код( явно някаква грешка от страна на хакерите, понеже до момента са пазарували необезпокоявани)! Добре, че е станало така, понеже щяха да осъмнат с изпразнена сметка сигурно!

Правих кекс, че довечера сме на гости. Така ми се размириса къщата! Правих го с портокал, кокос и парчета шоколад  Heart Eyes

# 403
  • В Космоса
Лято, ще чакам.  Hug

# 404
  • Mediterraneo
Щях да казвам за ресторантите. Тук има такива азиатски. Плащаш 10-13 евро и ядеш на корем. Много обичаме, ходим да хапваме суши и разни риби и морски дарове( пълниш си чинията със сурови неща и ти ги приготвят на момента). В неделя ходихме последно, ММ се наяде само с жабешки бутчета  #Crazy Миналата година ходихме в такъв италиански- пица, паста, салати и десерти. Но е в друг град на стотина км от нас.

Общи условия

Активация на акаунт