"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
Весело посрещане,на мен ми дойде на 29 ден от мц .

# 721
Направи пак един след 1-2 дни, дано пък да не е изпарителна

Тест ще мога да си набавя чак в понеделник, а трябва да ми дойде във вторник, така че няма за кога да го повтарям, във вторник ще си покаже има ли смисъл или не. А и днеска цял ден ме боли корема, сякаш ще ми дойде по-рано...

# 722
И мен ме болеше вчера и бях сигурна че ще цъфна,и така и стана дойде ми вчера на обяд след топъл душ.Поне е на 29 дни този месец редовен.Радвам се,защото на 17 сме на преглед в репродуктивна клиника и ще се види дали всичко е точно и дали овулацията е минала  Peace

# 723
Ехооо, честита и плодородна годинааааа. Бъдете здрави, обичани и с малки мушмуроци в ръце Simple Smile аз да се оплача. Не можах да направя тест. Събудих се внезапно и толкова много ми се пишкаше, че по инерция се метнах в тоалетната и всичко отиде по дяволите. Но... Надежда имам, още няма М Simple Smile. И никакви симптоми... А освен това се оказа, че гостите остават и днес и ще идват и други. Та и днес цял ден шетане Simple Smile. Утре сутрин дано успея и дано няма М. Така ми се искаше годината да почне с две чертички Simple Smile. Успех момичета, чакам да се хвалитееееее.

# 724
Честита Нова и Прекрасна 2017г., Скъпи!
Пожелавам безброй много две черти придружени с пухкаф финал 💖💜💙💗💞💚

Имам едно питане към момичета, които са били вече бременни: В дните преди закъснение или малко след, има ли разлика м/у ПМС и симптомите за б.
ПС: предполагам, че при всички е различно, все пак...

# 725
  • София
Честита нова година на всички Wink

Ако днес е трябвало да дойде или вчера, тест би ти показал и след два-три часа стискане.
Просто направи, за да не пиеш ако има нещо, а ако няма, да се отпуснеш хубаво.
Хайде късмет

# 726
Geizer каква марка тест имаш,щом имаш два дни до цикъл,теста би отчел.с всяка урина,направи и  ни зарадвай... Stuck Out Tongue Simple Smile

# 727
  • София
Елинор, мен ме болеше бая силно, все едно ще ми дойде... чак го бях отписала. Болките бяха 10дни след О, направих и тест с ента урина и показа.

# 728
Честита Нова и Прекрасна 2017г., Скъпи!
Пожелавам безброй много две черти придружени с пухкаф финал 💖💜💙💗💞💚

Имам едно питане към момичета, които са били вече бременни: В дните преди закъснение или малко след, има ли разлика м/у ПМС и симптомите за б.
ПС: предполагам, че при всички е различно, все пак...

Мен и по принцип си ме болят гърдите обаче тоз път беше страааашно. Не можех да спя по корем .. боляха ме яйчниците и си чаках М (все пак не сме правили опити, неочаквано си беше). На мен по принцип не ми се вие свят дори в кръг да се въртя .. а сега ми се виеше и свят. Започна да ми се гади след 1 седмица закъснение (с редовен цикъл съм и ги забелязвам тези неща) .. направих тест .. ии .. ++ .. та така. Но съм сигурна че при всички е различно.

ПС: Има огромна прилика между ПМС и бременност. Усещаш се чак като не ти дойде. Simple Smile

# 729
Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави!

Новата тема заповядайте!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=958844.new#new

Общи условия

Активация на акаунт