Това защото съм била качила за месец само 450 грама според изключително точните им измервателни уреди от преди 3 десетилетия, въпреки че съм била с по-високо тегло от средното за възрастта.
като бяхме на гости на баба й и дядо й, направо ме побъркаха, гледаха ме като някакво изчадие, че я оставям да заспива сама и че не й пея, люлям и т.н. Започна се как те са изгледали мъжа ми, даже и кавга си спретнахме... Всяко дете е различно!
без нея нямаше да се справя.
за всички ви.
Аз съм расла в София, не съм имала село, а и за съжаление съм от гнусливите и няма как да се заема с тая инициатива
Някоя мама от вас беше казала, по-добре добър мъж, от колкото добра свекърва 
за всички ви.
Аз съм расла в София, не съм имала село, а и за съжаление съм от гнусливите и няма как да се заема с тая инициатива
Някоя мама от вас беше казала, по-добре добър мъж, от колкото добра свекърва 
Иначе най-интересните неща-първи думички,п ърви крачки,п ърви смях и т.н няма как да се забравят
))))
И като каза за пюретата за 3-месечно, се сетих, че още като дъщеря ми беше съвсем ситна, често си купувах бебешки сокове на Ганчев от аптеката за мен, като ми се припие. Дали са си мислели хората, че тъпча дребосъка с купешки сокове от 2месечна възраст
Кога мина половин година!?
Препоръчани теми