Намаления – зима 2016

• 160 479
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • Once there was a Hushpuppy...
 bouquet
не съм ходила по моловете за петъците, но смятам, че най-добрите цени са през Януари и Февруари Peace
Вече отдавна не вярвам на феномена "Коледни намаления" в България и си чакам кротко да отшумят празниците, за да си взема всичко, което си набележа Wink

# 91
  • Beyond the stars
bouquet
не съм ходила по моловете за петъците, но смятам, че най-добрите цени са през Януари и Февруари Peace
Вече отдавна не вярвам на феномена "Коледни намаления" в България и си чакам кротко да отшумят празниците, за да си взема всичко, което си набележа Wink

Абсолютно  Peace За сезонни дрехи и обувки края на януари- февруари е разкош  Mr. Green
Като знам какви попадения имам от минали години с над 60-70% от първоначалната цена.

# 92
bouquet

Абсолютно  Peace За сезонни дрехи и обувки края на януари- февруари е разкош  Mr. Green
Като знам какви попадения имам от минали години с над 60-70% от първоначалната цена.
+1
Само лаковата колелекция си допълних през черният петък, там поне намаленията бяха истински.

# 93
Предполагам, че до края на седмицата и аз ще си получа поръчката от Озон, направена във вторник вечерта Simple Smile

# 94
Намаления на чанти в Dika
http://dika.bg/bg/catalog/311/.html#menu  Party

# 95
Някой да има представа за намаления в TheMall на Цариградско шосе през декември. Или ако има спомен за миналата година. Интересуват ме предимно MANGO, H&M, HUMANIC и евентуално Paolo Boticceli.

# 96
Здравейте, търся детски боти-ботуши  за момче. Предпочитам от естествени материали и ако може на добра цена. Simple Smile
Взех на дъщеря ми на Понки, много ми харесаха. Във фейса имаха намалени модели, на магазинчето в града ни цените бяха по- ниски от тези в сайта  Peace
Би ли споделила къде се намира, за кой магазин иде реч?
А ти за кой град питаш?

# 97
Здравейте, не съм писала в тази тема преди и не знам дали тук е мястото да попитам (ако не е, ще изтрия коментара, няма проблем). Разглеждах за евентуални коледни подаръци и попаднах на този сайт:
Скрит текст:

Всички парфюми са намалени на около 30 лв и са все големи опаковки. Изглежда страшно изгодно и бих поръчала, но се колебая, тъй като никога до сега не съм поръчвала от тях. Някой има ли впечатления - парфюмите истински ли са, или са ментета?

# 98
  • София
Петя, може би тук ще ти отговорят http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=900232

# 99
Благодаря.

# 100
Петя, няма как Шанел да струва 30 лв. (и то 100 мл.), просто е невъзможно - със сигурност са ментета.

# 101
Петя, няма как Шанел да струва 30 лв. (и то 100 мл.), просто е невъзможно - със сигурност са ментета.
И аз така мисля, но съм купувала от разпродажби в магазини за козметика (реални, не сайтове) неща с 80% отстъпка, затова не съм сигурна.

# 102
  • София
Здравейте, не съм писала в тази тема преди и не знам дали тук е мястото да попитам (ако не е, ще изтрия коментара, няма проблем). Разглеждах за евентуални коледни подаръци и попаднах на този сайт:
Скрит текст:

Всички парфюми са намалени на около 30 лв и са все големи опаковки. Изглежда страшно изгодно и бих поръчала, но се колебая, тъй като никога до сега не съм поръчвала от тях. Някой има ли впечатления - парфюмите истински ли са, или са ментета?
Откровени ментета!  Peace

# 103
Цитат
Поръчвала съм долнище за сина (1,87 като беше) от SportsMyMall - взех L размер и му беше дълъг с около 6-7 cm. Подгъвах го Very Happy Сайтът предлага стоките на SportsDirect със същите намаления, а доставката беше някъде докъм 4 лв.

На коя марка са по-дълги долнищата, аз съм поръчвала от СпортДирект, но и там са къси. Не знам защо така трудно се намират дрехи за високи хора?!

# 104
  • Sofia
И аз така мисля, но съм купувала от разпродажби в магазини за козметика (реални, не сайтове) неща с 80% отстъпка, затова не съм сигурна.

Ами, бъди сигурна – вече ти написаха, че става въпрос за ментета. Няма две мнения. Peace

Общи условия

Активация на акаунт