"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Не виждам ,аз ,но стискам палци да ни се похвалиш след няколко дни!  Peace
Момичета, утре ще пускам прогестерон и пролактин ,вчера правих секс ,днес трябва ли да се въздържам?  newsm78

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 13:57 от tanya27

# 571
Момичета,чертата стана по видима и по розова сегя я видях,по късно ще кача снимката!!

# 572
# 573
На този виждам ! 🤗

# 574
Да и аз виждам бледа чертичка. Късмет.

# 575
И аз виждам на шуарчека чертичка Wink

# 576
Не виждам ,аз ,но стискам палци да ни се похвалиш след няколко дни!  Peace
Момичета, утре ще пускам прогестерон и пролактин ,вчера правих секс ,днес трябва ли да се въздържам?  newsm78
Да, въздържание е нужно.  Особено за капризния пролактин - гледай гърдите да са в покой (да не те пипа мъжа ти и ти когато слагаш сутиен внимавай с тях) върви спокойно към лаб.  ,Не тичай ...изчакай дори 10-15 мин преди да дадеш пробата , някакви дребни неща му се отразяват.
6 хормона на 3-4 ден от цикъла пусках аз ,прогестерон на 7 ден след Ову. (21 ден -при моя 28 дневен )
Успех!  Peace

На шуъра и аз виждам чертичка  Crazy

# 577

Ох ,колебая се да ги пускам ли ? При положение ,че ми е 19 ден утре ,а М е нередовен ,О неустановена и т.н... Гинеколожката не е посочила точен ден ,каза между 19 и 23.  Утре по план,ще пускам едни ревматологични ,които не бива да бавя повече и бях решила да съчетая ... Sad

# 578
  • На север
Аз не виждам чертички. За мен чертата трябва да е поне розова за да е черта. Не разбирам защо не си изчакате деня на цикъла. Преди това шансът да сте сигурни е много малък и само си давате парите на вятъра за тестове. Освен това много се изписа тук за тези тестове на Престо, които много често дават изпарителни черти. Гледайте и до 5тата минута. След това вече не е валиден теста.

# 579
  • Varna
Според мен на шуарчека има чертичка Peace

# 580
За мен щом на шуър чек има чертичка значи е истинска☝Поздравления🤗

# 581
Повече никога никога няма да взема тези тестове Престо,другият е отрицателен,а на живо виждаме ясна розова черта.Или не съм бременна,или е прекалено рано.  Cry Cry Cry

# 582
  • Varna
Инче стискам палци да си бременна. Ако искаш утре вземи клиар тест и те са доста чуствителни.

# 583
Момичета, не се подлъгвайте, колкото и да е чувствителен един уринарен тест, достоверен резултат ще покаже най-рано на 12ти ден от О. На 9ти , 10ти и 11ти ден обикновено чертите са толкова бледи, че не се знае изпарителни ли са, не са ли. Количеството на хормона във кръвта е много ниско, а в урината е още по-ниско. Знам че сте нетърпеливи да разберете, и аз съм във филма заедно с вас, но дали ще се чудите на бледата чертичка, или ще се чудите без да сте правили тест, или пък ще се чудите на отрицателен тест на 9ти ден от О, общо взето е едно и също. Много е рано за конкретен резултат и чуденката си остава.

# 584
Значи е възможно единия да е отчел с първата урина,а онези дето не са с първата да са грешни?

Общи условия

Активация на акаунт