Намаления – зима 2016

• 160 477
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Някой с отзиви за намаленията в България мол днес? bouquet

И аз чакам отзиви за намалението. И ми е интересно дали ще продължи и за уикенда, как мислите?

# 121
  • София
Записвам се да следя, този месец ХМ трябва да започнат намаление, онзи ден нямаше нищо намалено.

# 122
  • София
Някой с отзиви за намаленията в България мол днес? bouquet

И аз чакам отзиви за намалението. И ми е интересно дали ще продължи и за уикенда, как мислите?

Debenhams парфюми и козметика -15% , дрехи до-50%, но не всички.
ХМ нямаха, никъде нищо не пишеше
Хиполенд нямаха.
Обувки Ботичели -10 , някои модели до-20%.
Бенетон- малко неща на-30%
Теранова-якета на-30%
И другите магазини имаха, но между 20 и 30% се въртеше черният петък  ooooh!

# 123
  • София, България
Абсолютно не си заслужава разкарването до България Мол. Освен ако не можете да си позволите да пазарувате от Десигуал. Това май беше единствения магазазин, в който всичко беше намалено с 30%. Но на мен и така са ми много. В Пунто имаше някои обувки намалени с 20 процента. Аз отидох заради Бенетон и Дебенамс. Нищо съществено там. Само някакави летни парцалки. Подиграват се с хората.
Но пък бяха дигнали бариерите в паркинга. Демек - пазарувайте на воля.

# 124
Punto на Витошка
"Купи един а втория на 50%" hahaha

# 125
Кога да чакам стандартното намаление на обувки. Искам да купя за всички ни. Миналата година взех за без пари ботуши за тази зима. Сега мисля пак да се възползвам.

# 126
  • София
Какво е положението в Дебенамс? Само заради него днес мислех да ида до България мол, но последните пъти нямаха заредена нова колекция, което ми се стори доста съмнително, от детски неща само летни дрехи, и днес ли беше така?

# 127
  • София, България
Какво е положението в Дебенамс? Само заради него днес мислех да ида до България мол, но последните пъти нямаха заредена нова колекция, което ми се стори доста съмнително, от детски неща само летни дрехи, и днес ли беше така?

точно така беше

# 128
  • There I was on a July morning

Да, бяха извадили дамски бански  и джапанки на 50% Mr. Green и летни детски роклички и къси панталонки  Shocked  . В Десигюал - същото - блузки с къс ръкав - 50 % и част от новата колекция на 30 %. Единствено Колев и Колев беше пуснал 30 % на всичко и магазинът беше пълен. За другите магазини - вече са писали.

# 129
  • 1st floor
Знаете ли кога за започват намаленията в Cropp и  House? Дебна едни суитчъри, но не ми се купуват на нормална цена, ако след пет дни ще ги намалят. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 07:52 от НеПоКоРнА

# 130
# 131
  • 1st floor
Мерси. Много далече... Crossing Arms Ще ми свърши размера. Май ще се взима поне единия по-раничко... Laughing

# 132
Вместо запис, Ревлон имат намаление до 40% през целия Декември в сайта им и във всички обекти, които ги предлагат:
Цитат
"Започва любимият ни месец от годината, изпълнен с изненади и подаръци… Като начало как ви се струва едно невероятно намаление до -40% за всички продукти REVLON? Кликнете тук: https://www.bonjour.bg/brands.php?BrandID=3 , за да видите всичките ни неустоими оферти през празничния декември!"

# 133
Декатлон правят ли намаления?

# 134
В Айко имат намаление на съдове за готвене и сервизи. доволни ли сте от техните продукти и най вече от тавите за печене дали саим хубави ?

Общи условия

Активация на акаунт