"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, не се подлъгвайте, колкото и да е чувствителен един уринарен тест, достоверен резултат ще покаже най-рано на 12ти ден от О. На 9ти , 10ти и 11ти ден обикновено чертите са толкова бледи, че не се знае изпарителни ли са, не са ли. Количеството на хормона във кръвта е много ниско, а в урината е още по-ниско. Знам че сте нетърпеливи да разберете, и аз съм във филма заедно с вас, но дали ще се чудите на бледата чертичка, или ще се чудите без да сте правили тест, или пък ще се чудите на отрицателен тест на 9ти ден от О, общо взето е едно и също. Много е рано за конкретен резултат и чуденката си остава.

Абсолютно права си!Повече никога няма да си направя толкова ранен тест.Още си ги пазя положителните тестове а си ми дойде дори ден по-рано!

# 586
Здравейте момичета.днес сутринта ходих да си пускам втория кръвен тест и прогестерон. Резултатите ще излязат довечера. Но може ли да ми отговорите когато проверявам на колко часа се дели хормона какво да запиша 4 или 5 дни са минали от първия тест който беше на 22.12. Тази дата трябва ли да я броя защото с нея стават 5 дни а ако започна броенето на времето между двата теста от 23.12 са 4 дни? Надявам се някой да може да ми отговори

# 587
Здравейте, момичета, така или иначе, когато се прави тест прекалено рано, може само да се гадае. Честно казано аз никога не съм си правила тест. Дано този месец има бебче Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 588
Здравейте момичета.днес сутринта ходих да си пускам втория кръвен тест и прогестерон. Резултатите ще излязат довечера. Но може ли да ми отговорите когато проверявам на колко часа се дели хормона какво да запиша 4 или 5 дни са минали от първия тест който беше на 22.12. Тази дата трябва ли да я броя защото с нея стават 5 дни а ако започна броенето на времето между двата теста от 23.12 са 4 дни? Надявам се някой да може да ми отговори
До колкото съм запозната хормона се  удвоява на 48 часа ,от часа в който са ти взели пробата отброявай едното на  удвояване е трябвало да бъде на 24.12 а другото вчера , но това не е някаква константа според мен , той може да скочи и до небесата , но не знам дали в началото не се удвояваше по-бавно . Някъде има таблица по седмици, с каква стойност трябва да бъде . Потърси я като проверяваш резултата ! 😊

# 589
Мечтателка, ето този калкулатор е удобен, според мен брой 5 дни от предните стойности. - http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator
Аз понеже по-миналата седмица си пусках ЧХГ, под резултата излезнаха и референтните стойности по седмици, по тях се ориентирах, че хормонът се покачва както трябва.

# 590
Благодаря. Мисля че ще ми е по трудно да се ориентирам за прогестерона как са нещата но ще видим довечера като излязат резултатите. Ще споделя за да си кажете и вие мнението :*

# 591
Така доста странно , лекърката каза че скоро няма да ми идва както трябваше , няма и бременност, каза че О ми е била преди не повече от 3 дни , защото още съм имала течност🤔Препоръча като ми дойде да пия Ясмин един месец , за регулиране на Ц и след това да пробваме , каза че матката ми е мнооого обърната и препоръча след полов контакт да лежа по корем , ако на някой му е от помощ

# 592
Тайничко ви шпионирам от месец-два, но и аз съм в кюпа. Не чакам да ми дойде на 4-ти януари, но имам вътрешното усещане, че това не е нашия месец. На всички ви стискам палци, а на вече бременните пухкав финал.

# 593
Ванеса, и аз съм горе долу с тебе. Не чакам лелката на 3ти. И аз нямам никакви симптоми, и изобщо не се чувствам бременна, но пък още ни е рано и на двете. Дано този път да имаме късмет  Peace
    Силве, според мене преди да започнеш Ясмина задължително се консултирай с ендокринолог, дори още сега може да си запишеш час и да обясниш какъв е случая. Аз преди години съм пила противозачатъчни и не съм имала никакъв проблем, но съм чела за случаи с момичета на които много здраво са им се объркали хормоните и не мисля че е правилно да се изписват просто така, без допълнителни изследвания. Затова е по-добре да се консултираш от сега, и ако се налага да пуснеш хормони, да си знаеш предварително на кой ден и как, че се пускат по схема. Относно обърнатата матка и аз съм чувала че помагало да се лежи по корем, но пък други казват че няма абсолютно никакво значение. Сама си прецени, в крайна сметка нищо не пречи да опиташ.
   Относно О дано не сте я пропуснали, и вместо с ясмин, да се похвалиш с 2ве чертички  Peace

# 594
Ванеса, и аз съм горе долу с тебе. Не чакам лелката на 3ти. И аз нямам никакви симптоми, и изобщо не се чувствам бременна, но пък още ни е рано и на двете. Дано този път да имаме късмет  Peace
    Силве, според мене преди да започнеш Ясмина задължително се консултирай с ендокринолог, дори още сега може да си запишеш час и да обясниш какъв е случая. Аз преди години съм пила противозачатъчни и не съм имала никакъв проблем, но съм чела за случаи с момичета на които много здраво са им се объркали хормоните и не мисля че е правилно да се изписват просто така, без допълнителни изследвания. Затова е по-добре да се консултираш от сега, и ако се налага да пуснеш хормони, да си знаеш предварително на кой ден и как, че се пускат по схема. Относно обърнатата матка и аз съм чувала че помагало да се лежи по корем, но пък други казват че няма абсолютно никакво значение. Сама си прецени, в крайна сметка нищо не пречи да опиташ.
   Относно О дано не сте я пропуснали, и вместо с ясмин, да се похвалиш с 2ве чертички  Peace

Аз изрично я попитах не е ли по добре първо да ги изследвам хормоните след това да ги лекувам но тя каза че няма смисъл. Направи си заключението , защото преди 4 месеца пих примулт нор и каза че той ми е разбъркал всичко , не знам какво да правя май да си запиша час за ендокринолог 🤔
Направих си тест за О , категорично отрицателен, същи и за бременност и той е отрицателен 

# 595
Нормално е след като е минала О, теста да е отрицателен. И според мен е по-добре да отидеш при ендокринолог, да не ти се объркат нещата още повече, това не е шега работа

# 596
Нормално е след като е минала О, теста да е отрицателен. И според мен е по-добре да отидеш при ендокринолог, да не ти се объркат нещата още повече, това не е шега работа
Ох като знам Как става записването на час и колко ще чакам 🙄

# 597
http://prikachi.com/images.php?images/184/9005184F.jpg  здравейте днес си направих тест и така ми излезе според вас положителен ли е ?

# 598
  • Varna
Според мен е положителен, но направи нов доста се е оцветил Praynig

# 599
Да и аз мисля, че най-вероятно е положителен и дано се окаже така. Имам едно притеснение, на 4-ти януари имам час за вадене на мъдрец, а тогава /не/чакам цикъл. Взела съм си един тест да го направя сутринта преди часа. Много ми е притеснено дали ще покаже вярно.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт