Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Лино,а другите показатели как са и те са важни за тълкуване на изследванията.Температурата само тогава ли беше,после вдигал ли е ?

Геломиртола има от 300 и от 120 мг.Този от 120мг.става за деца над 4г.Не са големи перличките,мен нормални ми се виждат.Действа отпушващо и втечняващо на задни секрети в носа (и не само ),също и противовъзпалително.Аз му го изписах,че много задръстен беше назад носа с гъсти белезникаво жълтиникави секрети(видях кат успя да поиздуха).И има ефект голям.Дала съм 4 пъти вече.(И макситрола спомага де). И наистина как хубаво ухае дъха му на етерични масла.

# 451

#Crazy
Май ще се откажа да чета тази тема, защото все по-често ще се чува грип. Нищо лично.
Лино, много спокойни тези доктори бе. Не ми се връзва в едно изречение "кръвните са добре" и ЦРП 60, но може мерната единица да е друга или пък референтните граници да са различни от тук.

# 452
  • Burgas, Bulgaria
Извинявайте , не съм искала да внеса смут или да уплаша някой ,ако искате ще изтрия поста , просто исках да споделя .

# 453
Извинявайте , не съм искала да внеса смут или да уплаша някой ,ако искате ще изтрия поста , просто исках да споделя .

Неее, проблемът е в моята глава. Все пак сме тук, за да си споделяме. Радвам се, че всичко е приключило добре. Simple Smile

# 454
Да не остана назад:)
Геломиртола е хубаво лекарство за кашлица и синузити. Има геломиртол форте за деца над 10 години и геломиртол за деца над 4 години. Поради факта, че използваните в него етерични масла са доста силни обикновено не го изпизсват на деца. В никакъв случай не може перличката да се пукне и съдържанието да се изпие. Маслата са много агресивни и дразнят стомаха.
Ползвали сме го за инхалация. 2 перли се изстискват и се заливат с 20 мл. вряла вода. Прави се инхалация с 5 мл. от този разтвор след като изстине. На следващият ден се прави нов,    тъй като маслата изветряват.

# 455
  • Северозапада
В инхалатор ли сипвахте разтвора?
За възрастни и Кармолиса е доста добър. В горещ чай сипвам 10тина капки и вдишвам парите. До мозъка стига. Mr. Green После чая се пие.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 17:10 от ant G

# 456
  • На брега на реката
Не люти ли? Аз до сега не съм се втасвала толкова, че да грабна инфалатора. Ноэи го ползвам само за дълбоки кашлици, че така са ме учили. Иначе моят синузит си го трепя с геломиртола и топла порна баня.

# 457
  • shumen
Лино,дано не е нещо сериозно при Вас.
Мраве,аз Геломиртола го пиех целите перлички,не съм ги разтваряла.
Мадам Тиква,и Вие сте имали ужасно преживяване.
Ние бяхме навънка малко и моето така се просна по очи на цимента,че сега е със ожулен крак и ръце.

# 458
Тикве, диагнозата каква се оказа при вас в крайна сметка? Не разбрах какво точно се води?

# 459
  • на последния етаж
Момичета, какъв е този вирус с болки в стомаха (тип колики)? Май е доста упорит? Освен пробиотици какво друго да давам?

# 460
  • На брега на реката
Аз го изкарах в петък срещу събота. Болки, бълбукане, присвиване и позиви. Ходех през 5 минути в тоалетната за няма нищо. Не че накрая не изби на разстройство. Но с пробиотик в събота бях напълно здрава, нямаше и спомен от дискомфорта. Малката беше по-рано през седмицата с диария и болки, но и тя на следващия ден стегна положението. С тая разлика, че при нея изби после на кашлица, явно вируса има различни прояви.

# 461
Момичета, какъв е този вирус с болки в стомаха (тип колики)? Май е доста упорит? Освен пробиотици какво друго да давам?

Рекомфорт за болките може да даваш - може и по две наведнъж.

# 462
  • на последния етаж
Благодаря!

# 463
  • Burgas, Bulgaria
Teta - Миозит , изключително рядко усложнение според лекарите тук .

# 464
Мерси...

Общи условия

Активация на акаунт