Намаления – зима 2016

• 161 117
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
И аз така предположих, но все пак реших да попитам. Благодаря

# 466
Здравейте.Магазин Джъмбо имат ли олайн магазин ?Знаете ли някъде предлагат ли техни играчки олайн?Благодаря!

# 467
  • Beyond the stars
Здравейте.Магазин Джъмбо имат ли олайн магазин ?Знаете ли някъде предлагат ли техни играчки олайн?Благодаря!

Към момента няма такъв  Peace Единственият вариант е на място в магазин.

# 468
За Massimo Dutti категорично се потвърдиха наблюденията ми, че скриват хубавата стока и тя не се свършва по време на намаление, а просто никога не бива намалявана. Имам тайното подозрение, че я пращат в други страни, недотолкова развити, където сега започва сезона.

# 469
За Massimo Dutti категорично се потвърдиха наблюденията ми, че скриват хубавата стока и тя не се свършва по време на намаление, а просто никога не бива намалявана. Имам тайното подозрение, че я пращат в други страни, недотолкова развити, където сега започва сезона.
Няма такава нещо. С отварянето на магазина на 26 си имаше почти всичко. Прибират някои неща и номера за приятели може би, но в други държави не пращат.

# 470
Няма такава нещо. С отварянето на магазина на 26 си имаше почти всичко. Прибират някои неща и номера за приятели може би, но в други държави не пращат.

и всичко изчезва за миг онлайн във всички европейски държави Grinning не съм убедена. Малко след полунощ проверих намалението. Единствно за кожено яке, защото от предните си имам обица на ухото и си знам, че хубавите не ги пускат. И се затвърди.

# 471
 Simple SmileПравят го всяка година това Масимо дюти, а кожените неща след седмица две цъфват отново на нормална цена в новата колекция.
Отсвирила съм ги въобще вече, последната капка беше лошото качество на платовете на копринените ризи, а според шивачката, при която ходя и занесох една от ризите да се опита нещо да поправи това въобще не било коприна.

# 472
  • София
А какво е положението в Бенетон. И кога се очакват по-серизони намаления?  bouquet

# 473
А какво е положението в Бенетон. И кога се очакват по-серизони намаления?  bouquet
сега има 30%. И аз чакам по-голямо намаление, че искам едни дънки. На черния петък хич не се сетих да ги погледна.

# 474
Този месец тече "намаление" във Вивре. Но се оказа че и те намаляват, както повечето - пишат нереална стара цена, а "намалената" си е редовната цена  Crossing Arms Тези хора продължават да ни смятат за идиоти...

# 475
  • sofia
В Скандал кога се очаква повече от 30% ?

# 476
Бенетон към 2ра седмица на януари става 50 %

# 477
  • София
Има ли вече намаления в Desigual ?

# 478
  • There I was on a July morning
Има ли вече намаления в Desigual ?
Да, 30% почти на всичко.

# 479
Момичета, а в Pandora дали има намаление и някой, ако има спомени миналата година дали е имало коледни там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт