"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Ако съм на твое място ще обърна земята ако трябва но ще намеря док, за да не съжалявам после.
Трябва да пиеш нещо защото като гледам теста си бременна.
Дано всичко е наред. : )

# 556
26 дневен цикъл ще се помъча да прикача снимка на теста
[/quote]

# 557
  • Varna
Пробвай в сайта прикачи и дай линк

# 558
  • София
Таня, ако прочетеш малко по-назад сме коментирли за бременност и зацапване.
Бих потърсила лекар да ми изпише нещо

# 559
Весела коледа момичета  Heart Eyes

# 560
Днес ще ида на лекар,но си мисля да ли да не си взема още един тест преди да ида.Много съм притеснена,дори неможах да спя

# 561
  • София
Как е зацапването?

# 562
по червеникав цвят има и имам много странни болки в корема,предимно страни в дясно

# 563
Момичета моето зацапване снощи напълно спря!!!!

# 564
  • Varna
Много хубаво, но все пак посети доктора утре! Не може да чакаш дали няма пак да започне

# 565
Ще отида при него направо с резултатите от кръвния понеже ще си пускам и прогестерон и за щитовидната жлеза мисля че така ще може по добре да прецени дали и какво да ми изпише.

# 566
Здравейте мили момичета.Весела Коледа,пожелавам ви много здраве,щастие и сбъднати мечти.
Имах положителен тест за овулация на 17.12,и днес реших да направя тест за ранна диагностика Престо и на 5 минута се появи втора много бледа чертичка,малко по-тънка от контролната.Според вас възможно ли е да съм бременна?
http://prikachi.com/images.php?images/971/9002971U.jpg

# 567
Ами и аз виждам чертичка, но е много бледа още и е трудно да се прецени дали е истинска, или изпарителна. Повтори теста утре, или вдругиден за да видиш дали ще е по-наситена. Peace
   Много рано си направила теста. На 9ти ден от О , нивата на хормона са много ниски и чертичките приличат на изпарителни. Общо взето толкова рано можем само да гадаем дали има бременност или не. Препоръчвам да изчаквате поне до 11ти ден след О, а на някои жени им показва чак след закъснение.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 12:09 от geizer

# 568
  • Varna
И аз виждам чертичка,дано да е истинска а не изпарителна Peace

# 569
  • София
Виждате ли много бледа втора чертичка ? На снимката по-трудно се вижда, но все пак се хваща, иначе малко повече си личи. А още нямам закъснение, на 28-ми ми е датата.

Общи условия

Активация на акаунт