Намаления – зима 2016

• 160 460
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Коте, помня, че се интересуваш от Тимъбрленд. Във фД имаха намаление. вярно, че избор почти няма, но виж дали има това, което търсеше.

# 106
  • Sofia
   Циндил - Пиндил, да, правилно си запомнила, много благодаря, че си се сетила за мен. Blush Hug FD = Fashion Days? Аз по принцип не искам онлайн, защото е безпредметно в моя случай – обувките на Timberland, които в България представят за дамски, са малко над 200 лв., а като им сложиш и 20% намаление, идват към 180, което е доста добра цена – безсмислено е да поръчвам от чужбина, при това положение. Peace

# 107
  • 1st floor
Предполагам, че до края на седмицата и аз ще си получа поръчката от Озон, направена във вторник вечерта Simple Smile
И аз чакам две книжки от там, поръчах във вторник. Пишеше да ги очаквам на първи, но може да има закъснение до една седмица.  Mr. Green

# 108
Петя, няма как Шанел да струва 30 лв. (и то 100 мл.), просто е невъзможно - със сигурност са ментета.
И аз така мисля, но съм купувала от разпродажби в магазини за козметика (реални, не сайтове) неща с 80% отстъпка, затова не съм сигурна.

Ами, бъди сигурна – вече ти написаха, че става въпрос за ментета. Няма две мнения. Peace
В крайна сметка, ще предпочета реалните магазини - пращат ми разни реклами с отстъпки по случай празниците. Не е като да са 50 %, но е нещо.  Simple Smile

# 109
Можеш и от сайт да купиш, но точно от този не е желателно; виж темата "Изпитани сайтове за парфюми".

# 110
  • София
Цитат
Поръчвала съм долнище за сина (1,87 като беше) от SportsMyMall - взех L размер и му беше дълъг с около 6-7 cm. Подгъвах го Very Happy Сайтът предлага стоките на SportsDirect със същите намаления, а доставката беше някъде докъм 4 лв.

На коя марка са по-дълги долнищата, аз съм поръчвала от СпортДирект, но и там са къси. Не знам защо така трудно се намират дрехи за високи хора?!

Slazenger

# 111
Здравейте, след направен рисърч  в Интернет, така и не разбрах къде има магазини на NEXT в София. Много ми харесват панталоните им с разкроен модел, но в МОЛ- овете, в които ходих нямаше техен магазин. Ще съм много благодарна, ако споделите къде да ги намеря?

# 112
В Ринг мол

# 113
Благодаря leninka  Hug

# 114
Скрит текст:
Здравейте, търся детски боти-ботуши  за момче. Предпочитам от естествени материали и ако може на добра цена. Simple Smile
Взех на дъщеря ми на Понки, много ми харесаха. Във фейса имаха намалени модели, на магазинчето в града ни цените бяха по- ниски от тези в сайта  Peace
Би ли споделила къде се намира, за кой магазин иде реч?
А ти за кой град питаш?
За твоя.

# 115
Скрит текст:
Здравейте, търся детски боти-ботуши  за момче. Предпочитам от естествени материали и ако може на добра цена. Simple Smile
Взех на дъщеря ми на Понки, много ми харесаха. Във фейса имаха намалени модели, на магазинчето в града ни цените бяха по- ниски от тези в сайта  Peace
Би ли споделила къде се намира, за кой магазин иде реч?
А ти за кой град питаш?
За твоя.

Аа, добре  Heart Eyes Магазинчето за детски обувки на пазара, само там продават техни в нашия град  Peace

# 116
  • София, България
Здравейте, след направен рисърч  в Интернет, така и не разбрах къде има магазини на NEXT в София. Много ми харесват панталоните им с разкроен модел, но в МОЛ- овете, в които ходих нямаше техен магазин. Ще съм много благодарна, ако споделите къде да ги намеря?

В Ринг Мол, но ми се струва, че там има само детски дрехи

# 117

raja_nikol, благодаря!

# 118
В Бюти зоне дали ще има намаления на парфюми? Също и в бебешките магазини ако знаете нещо.

# 119
Някой с отзиви за намаленията в България мол днес? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт