Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Да ще обясня всичко.Той не че нямаше симптоми,имаше но мн по - слаби и кратки.Но явно е било съвпадение на предните два антибиотика.Сега на третият си получава по силно изразени периоди,ето и снощи наа два пъти доста го поизмъчи стомаха.
Тя лекарката каза да пиша дневник кога му става тъй,силно ли или слабо изразено,колко продължава.Че тез неща няма как да ги помня поотделно за всеки ден от 20 те дни до контролният преглед.

# 496
Пролетен дъждец ако може направо мейл, нямам нерви някак за другите неща.
Ние сме при педиятъра и ще видим какво ще каже, а евентуално ще ги снимам довечера изследванията, ама те казаха че са ок.

# 497
Такааа..каза да давам противоалергично до сряда и ибупрофен по 2-3 пъти на ден. И в сряда на контролен. Не искаше да вземе още кръв той и без това детето е много травматизирано. В сряда ако е наложително ще вземе. За възпаление на ставите му липсвали някой симптоми. Смята, че със сигурност има някъв възпалителен процес, понякога се получавало така след боледуване, възпаление на фазерите на нам си кво....та ще изчакаме до сряда, според него не е пневмония, миокардит уж също. Имаше 38.3° в кабинета. та с една дума пак нищо не знам. Но пък в спешното нали в събота пуснаха ПКК и беше ок без ЦРП-то

# 498
А тази Т откъде е? Нов вирус ли ще да е....дано не вдига повече. Къде пък ще е това пусто възпаление newsm78

# 499
Здравейте ! Ние ще ходим малко на почивка  в детскоо, в болницатаа.. за изследвания за стомаха, които се правели по клинична пътека. Та утре сутрин влизаме. Казах и за ангините, за бактериите и антибиотиците и вика  трябва да има някаква причина. Казах че още е  на антибиотик, тя каза да кажа там, защото нали може да даде отражения на изследванията евентулано, освен ренген с бариева каша и някакви други ще му правят и  кръвни. Каза че гърлото още не е спокойно.  сливиците подути, лимфните възли също подути и болезнени, има болки под ребрата при натиск и така.

# 500
Ау, ебаси стрептокока #Crazy що не минава това гърло бре... Shocked Кой ден бяхте на АБ?

# 501
Леле, Лайт, нещо май не нацелват аб, много ви държи. Дано мине скоро!
Аш, за херпес при деца - виру мерц, гел е. Дават го над 4 г. Всички други препарати са с ацикловир, който го дават над 7 г.

# 502
  • Варна
Е нали гърленият секрет последно излезе чист... Значи не е сигурно изобщо, че има стрептокок...
Лино,
дано до сряда да сте вече добре Praynig

# 503
Той секрета  излезе чист последният път, но до колко е  достоверен не се знае, защото всичко може да стане с пробата в лаболаторията. Нали кръвните изследвания, които направихме в четвъртак след като пак се разболя, ясно сочеха бактериална инфекция. А нали преди това беше пак с ангина причинена от стрептокок пиогенес, който се доказа от гърлен секрет и беше в количество масово и пи антибиотик Аугментин ЕС 10 дни по антибиограма. Днес 4 ти ден  АБ Аксетин .. т.е от четвъртак вечер го  пие, т.е 4 дни и половина. А може пък сега бактерия  да има в носа с тези гъсти беложълтиникави сополи дето бяха.Аз затова и го почнах с Макситрол от оня ден. Тя  добре че го видяя и гърлото, защото все пак за стомаха отидохме,а  аз просто й казах  за ангините и стрептококите, които лекувахме, защото има връзка, поне до там че многото антибиотици не са добре за стомаха, още повече, като има проблемен стомах. А това подутото на шията в дясно то е като сливка, вика че  е лимфен възел , толкова да е голям... Shocked  Каза че 3тата сливица понякога тя задържа бактерии.
Сега ще видим какви изследванията за стомаха ще  правят. Ще седим 3-4 дни каза в болницата. Само ме е страх да не лепне нещо наново в болницата  и без това още не се е оправил.

# 504
  • shumen
Лино,дано се оправи скоро детенце и разберете от какво е Т.
Лайт,ако имаш възможност искай да сте във Вип стая,поне ще сте сами,защото иначе ще Ви сложат с някой друг болен и тогава има вероятност да лепне нещо ново детенце.А за АБ им кажи там,защото може да окаже отражение върху кръвните.
Тете,опрвяй се скоро и ти.

# 505
Леле Лайт, дано най накрая разберете какво точно става и да се оправя бързо детето ! Много ви се насъбра  Cry

Аз съм с изранен нос. Тече жълто-зелен сопол и полудявам.. Прокашлям се даже. Детето и то е със сополи, поне са бели и кашля малко. Ще стой вкъщи с тати тая седмица.

# 506
Приеха ни.Сега му включиха система.При приемането ме накараха да меря температурата (ротинно) и излезе с 37,5 хмм...а нали спря да вдига.Преди това като чакахме на другия кабинет ми се видя умърлушен малко такъв .
Взеха му кръв от пръста и вената.освен пкк има и странични показатели...креатинин и нз какво си.В гърлото обилен заден секрет...той хремав.... та ясно.
Показах всички изследвания ,от секрета и кръвните сочещи бактериална инфекция.За стрептокока пиогенес казаха не бил скарлатиновият...а друг подтип ли не разбрах Shocked
Кардиограма правиха не знам по каква линия.Но лекар ще я гледа.

# 507
Е.аси, толкова антибиотици и отново температура. Горкото дете. Лайт, дано трайно го излекуват сега.

# 508
  • София
Болна е моята двегодишна госпожица-сополи до дупка и веднъж на ден температура. Втори ден е така.
Ще се върна назад в темата да видя какви лекове при хрема прилагате.
От октомври всеки месец по 3-4 дена е така, а ходи от април на ясла...С баткото сякаш такава повторяемост нямах.

# 509
  • Burgas, Bulgaria
Ох , Лайт, прегръщам те и се дръж ,че сигурно си на финала вече...
Да оздравяват децата и моята е със зелени сополи ,от вкъщи не е излизала и  Е на .Макситрол слагаме с триста зора .Дано  я пресека,че една Нова  Година имаме в болница  ,втора не искам ...

Общи условия

Активация на акаунт