"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 740
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тествай се и ако продължи да цапа отиди на лекар

# 166
Тествай се и ако продължи да цапа отиди на лекар
Трая си още защото последните два месеца ми идваше така два дни процапва и после идва и после пак цапа , но вече е трети ден

# 167
  • София
Длъжна си да се тестваш защото ако си бременна това зацапване не е ок...

# 168
Длъжна си да се тестваш защото ако си бременна това зацапване не е ок...
Да знам ! В момента съм на работа ако не е тръгнал Ц както трябва ще мина през аптека да си взема тест и още довечера ще го направя . Започна да ми прицспва розово на 29 ден , вече е 31-ви и премина в кафяво , корема ме стяга отвреме на време като преди Ц и гърдите също не са спирали от О насам

# 169
Другото което ясно се вижда втората да вярно не е като първата,но не е бледа и почти не забележима вижда се.Друкото коеъо като хо направих теста иьчаках точно 5 минути и дръпнах капачета и те бяха там двете чартики не съм го чакала.Както пишеле на опаковката 5 минутика така го направих
Много се надявам Simple Smile
Лекарствата ти не влияят на теста. Две черти са две черти. Честито  Hug

Моля за малко помощ , последната ми менструация беше на 09.11.2016 очаквам следваща на 13.12.2016 . Малко след като стана от сън имам телесна температура 37.1 , 37.2 така цял ден . Имам и други признаци за ранна бременност , правих си тест ( обикновен ) 14 дни след датата на половия акт беше отрицателен . Рано ли съм го направила ? И някой случвало ли му се е да под държа такава телесна температура?
Раничко си го направила. Изчакай си датата на цикъла и ако имаш закъснение, си направи пак тест.
7 дена закъснение какво да чакам?

# 170
  • София
Другото което ясно се вижда втората да вярно не е като първата,но не е бледа и почти не забележима вижда се.Друкото коеъо като хо направих теста иьчаках точно 5 минути и дръпнах капачета и те бяха там двете чартики не съм го чакала.Както пишеле на опаковката 5 минутика така го направих

Моля за малко помощ , последната ми менструация беше на 09.11.2016 очаквам следваща на 13.12.2016 . Малко след като стана от сън имам телесна температура 37.1 , 37.2 така цял ден . Имам и други признаци за ранна бременност , правих си тест ( обикновен ) 14 дни след датата на половия акт беше отрицателен . Рано ли съм го направила ? И някой случвало ли му се е да под държа такава телесна температура?
Раничко си го направила. Изчакай си датата на цикъла и ако имаш закъснение, си направи пак тест.

Пишеш, че (не)очакваш МЦ на 13.12. до тогава има още 9 дни, за какво 7 дн. закъснение говориш?!?! Евентуално от О са минали 5-6 дни

# 171
Понеделник или вторник ще направя отново тест , но ако пак е отрицателен... Какво да правя с това неидване на цикъла... Нямам гинекологични причини , поне така каза докторката ?

# 172
  • София

Препоръката за изчакване беше към другата потребителка, не към теб.

# 173
Момичета един въпрос , възможно ли е като симптом на настъпила бременност да е обща отпадналост като при грип и непоносимо главоболие , както и болки по целия гръбначен стълб ?. Не успях да направя кръвния тест тези дни .. Трудно се намира клиника която да работи през уикенда . Утре отивам директно на гинеколог

# 174
  • София
тези симптоми ако са от Б, то Б ще да е около 6-та седмица... Преди това рядко има подобни

# 175
Сега пак си направих теста и пак ми отчете две черти,утре ще хода на кръвен тест Simple Smile

# 176
Здравейте , на мен ми дойде Ц както си трябва рано рано сутринта! Късмет на всички не чакащи!🍀

# 177
 Илиана Честито  Hug

# 178
Сега ще видим кръвния тест днес ще излязат  резултати те по-късно
Може и някаква аномалия да се е получила.
Вчера си направих два теста и сутринта и вечерта,ама втория път чертата не беше толкова изразена като сутринта да вижда се,но някак седи по бледа не е забележима ама...........
А дали кръвния тест е на 100% и дали гарантира не знам Sad
Другото което е днеска вечерта ще хода при гинеколог ми обадих му се и той каза,че иска да ме види Simple Smile

# 179
  • София
кръвния е сигурен, а вчерашната ти по-бледа черта е защото не си била с първа урина.

Тестовете се ползват да отчетат има или не бременност, а не как се развива тя.

Като иска да те види, да не си втълпиш, че нещо не е наред ако не се види нищо.
При ЧХГ около 1000 се вижда, тъкмо като видиш твоето, можеш да прецениш кога да отидеш на преглед

Общи условия

Активация на акаунт