Намаления – зима 2016

• 160 975
  • 761
  •   2
Отговори
# 660
  • София
И дамско и детско бельо купувам от ХМ.
Бельото детското е много хубаво като качество и на дъщеря ми само от там купувам и от ЛСВ ако е в намаление.
За себе си също напоследък гледам само от ХМ. Peace

# 661
Има безплатна доставка в Bershka  Simple Smile

# 662
  • София
Sport Depot имат 'Панаир на марките' до 31.01, всеки ден някоя марка има намаление.

# 663
Не знам за чорапите, но в НМ бельо намаляват винаги.Харесвам сутиените им, но последните години почаха да правят предимно повдигащи и малко ме загубиха като клиент. Качеството е доста добро, особено за тази цена!

# 664
  • ново
Тъкмо реших да се възползвам и сайта им се бъгна  Cry

# 665
  • софия
Момичета аз бельо за детето взимам от Инглиш хоум и Мадъркеър ,но си е харесала с аним.герои и иска от Хм та затова събирам мнения.Имали сме като гащички с феи като 2г но не бях доволна -бързо им се изтриха картинките.

# 666
На Мадъркер детското бельо е по-зле отколкото на НМ. По същия начин картинките бързо се изтъркаха и като цяло не бих повторила. Вземала съм и чорапи, избеляха и се разпънаха. От М&S съм доволна. Последно купувах от Джъмбо с героите на Paw Patrol, ами за тези пари е направо страхотно.

# 667
Тъкмо реших да се възползвам и сайта им се бъгна  Cry
Аз успях,но от лаптопа Simple Smile

# 668
Благодаря за отделеното време по въпроса за дамското бельо, момичета. Запомних марките - Финес, Авангард и Liska, ще разгледам.

Някой пита намалят ли бельото в Н&М. Сега погледнах, че са ми прикачили към касовата бележка ваучер за 25% намаление на бельо от 1 до 14-ти февруари. Купих миналата седмица дрехи за детето от техен магазин в РингМол.  Peace

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 09:48 от mi6u-to

# 669
Искам да си купя хубаво, качествено бельо (бикини) - е, не Палмърс и Триумф, но марка преди тях по стандарт. Ако имат и намаление, супер! Някой сеща ли се за такива марки?  Simple Smile

хубаво и качествено са различни неща и в момента не мисля, че има марка, която да се слави с бетонно качествено.
SISI, Si e lei, Lormar, Leilieve са хубави (в магазините на помпеа освен и много други места), и държат - за по-зрели жени.
Etam е хубаво бельо и държи на експлоатация, има и за по-млади и за по-зрели жени.
В Булбел имат много хубава селекция бельо на най-различни марки.
Yamamay имат хубави неща, но за мен не са качествени, бързо заминават. Intimissimi са по-добрия вариан, но не знам да имат магазин в България, така че онлайн отново.
Women Secret, може би така съм случвала, са страшно издържливи, но реално онлайн се пазарува, защото в магазина в София има много ограничен избор и най-хубавите им неща изобщо ги няма.
Нов силует са хубаво съотношение цена качество.

# 670
  • София
Вчера купих една блуза от ЗАРА от намалените. Вкъщи въобще не се одобрих.
Видях, че на гърба на касовата бележка пише, че може да се върне.
В този случай - във всеки магазин на ЗАРА ли мога да я върна или трябва от този, от който е купена?
Има ли проблем, че е от намалените стоки? Също ли възстановяват парите или издават ваучер?

# 671
Не знам за Зара, но вчера връщахме в Русе стока купена от НМ в Търново. Диерктно ни върнаха парите, никакъв проблем  Peace

# 672
Каква е ситуацията в Бенетон?

# 673
  • София
В Orsay има ли зимни якета, но къси, намалени?  bouquet

# 674
Вчера купих една блуза от ЗАРА от намалените. Вкъщи въобще не се одобрих.
Видях, че на гърба на касовата бележка пише, че може да се върне.
В този случай - във всеки магазин на ЗАРА ли мога да я върна или трябва от този, от който е купена?
Има ли проблем, че е от намалените стоки? Също ли възстановяват парите или издават ваучер?

Във всяка Зара, да. Това важи за всички марки на Индитекс.

За Бенетон не знам конкретно, но предполагам, че да.

Общи условия

Активация на акаунт